noriu patarimo norėčiau draugui gimtadienio proga padovanoti masažinį aliejų kaip manot? ar verta ir kur galėčiau tokį dalyką gauti?
šaltute Paskelbta Šiandien, 19:08
noriu patarimo norėčiau draugui gimtadienio proga padovanoti masažinį aliejų kaip manot? ar verta ir kur galėčiau tokį dalyką gauti?
na jei pati paskui dar ir masaza jam darysi manau jam patiks
QUOTE(šaltute @ 2007 11 28, 19:08)
Labai fainių aliejų yra parduotuvėse"THE BODY SHOP"
nes pati galvoju padovanoti savo vyrui, aišku + masažas.(pati darysiu)
Mano draugas myli opera, todel esu jam dovanojusi bilietus i operos premjera.
Taip pat esu dovanojusi mums kelione.
Dar esu dovanoju specialiai jam numegzta salika, kepure ir pirstines.
Taip pat dovanojau ivairias veido ir kuno odos prieziuros priemones specialiai vyrams.
Bet visiems vyram didziausia dovana yra demesys ir rupestis.
Galite tiesiog suruosti ypatinga vakariene jums dviem.
Arba galite jam padaryti masaza zvakiu sviesoje.
Arba jo is anskto nesipejus sukviesti visus jo draugus ir artimuosius bei kartu pasveikinti. Siuo atveju nebutinos ypatingos vaises - uztenka simbolinio torto ir sampes:) Juk svarbiausia semesys.
Taip pat esu dovanojusi mums kelione.
Dar esu dovanoju specialiai jam numegzta salika, kepure ir pirstines.
Taip pat dovanojau ivairias veido ir kuno odos prieziuros priemones specialiai vyrams.
Bet visiems vyram didziausia dovana yra demesys ir rupestis.
Galite tiesiog suruosti ypatinga vakariene jums dviem.
Arba galite jam padaryti masaza zvakiu sviesoje.
Arba jo is anskto nesipejus sukviesti visus jo draugus ir artimuosius bei kartu pasveikinti. Siuo atveju nebutinos ypatingos vaises - uztenka simbolinio torto ir sampes:) Juk svarbiausia semesys.
Aš savo vyrui padovanojau masažą,mokiausi iš knygų,ir padariau masažą persirengusi į geišą
Sveikos
na kadangi sena tema uždaryta ir idėjų joje kaip ir yra , bet visos standartinės pagrinde , tai bandau atidaryt naują temą.
Mano draugas gyvena ne LT ir yra ne lietuvis ....atvažiuoja kitą savaitgalį ir jau per Kalėdas nepasimatysim , nes išskrenda toli toli...bet noriu jam įduoti dovaniuką , kad išpakuotų tik Kalėdų rytą...ir tai turi būti tikrai ne piniginė , tušinukas ar dar kažkas...
Tai turi būt kartu ir staigmena , sukelt šypseną , šiltus jausmus ir pan....
Bet kas ???? suku galvą ir niekaip nesugalvoju. Gal kas turėsit kokių minčių
Pasidalinam pls idėjomis
na kadangi sena tema uždaryta ir idėjų joje kaip ir yra , bet visos standartinės pagrinde , tai bandau atidaryt naują temą.
Mano draugas gyvena ne LT ir yra ne lietuvis ....atvažiuoja kitą savaitgalį ir jau per Kalėdas nepasimatysim , nes išskrenda toli toli...bet noriu jam įduoti dovaniuką , kad išpakuotų tik Kalėdų rytą...ir tai turi būti tikrai ne piniginė , tušinukas ar dar kažkas...
Tai turi būt kartu ir staigmena , sukelt šypseną , šiltus jausmus ir pan....
Bet kas ???? suku galvą ir niekaip nesugalvoju. Gal kas turėsit kokių minčių
Pasidalinam pls idėjomis
Sveikos mamytės, šeštadieni ruošiamės eiti pasveikinti draugo su gimtadieniu . Klausiu vyro ką perkam dovanų, o jis nežinau Taigi vėl man vienai galvoti. Patarkit mamytės ką galėtume nupirkti už 50-60 Lt. Iš anksto dėkoju.
QUOTE(vilega @ 2007 12 06, 20:57)
Sveikos mamytės, šeštadieni ruošiamės eiti pasveikinti draugo su gimtadieniu . Klausiu vyro ką perkam dovanų, o jis nežinau Taigi vėl man vienai galvoti. Patarkit mamytės ką galėtume nupirkti už 50-60 Lt. Iš anksto dėkoju.
Neaišku kuo draugas domisi... Galima padovanoti pakvietimą į baseiną, sporto klubą, kiną, teatrą ir t.t. Galų gale čekį apsipirkti žvejų ar kitose parduotuvėse... Bent mes dažniausiai ieškom nematerialios dovanos, nebent konkrečiai žinom, ko žmogus nori.
Sveiki visoms cia esancioms, malonu buti jusu tarpe!
pirmakart rasau jusu forume, nes ka tik ji atrada u, labai susizavejau ir prisijungiau!
As dabar kaip tik mastau ka cia padovanojus vaikinui kaledu proga! vaikinas mano atvyksta is uzjurio, matomes retai ir noris kazko ypatingo.. Labai patiko kazkieno cia aprasyta ideja del kalendoriaus su mano nuotraukom!! kas ka nors apie tai zino?? kur tokie dalykai daromi?? kiek kainuoja?? buciau lb lb dekinga!
pirmakart rasau jusu forume, nes ka tik ji atrada u, labai susizavejau ir prisijungiau!
As dabar kaip tik mastau ka cia padovanojus vaikinui kaledu proga! vaikinas mano atvyksta is uzjurio, matomes retai ir noris kazko ypatingo.. Labai patiko kazkieno cia aprasyta ideja del kalendoriaus su mano nuotraukom!! kas ka nors apie tai zino?? kur tokie dalykai daromi?? kiek kainuoja?? buciau lb lb dekinga!
Chmmm, cia visos dovanos yra skirtos brangiausiems vyrams ir vaikinams.Kazkaip del tos dovanos niekad klausimu nekyla,o vat ka padovanot geram draugui Kaledu proga? Jau baigia stogas nuvaziuot, nes norisi, kazka orginalaus padovanoti... Pats masinistas ir smalizius, maciau yra tokios furos formos dezutes pilnos meduoliuku...Bet ar nebus banalu?
man labai pasirode keista moters noras nusivesti vyra i striptiza... jei santykia artimi kodel neisdrist paciai.. as saviskiui esu ne karta sokusi ir su ivairiais apdarais ir jis visada lydesi.....
o per viena valentinke (kadangi ir as megstu vyriska stripa) maniskis atejo pas mane kostiumuotas, su roze, ijunge muzika ir susoko toki stripa....uch....slydau nuo kedes..... o kadangi as zinau, kad su sokimu jam nes kas, tai buvo keista ji matyt tokius plastiskus judesius ir erotinius atliekant, pasirodo zmogus pas drauga breikeri mokesi judesiu net keleta savaiciu nu kaip neivertint tokios dovanos...ech...
o per viena valentinke (kadangi ir as megstu vyriska stripa) maniskis atejo pas mane kostiumuotas, su roze, ijunge muzika ir susoko toki stripa....uch....slydau nuo kedes..... o kadangi as zinau, kad su sokimu jam nes kas, tai buvo keista ji matyt tokius plastiskus judesius ir erotinius atliekant, pasirodo zmogus pas drauga breikeri mokesi judesiu net keleta savaiciu nu kaip neivertint tokios dovanos...ech...