O as kartą nupirkau brendžiui taures,paprastas,
ir nunešiau,kad išgraviruotų
išrinkau iš G.Paškevičiaus dainos žodžius,po 2eilutes ant taurės,
gavosi lyg tostai
"už nuodėmę saldžią,
ligi apsvaigimo"
"už tuos kurie myli,
už tuos,kurie laukia "
ir t.t.
net man pačiai patiko
tada dar tik draugavom,o va dabar,vardadienis,ir galvoju,vėl paimsim tas taures
tiesa,graviravimas kainavo 50lt,o taures 30
bet maniškis liko sužavėtas
Sveiki! Kiek idėjų fainų čia pasisėmiau Artėja MB gimtadienis,dovana esu numačiusi,bet nežinau ar rasiu. Kažkada vaikystėje jis labai mėgo serialią Robin Hood (1984m),būtent šių metų ir ieškau kompakto,kad būtų visos serijos..Žinau ,kad tokia dovana jam būtų didelė staigmena
Gal galėtumėte pasakyti,ar yra tokių kur nors pirkti?
Gal galėtumėte pasakyti,ar yra tokių kur nors pirkti?
Sveikutes, turiu viena prasymiuka. Po puses metu darbu svetimoj saly grizta draugas, mastau grazu butu padovanoti kazkokia dovana, bet va beda ir kyla, jog esu visiskai nekurybinga ir nesumastau ka vis del to padovanoti .
Na tikiuosi, patarsite, man vargsiai, visai ne meniskai sielai
[quote=yronija,2009 06 18, 21:11]
Sveikutes, turiu viena prasymiuka. Po puses metu darbu svetimoj saly grizta draugas, mastau grazu butu padovanoti kazkokia dovana, bet va beda ir kyla, jog esu visiskai nekurybinga ir nesumastau ka vis del to padovanoti .
Žinoma, save Kitaip jei dovanosi dovanas sugrįžimo proga, norės dovanų ir galvos, kad čia visai neblogai, išvažiuoji, grįžti, tave dovanom apipila, tai gali taip važinėtis O jei rimtai, tai tu ir jauki vakarienė dviese jam dabar turėtų būti pati geriausia dovana
Žinoma, save Kitaip jei dovanosi dovanas sugrįžimo proga, norės dovanų ir galvos, kad čia visai neblogai, išvažiuoji, grįžti, tave dovanom apipila, tai gali taip važinėtis O jei rimtai, tai tu ir jauki vakarienė dviese jam dabar turėtų būti pati geriausia dovana
sveiki, labai noreciau patarimo, mums siemet sueina 10 metu kaip susituoke, noreciau vyrui kazka padovanot, originalaus , gal galetumet patart, noretusi kad tai butu dovana ilgam
mestelkit kas kokia minti, ka galima vyrui 33 gimtdienio proga padovanoti? niekaip nesugalvoju... norisi kad kazkas sietusi su kristaus amziumi....
Sveikutes.Gal jus man galite padeti,matote arteja mb gimtadienis.O, ideju jokiu neturiu.
QUOTE(linuke79 @ 2009 06 24, 18:20)
Sveikutes.Gal jus man galite padeti,matote arteja mb gimtadienis.O, ideju jokiu neturiu.
Pasiskaitinėk šią temą, idėjų tikrai turėtum rasti
sveikos, artejo MB 25metis, gal galit patarti kaip originaliai padovanoti pinigus arba ceki? nesinori i vokeli deti
QUOTE(iingaxxx @ 2009 06 23, 15:48)
mestelkit kas kokia minti, ka galima vyrui 33 gimtdienio proga padovanoti? niekaip nesugalvoju... norisi kad kazkas sietusi su kristaus amziumi....
Mes nesejom su Kristaus amziumi, tiesiog padovanojom krepsininku marskineli su vardu ir numeriu 33,draugas buvo patenkintas, dar ir slema padovanojom su alumi
QUOTE(naujute @ 2009 06 25, 12:57)
sveikos, artejo MB 25metis, gal galit patarti kaip originaliai padovanoti pinigus arba ceki? nesinori i vokeli deti
yra tekę daryti taip: ėmėme vyro išeiginius batus( jo turimus ) , į vieną dėjome tekstą :myliu tave kiekviename žingnyje, o kitame bate gali būti pinigai arba čekis.
Batus galima suvynioti į dovanų popierių ,gal dar turite ir jų dėžutę? tai dėžutę su popieriumi puošti.
Paskui sustiprina tą prisiminimą kas kartą, kai vyras aunasi tais batais.