Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(Jolancik @ 2009 06 30, 17:28)
Sveiki,
Greitai vyro gimtadienis, tiksliau si sestadieni  doh.gif o as dar neturiu jam dovanos ir net nezinau ka galima siais metais padovanoti  g.gif esu viska isdovanojus  unsure.gif
Ji domina tik automobiliai  smile.gif galvoju gal kazka su jais susije ir padovanoti, bet ka  g.gif
Gal kas turi kokiu minciu  4u.gif

Na, mano vyrukas irgi pakveises del masinu - jis ralistas, subaru gerbejas. Tai jau isdovanojau viska, kas buvo subaru kataloge. Bet nepatikesite, kas jam labai patiko - ogi vaikiskas tortas - masina. "Gulbinienes tortai" uzsakiau masina,panasia i subaru. Oi kiek linksmybiu buvo kai vyrai ji pjauste ir diskutavo kam ratai, kam soninis veidrodelis, kam variklis ir pan. Tas tortukas vyrams suteoke daugiau dziaugsmo nei vaikams. smile.gif
Atsakyti
As, kaip tikriausiai, bet kas, laaaabai megstu gauti dovanas!:) Ypac, kai zmogus tikrai stengiasi, kad dovana tau patiktu, stebi, ko tau reikia, ko noretum, apie ka uzsimeni ir t.t. Dar geriau, jei tai buna staigmena!:)) Pvz., pries pora menesiu buvo musu su draugu 3 metu draugystes metines:) Kadangi mes kartu jau 3 metai, per si laika tikrai dovanojom vienas kitam daug ivairiu dovanu. Tiesa pasakius, nesitikejau ko nors ypatingo sia proga, nes 1. viska ko man reikia turiu, 2. krize paliete ir mus. Dar, kad suprastumet, kodel dovana man taip patiko, turiu pasakyti, kad mano didziausias pomegis yra fotografija!!! Tai va, atejo ta diena, mes susitarem, kad draugas atvaziuos manes pasiimti ir vaziuosim kartu kur nors pavakarieniaut. Sutarta val. suskambejo skambutis, atrakinu duris, o ten mano vaikinas, bet jo as beveik nepastebejau, nes rankose jis laike didziuli musu portreta!!!!! Tai buvo taip grazu!!! As is pradziu pamaniau, kad jis yra nutapytas, taciau po to paaiskejo, kad tai padaryta is musu nuotraukos (tiesiog perkelia nuotrauka ant drobes), bet pries tai ji buvo apdorota, kad atrodytu kaip tapytas pav., o drobe buvo padengta sluoksniu specialaus gelio (potepiais) ir atrode taip naturaliai! Tarp kitko, nuotrauka buvo padaryta, kai mes buvom prie juros, ten buvome tikrai laimingi! Tokias akimirkas verta iamzint... smile.gif Paklausiau draugo, kur jis tai padare, pasake kad Vilniuje, yra tokia naujai atsidariusi imone ARTIQ. Dabar arteja sesers gimtadienis, uzsimaniau jai irgi toki dalyka padaryt dovanu. Galvojau, reikes vaziuot i Vilniu, bet paskambinau ir paaiskejo, kad galiu viska iformint telefonu, sumoket pavedimu, o paveiksla pristatys i Kauna. Ir sumokejau palyginus nedaug. Isivaizduoju sesers reakcija!!!!!   thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei ne paslaptis kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimensija @ 2009 07 12, 09:34)
Na, mano vyrukas irgi pakveises del masinu - jis ralistas, subaru gerbejas. Tai jau isdovanojau viska, kas buvo subaru kataloge. Bet nepatikesite, kas jam labai patiko - ogi vaikiskas tortas - masina. "Gulbinienes tortai" uzsakiau masina,panasia i subaru. Oi kiek linksmybiu buvo kai vyrai ji pjauste ir diskutavo kam ratai, kam soninis veidrodelis, kam variklis ir pan. Tas tortukas vyrams suteoke daugiau dziaugsmo nei vaikams. smile.gif

o kur toki radai? labai noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 14 liepos 2009 - 15:44
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 14, 16:43)
o kur toki radai? labai noreciau  thumbup.gif

