Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Sveikos,
Aš draugui (ne širdies), pamačiusi, kad kasdieninius užrašus rašo tiesiog ant lapelių, sugalvojau padovanoti kitų metų vadovo darbo knygą su paveiksliukais. Tiesa, laaabai daug vargau, kol suradau, kas man tuos paveiksliukus kaip nors užkeltų ant knygos. Galiausiai viena firma sutiko padaryt lipdukus thumbup.gif: tai dabar žmogus nors susirašyt galės viską vienoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, labai reikia pagalbos, greitai gimadienis mano uosvio, ka jam dovanoti?
jis yra zvejys na bet jau visa zvejo atributika sudovajoje (deze reikmenim susideti, valti), anksciau kepsnine dovanojom, bet ka dabar dovanoti? mes visada dedames keturi zmones(vyras, vyro sese su zmona ir as), bet siais metais visi nezino ka dovanoti blink.gif , truksta minciu g.gif , gal pasidalikit idejom ka dovanojat savo uosviukams?
Atsakyti
o ka jis megsta?gal ka nors is jo pomegiu?koki nors kupona kur nors?tarkim skrydi oro balionu ar kokia aktyvia pramoga,jei zmogus aktyvus...
Atsakyti
QUOTE(sypsena-saule @ 2009 08 17, 17:53)
o ka jis megsta?gal ka nors is jo pomegiu?koki nors kupona kur nors?tarkim skrydi oro balionu ar kokia aktyvia pramoga,jei zmogus aktyvus...

kai zmogui 50metu tai jau nelabai aktyvus, siaip megsta zvejyba, bet kad jau visa atributika turi iki smulkmenu, namams jau irgi nzn ka pirkti, o kupona, nzn kur sad.gif
moteriai tai gal tiktu kokie masazai, bet vyrui , nu gal nzn ....
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif norejau paklausti, gal kuri zinote kur Kaune rasti pirkti koki prikolna zadintuva? ir kokia kaina butu? esu kazkada macius kai pazistamiems padovanojo toki malunsparni, kol zadintuvo nenuspaudi, jis sraido aplink kambari ir zadina bei blasko, ieskau kazko panasaus, reik dovanoti zmogui, kuris negali atsikelti is pirmo karto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 08 18, 12:53)
sveikos mamos  4u.gif  norejau paklausti, gal kuri zinote kur Kaune rasti pirkti koki prikolna zadintuva? ir kokia kaina butu? esu kazkada macius kai pazistamiems padovanojo toki malunsparni, kol zadintuvo nenuspaudi, jis sraido aplink kambari ir zadina bei blasko, ieskau kazko panasaus, reik dovanoti zmogui, kuris negali atsikelti is pirmo karto wink.gif

Sveika smile.gif
Turbūt apie tokį kalbi - skraidantis žadintuvas.
Dar yra žadintuvas su ratukais.
Atsakyti
Manasis taip pat uzkietejas zvejys, ir gimtadienis jau po savaiteles. Taigi, galvoju padovanoti kupona(jei toki duoda) i koki karpyna. Privatus tvenkiniai, kur galima pagauti daug ir dideles zuvies. Tik nzn ar gera butu tokia dovana gimtadienio progai?
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 08 17, 16:48)
kai zmogui 50metu tai jau nelabai aktyvus, siaip megsta zvejyba, bet kad jau visa atributika turi iki smulkmenu, namams jau irgi nzn ka pirkti, o kupona, nzn kur sad.gif
moteriai tai gal tiktu kokie masazai, bet vyrui , nu gal nzn ....

nu cia tikrai sudetinga...panasiai ir mums buvo,buvom su draugu pakviesti i vieno pazystamo gimtad,jam 34,as draugui ir sakau-ka jam dovanot?juk jis biznio zmogus,visko ko nori gali ir pats nusipirkt..tai paskui vos ne vos uzuominom istrauke is to pazystamo kad nori jachtos..tikros dideles bigsmile.gif sakau cia lengviau ir but negali-nuvarykim i pard.ir nupirkim zaisline jachta,jei zmogus supranta humora,nesupyks del tokios dovanos..nu ka,gavo.bet tokia reakcija,kurios nelabai supratau... blink.gif biggrin.gif

o tarkim vandens atrakcionu parke,Druskininkuose,ar kokia romantiska vakariene abiem su zmona ar boulinga pazaist gal uzsakyt sokiu pamokas..?o gal kaska extremalaus?tarkim suoli parasiutu?cia prikalauso manau ne nuo zvejybos o nuo to kas jam dar patinka?ar jis ruko?
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 08 17, 12:10)
sveikos, labai reikia pagalbos, greitai gimadienis mano uosvio, ka jam dovanoti?
jis yra zvejys na bet jau visa zvejo atributika sudovajoje (deze reikmenim susideti, valti), anksciau kepsnine dovanojom, bet ka dabar dovanoti? mes visada dedames keturi zmones(vyras, vyro sese su zmona ir as), bet siais metais visi nezino ka dovanoti  blink.gif , truksta minciu  g.gif , gal pasidalikit idejom ka dovanojat savo uosviukams?

