Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Sveiki,
Greitai vyro gimtadienis, tiksliau si sestadieni doh.gif o as dar neturiu jam dovanos ir net nezinau ka galima siais metais padovanoti g.gif esu viska isdovanojus unsure.gif
Ji domina tik automobiliai smile.gif galvoju gal kazka su jais susije ir padovanoti, bet ka g.gif
Gal kas turi kokiu minciu 4u.gif
Atsakyti
čekį į autodalių parudotuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 30, 17:51)
čekį į autodalių parudotuvę  mirksiukas.gif

Nebloga mintis mirksiukas.gif idomu jie tokius cekius turi? biggrin.gif
Atsakyti
jei rimta parduotuvė, turėtų turėt biggrin.gif
Atsakyti
neparasei koks biudzetas dovanos:
galima sugalvoti nuo kokio nors laikiklio mobiliam telefonui masinoje ar gero gaiviklio ar nauju apmusalu iki automobilinio navigatoriaus ar garso aparaturos.
g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artist_e @ 2009 07 01, 13:00)
neparasei koks biudzetas dovanos:
galima sugalvoti nuo kokio nors laikiklio mobiliam telefonui masinoje ar gero gaiviklio ar nauju apmusalu iki automobilinio navigatoriaus ar garso aparaturos.
g.gif  biggrin.gif

Jus galite siulyti ka imanoma padovanoti, o jau veliau ziuresiu kas kiek kainuoja mirksiukas.gif bet siaip noreciau isitalpinti i ~100 Lt blush2.gif
Atsakyti
As tai savajam perku butiniausius dalykus, pvz ka esu pirkusi: pinigine, grandinele ant rankos, kaklo, tusini gera, bilietus i akvaparka, is drabuziu pirkau, rankine per peti, krema ir tt, nepamenu visko biggrin.gif gal is sito sarasiuko issirinksit ka nors
Atsakyti
QUOTE(davinci @ 2009 06 25, 18:07)
yra tekę daryti taip: ėmėme vyro išeiginius batus( jo  turimus ) , į vieną dėjome tekstą :myliu tave kiekviename žingnyje, o kitame bate gali būti pinigai arba čekis.
Batus galima suvynioti į dovanų popierių ,gal dar turite ir jų dėžutę? tai dėžutę su popieriumi puošti.
Paskui sustiprina tą prisiminimą kas kartą, kai vyras aunasi tais batais.

super ideja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš surašysiu ką aš dovanojau savo vyrui, gal kas nors tiks ax.gif
-Pinigine
-Dovanų kupona pasidaryti nugaros masaža
-Marškinėlius su užrašu "SUPER VYRAS SUPER TĖTIS"
-Rankšluostį AUDIMAS
-Kelioninę tašę (sportininkas, tai labai dažnai prireikia ir tašės ir rankšluosčio)
-Apatinius (Miglės parduotuveje radau gražiausių ir už prieinamą kainą)
-Grandnėle ant rankos
-Kosmetinę kad eidamas sprotuoti turėtu į ką susidėti dušo žele ir t.t.
-Kvepalus
-Į vonią druską

Draugui esam dovanoje skrydi parasparniu (liko labai nustebintas, nes ekstremali dovana, ilgai atsimins), alaus bokalus...
Daugiau jau nebeprisimenu g.gif
O dabar reikia ir vėl vyrui dovanos.... gimtadienis "ant nosies"....Tai gal kas nors turit idėjų? bigsmile.gif
Atsakyti
As paskaiciau In-U sarasiuka ir prisiminiau ko daugiausiai esu pridovanojus - apatinio trikotazo ir kojiniu biggrin.gif nu cia menkniekiai, bet labai praktiska
Atsakyti
Be jau In-U keletos dalykų esu vyrui dovanojusi chalatą, bilietus į teatrą. ax.gif
Artėja dar vienas gimtadieni, tai dovanosiu meškerę su visais "pribambasais", nes pradėjo žvejoti, o savo meškerės neturi, tai vis pas ką nors pasiskolina. Manau, bus patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 06 30, 14:28)
Sveiki,
Greitai vyro gimtadienis, tiksliau si sestadieni  doh.gif o as dar neturiu jam dovanos ir net nezinau ka galima siais metais padovanoti  g.gif esu viska isdovanojus  unsure.gif
Ji domina tik automobiliai  smile.gif galvoju gal kazka su jais susije ir padovanoti, bet ka  g.gif
Gal kas turi kokiu minciu  4u.gif

O gal ką nors iš "laisvalaikio dovanų":
Pasiplaukiojimą garlaivių ar arbatos ceremoniją dviems, ar vyno degustaciją ax.gif
Ir staigmena ir aišku kas bus pakviestas kompanijos palaikyt hihihi.gif

Dar kažkada pati dovanojau, tai galima padovanoti knygą (nuo automobilių iki romano) ir čia jau nuo tavo fantazijos priklausys, tam tikruose puslapiuose paraštėse prorašyt tai ką jauti vyrui, priminiti vyrui pabučiuoti žmoną ar pasakyti komplimentą, pakiesti vakarienės blush2.gif Dovanojau prieš tris metus, bet iki dabar ta knyga labai einama ax.gif

Rankų darbo rėmelius su nuotrauka ar didelį puodelį su mielu užrašu ir automobiliukais:hihihi: (daug kur padaro per kelais valandas mirksiukas.gif ), dovanojant akcentuoti kad tai dovana, kurią norėtum, kad išsineštų į darbą

Dar gali (bet truputį brangiau) į turkišką hamamą dviem Impuls pliuse. Ech, pati buvau gavusi, kaifas nerealus ax.gif

O jeigu rimtai, jeigu vyrą labiausia idomina auto, gal atvirkščiai neverta to akcentuoti ir padovanoti kažką, kas atitrauktų jį nuo automobilio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlKi: 11 liepos 2009 - 22:42