Labai gera ,,neutrali" dovana galetu buti
foto albumas ,,Neregeta Lietuva" (dabar kaip tik isejo leidimas, skirtas Lietuvos 1000-meciui),
odine pinigine su pinigais,
odinis raizytas portfelis,
asmeniskai graviruotas zalvarinis ,,kvietimo" skambutis (toks, kaip viesbuciuose buna; sita dovana su humoru).
Vyresnio amziaus vyrui:
paveikslas,
pypke ( jei ruko)
ka nors is meskeriotoju parduotuves, jei zvejys
kosmetikos rinkini
knyga (yra brangiu superiniu)
paveikslas,
pypke ( jei ruko)
ka nors is meskeriotoju parduotuves, jei zvejys
kosmetikos rinkini
knyga (yra brangiu superiniu)
QUOTE(vitavip184 @ 2009 08 01, 15:18)
po to dar ceki galvoju padovanot i spa centra,sukurine vonia pirtis ir t.t. bet kad kartu ir as galeciau dalyvaut su juo, kazi ar galima dviems ceki isigyt,ir gal kas patartu kur geriau kokiame centre??? ir kokios kainos??? jei kas zino laukiu patarimo ir pasiulymu
Galima galima dviems, yra tokie ale kaip rinkiniai. Spa centras Vilniuje/ Druskininkuose. Kaina už 2 val. dviems nuo 400 lt berods. Internetiniame psl labai išsamiai aprašyta viskas..
Pas mane ta pati problema.. Ką padovanoti draugui?
Nu merginai, problemų nėra su dovanomis, bet tiems vyrams...
Pati galvoju užsakyti masažą, bet gal imčiau, kad būtų dviems.. kartu laiką praleistume.
Gimtadienis ne už kalnų, gal pavyktų rasti ir kokį savaitgalio pasiūlymą Druskininkuose ar kokiam kitame miestelyje. Pajurys būtų idealu.. Bet bus daug žmonių..
na aišku dar kartingai visai nieko idėja.. kažin, ar yra dovanų kuponas tiems kartingams?
Jo gimtadienis darbo dieną, kartu gyvename, kaip pasveikinti? Nežinau, net neįsivaizduoju.. Juokingai atrodysiu keldamasi anksčiau ir lėkdama kvietkų pirkti.. Reikia, kad staigmena būtų.
Gal turit kokių idėjų, ką padovanoti turtingam kaimo ūkininkui 50-mečio proga?
perverčiau nemažai puslapiukų, tai užsikabinau už barzdaskustės...
bet gal sakau turit kokių originalių minčių, kad tiktų būtent ūkininkui
Dovanai skiriama 200lt
Čekiai visokioms pramogoms netinka, jis labai ramus žmogus, nemėgsta tokių dalykų
Dovanai skiriama 200lt
Čekiai visokioms pramogoms netinka, jis labai ramus žmogus, nemėgsta tokių dalykų
QUOTE(Levander @ 2009 08 08, 10:57)
Gal turit kokių idėjų, ką padovanoti turtingam kaimo ūkininkui 50-mečio proga?
Dovanai skiriama 200lt
Dovanai skiriama 200lt
GPRS kaimo keliais vazinetis
sveikos mamytes prasau padekit....si sestadieni mano brangiausio gimtadienis,o as dar nesugalvojau kaip ji nustebinti.gal kas turite kokiu originaliu minciu?nenoriu dovanoti eilines dovanos,tokios kaip kvepalai ar kazkas panasaus norisi kazkaip nustebinti galvojau dovanoti rotveileriuka,bet kadangi gyvenam bute,tai pamaniau kad per sunku su juo bus kai uzaugs laukiu jusu sumanymu,
ka manote apie tokia dovana mano vaikinui..?sugalvojau nupirkti patalynes komplekta,kur ant pagalves uzvalkalo butu issiuvineta "mano mylimiausiam maziukui" ar kas nors panasaus... visiskai pasimeciau nes vieni sako kad labai sauni dovana,o kitu nuomone mano vaikinas nebutu labai suzavetas,nes tiesiog vaikinams tokie dalykai netinka beje jam greit sueis 21 metai... pasidalinkit savo nuomone,kuri tikiuos man padess apsispresti
QUOTE(juuuracike @ 2009 08 11, 23:00)
ka manote apie tokia dovana mano vaikinui..?sugalvojau nupirkti patalynes komplekta,kur ant pagalves uzvalkalo butu issiuvineta "mano mylimiausiam maziukui" ar kas nors panasaus... visiskai pasimeciau nes vieni sako kad labai sauni dovana,o kitu nuomone mano vaikinas nebutu labai suzavetas,nes tiesiog vaikinams tokie dalykai netinka beje jam greit sueis 21 metai... pasidalinkit savo nuomone,kuri tikiuos man padess apsispresti
Tik tu ji pazisti, tik tu gali spresti, patiks ar ne.. Pulkui pazistamu patiktu, o kitam pulkui - tikrai ne Man tai mintis
QUOTE(juuuracike @ 2009 08 11, 22:00)
Itariu, kad apsimes apsidziauges, o is tiesu
Siulyciau isekoti geresniu ideju Sioje temoju ju yra labai daug
QUOTE(horos @ 2009 08 13, 17:33)
Itariu, kad apsimes apsidziauges, o is tiesu
Sutinku, yra tikrai čia SM gerų idėjų, tačiau kodėl iškart toks nusistatymas prieš šią dovaną? Pvz,maniškiui apie 30m. ir žinau,kad tikrai patiktų pagalvė ar dar kas, išsiuvinėtas jo vardu ar pan.
Sakau,čia individualiai nuo vyro,ir tik ji bendraudama su juo gali nuspręsti ar dovana tinkama...