Sveika, gali padovanoti "Meskeriotojo" zurnalo prenumerata mirksiukas.gif As savco MB buvau padovanojus, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dabar aš pasipasakosiu... Žodžiu, už kelių dienų mano MB 25-as gimtadienis. Ilgai svarsčiau, ką jam padovanuoti, tuo labiau, kad lyg ir viską iš praktinės pusės turi - esu padovanijus piniginę, odinį diržą, pirštines, kaklaraištį ir pan.
Kadangi gimtadienį švęsime tik dviese, nes esame išvykę, tai nuspręndžiau dovaną padaryti ne tokią praktišką kaip visuomet... blush2.gif

Prisiminusi, jog jis su kiek komiška nuoskauda prisimena vaikystėje patirtą didžiausią nuoskaudą - LEGO neturėjimą, kurio beeeprotiškai norėjo, nusprendžiau, jog aš galiu bent menka dalimi šią nuoskaudą ištaisyti lotuliukas.gif Tuo labiau, kad norisi gelbėti mūsų būsimus vaikus nuo jų traumavimo - tėtis juk žada savo svajones pildyti būtent per juos doh.gif
Taip pat visada juokiuosi, kaip jis grįžęs iš darbo bėga žiūrėti Simpsonus... Ir niekada neturi rašiklio schmoll.gif

Taigi aš jam nupirkau metalinį tušinuką su pirma jo vardo raide, mob. telefonui įmautę su Houmerio atvaizdu bei LEGO "Space police"... biggrin.gif Žadu paruošti labai mėsišką vakarienę (paprastai kiaulienos ar jautienos negaminu, nes nelabai mėgstu), nupirkti tortuką, ant kurio prismaigstysiu 25 spalvotas žvakutes. Visus namus papuošti įvairiomis degančiomis žvakėmis ir, aišku, pati labai pasipuošti, nes parindinė dovana juk aš blush2.gif

Tik dabar, kai visą tą gėrį išsidėsčiau aplink save, susimąsčiau, gal nieko čia gero iš tų mano dovanų... schmoll.gif

Tad prašau išsakyki savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2009 08 21, 15:50)
Sveikos 4u.gif

Dabar aš pasipasakosiu... Žodžiu, už kelių dienų mano MB 25-as gimtadienis. Ilgai svarsčiau, ką jam padovanuoti, tuo labiau, kad lyg ir viską iš praktinės pusės turi - esu padovanijus piniginę, odinį diržą, pirštines, kaklaraištį ir pan.
Kadangi gimtadienį švęsime tik dviese, nes esame išvykę, tai nuspręndžiau dovaną padaryti ne tokią praktišką kaip visuomet... blush2.gif

Prisiminusi, jog jis su kiek komiška nuoskauda prisimena vaikystėje patirtą didžiausią nuoskaudą - LEGO neturėjimą, kurio beeeprotiškai norėjo, nusprendžiau, jog aš galiu bent menka dalimi šią nuoskaudą ištaisyti lotuliukas.gif Tuo labiau, kad norisi gelbėti mūsų būsimus vaikus nuo jų traumavimo - tėtis juk žada savo svajones pildyti būtent per juos doh.gif
Taip pat visada juokiuosi, kaip jis grįžęs iš darbo bėga žiūrėti Simpsonus... Ir niekada neturi rašiklio schmoll.gif

Taigi aš jam nupirkau metalinį tušinuką su pirma jo vardo raide, mob. telefonui įmautę su Houmerio atvaizdu bei LEGO "Space police"... biggrin.gif Žadu paruošti labai mėsišką vakarienę (paprastai kiaulienos ar jautienos negaminu, nes nelabai mėgstu), nupirkti tortuką, ant kurio prismaigstysiu 25 spalvotas žvakutes. Visus namus papuošti įvairiomis degančiomis žvakėmis ir, aišku, pati labai pasipuošti, nes parindinė dovana juk aš blush2.gif

Tik dabar, kai visą tą gėrį išsidėsčiau aplink save, susimąsčiau, gal nieko čia gero iš tų mano dovanų... schmoll.gif

Tad prašau išsakyki savo nuomonę 4u.gif

Man tai labai liuksiskai atrodo thumbup.gif manau taip ir padaryk mirksiukas.gif Maniskio spali bus gimtadienis ir 25 metujai, va cia tai beda bus doh.gif Nors jo svajones visokie sautuvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 21, 20:03)
Man tai labai liuksiskai atrodo thumbup.gif  manau taip ir padaryk mirksiukas.gif  Maniskio spali bus gimtadienis ir 25 metujai, va cia tai beda bus doh.gif  Nors jo svajones visokie sautuvai doh.gif

Tikrai...paprasta ir faina 4u.gif
As savo MB nusprendziau padovanoti sidabrini zieda ir sau toki pat i pora wub.gif
Geras jausmas...kaip pries tuoktuves ax.gif
Atsakyti