www.tortai-pyragai.lt

zinoma, tinklapyje maziau pavyzdziu nei paciose parduotuvese, o uzsakant galima paprasyti kad ir spalvytes, ir papuosimus pakeistu
Atsakyti
QUOTE(laimensija @ 2009 07 14, 18:20)
www.tortai-pyragai.lt

zinoma, tinklapyje maziau pavyzdziu nei paciose parduotuvese, o uzsakant galima paprasyti kad ir spalvytes, ir papuosimus pakeistu

oi kaip aciu 4u.gif o jei ne paslaptis, kiek mokejai? didelis buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 14, 23:54)
oi kaip aciu  4u.gif  o jei ne paslaptis, kiek mokejai? didelis buvo? smile.gif

zinok, nemapmenu kiek mokejau, bet kaina sukosi apie 60lt ir svere apie 2 kg

va kaip atrode

[IMG]http://s16.radikal.ru/i191/0907/b7/aaf72b7a84eat.jpg' border='0' alt='user posted image' />[/IMG]
Papildyta:
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 14, 23:54)
oi kaip aciu  4u.gif  o jei ne paslaptis, kiek mokejai? didelis buvo? smile.gif

nepavyksta ikelti foto sad.gif

user posted image[/URL][/IMG]
Papildyta:
bandau dar karteli

Papildyta:
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
labas,o ka dovanoti draugo tevui,jubiliejaus proga g.gif
Atsakyti
labai įdomios jūsų visų mintys, nusižiūrejau planų kokioms 3 progoms į priekį blush2.gif bet mano brangiausiojo gimtadienis neužilgo, tai sugalvojau tokį planelį : gimtadienio diena prisidesiu pintine visokių skanumynų, maža tortuka, ir vešiuosi savo saule į Aukštadvarį, ten užsakiau pasivažinėjimą kartingais, po to eisime, pasivaikščioti, apžiūrėti gražias vietas, o tada mažas piknikas ant žolytes rolleyes.gif aš labai tikiuosi kad patiks g.gif 4u.gif
Papildyta:
labai įdomios jūsų visų mintys, nusižiūrejau planų kokioms 3 progoms į priekį blush2.gif bet mano brangiausiojo gimtadienis neužilgo, tai sugalvojau tokį planelį : gimtadienio diena prisidesiu pintine visokių skanumynų, maža tortuka, ir vešiuosi savo saule į Aukštadvarį, ten užsakiau pasivažinėjimą kartingais, po to eisime, pasivaikščioti, apžiūrėti gražias vietas, o tada mažas piknikas ant žolytes rolleyes.gif aš labai tikiuosi kad patiks g.gif 4u.gif
Atsakyti
MB greit 25 gimtadienis, kolkas planuojų užsakyti skrydį parasparniu, kad būtų tikrai įsimintinas gimtadienis wub.gif
rozine-pantera2 labai gera mintis su kartingais, ne kartą važinėjom thumbup.gif Bet kadangi musm tai dažna pramoga per gimtadieni nenoriu. Bet jeigu neteke važiuoti TB tai patiks thumbup.gif
Atsakyti
sveiki
arteja vieno pazystamo gimtadienis,bus 34metai,jis vyras,nedaug apie ji zinau kad spresciau pagal pomegius,ka tokia proga dovanoti?juk kaskart pinigais kaip daugumoj yprasta ,kaskaip nekaip atrodyt gali..
gal turit ideju?
Atsakyti
sveiki,neuzilgo mano vyrui 25m.niekaip nesugalvoju kaip nustebint gimtadienio proga.kazkaip kilo mintis uzsakyti limuzina kokiai valandai po vilniu pavazinet,su sampanu ir kartu su draugais...po to dar ceki galvoju padovanot i spa centra,sukurine vonia pirtis ir t.t. bet kad kartu ir as galeciau dalyvaut su juo, thumbup.gif tongue.gif kazi ar galima dviems ceki isigyt,ir gal kas patartu kur geriau kokiame centre??? ir kokios kainos??? jei kas zino laukiu patarimo ir pasiulymu smile.gif good.gif
Atsakyti