artejo vyri 30 gimtadienis, niekaip nesumastau ka nupirkt, nes jam kaip ir nieko nereikia, forume viska perskaiciau, nelabai kas tinka
saldumynu nelabai gali valgyt, norejau masaza padovanot, tai lyg zinodamas man padovanoju, dabar negaliu jam dovanot
galo kas ka pasiulys
o ką padovanoti vyrui santuokos pradžios proga?
Va savaitgalį atšventėm vyro 29 gimtadienį. Buvo Sukviečiau jo geriausius draugus jam nežinant į Lokės pėdą, paskui po visko ežeriukas, šašlykiukai ir pan
Labai patiko, ypač MV o man tas ir svarbiausia. Tiesa, mums dar pasisekė, kad oras geras buvo.
Labai patiko, ypač MV o man tas ir svarbiausia. Tiesa, mums dar pasisekė, kad oras geras buvo.
Is tikruju radau biskiuka nukopijavau vienos forumietes minty vyrui svenciu proga, o be to bus vestuviu sukaktis, padovanosiu "Driving experience", t.y. nupirksiu dovanu kupona pasivazinteti lambordziniu ir dar keliom sportinem masinom mano vyras svaigsta del tokiu dalyku, bet net nenumano, kad po svenviu skris y Anglija, pasivazineti savo svajoniu automobiliais jei gyvenciau LT, tai tikrai butu per brangu, bet kol galiu, nustebinsiu- zinau, kad sokines iki lubu
pritariu,geros dovanos,su veiksmu,ekstrymu..
o as dovanoju savo darbo ka nors-silto,megzto,salika ar megztini super rastuota,ar su kokiais elniais... arba kokia musu faina nuotrauka ireminu... meile ir siluma ideta i dovana visada lieka sirdyje...
o as dovanoju savo darbo ka nors-silto,megzto,salika ar megztini super rastuota,ar su kokiais elniais... arba kokia musu faina nuotrauka ireminu... meile ir siluma ideta i dovana visada lieka sirdyje...
QUOTE(laimita @ 2009 09 16, 19:32)
Is tikruju radau biskiuka nukopijavau vienos forumietes minty vyrui svenciu proga, o be to bus vestuviu sukaktis, padovanosiu "Driving experience", t.y. nupirksiu dovanu kupona pasivazinteti lambordziniu ir dar keliom sportinem masinom mano vyras svaigsta del tokiu dalyku, bet net nenumano, kad po svenviu skris y Anglija, pasivazineti savo svajoniu automobiliais jei gyvenciau LT, tai tikrai butu per brangu, bet kol galiu, nustebinsiu- zinau, kad sokines iki lubu
Gal galima placiau apie tuos driving expenrience,cia Airijoje yra tokie dalykai???As tai jauciuosi truputi kaip is medzio iskritus,nezinojau kad cia yra tokiu dalyku.Gal galima placiau suzinoti apie tai,kur man viso to ieskoti,ir kokios kainos.Nes as ir ne Lietuveleje randuosi.O sita dovana mane jau senai zavi tik maniau kad cia nieko net panasaus nera.
QUOTE(*Kleo* @ 2009 09 15, 18:22)
o ką padovanoti vyrui santuokos pradžios proga?
SAVE
QUOTE(horos @ 2009 09 28, 17:55)
SAVE
Arba stalelį į lovą, ant kurio patiekti kavą pusryčiams galėtų žmonai
QUOTE(estetė @ 2009 09 29, 15:09)
Arba stalelį į lovą, ant kurio patiekti kavą pusryčiams galėtų žmonai
Arba skambuti (toki, kaip viesbucio registraturoje), isgraviruota zodziais ,,PAKVIESK MANE, IR AS ATEISIU"
QUOTE(horos @ 2009 09 30, 21:17)
Arba skambuti (toki, kaip viesbucio registraturoje), isgraviruota zodziais ,,PAKVIESK MANE, IR AS ATEISIU"
vyrui 30metu, ka padovanoti?