Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

merginukes sakykit kas gal darete dovana t-idejose ant marskineliu, noriu nupirkti marskinelius ant kuriu uzdeda nuotrauka, skambinau teiravausi tai kazkaip labai atgrasiai kalbejo, nes as bandziau aiskinti kad turiu ikelta padidinta nuotrauka ar ja bus galima kooreguoti ir pan. man buvo paiiskinta kad nieko negalima bus daryti o man rytojui labai reikia, noriu MB dovanele ta iteikti gimtadienio proga, o daugiau kur kreiptis nezinau, labai lauksiu atsiliepimu, aciu 4u.gif
Atsakyti
merginukes plz. parasykit 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 10 26, 23:33)
Kaip sunku yra išrinkti dovaną. Na bent jau man.  blush2.gif
Tikras galvos skausmas. doh.gif
Bet dabar turiu kitą galvosukį. unsure.gif
Kaip jus galvojate ką aš galėčiau padovanoti savo draugui ar verta ką nors dovanoti. Matot jis man labai padeda finansiškai, t.y. duoda pinigų drabužiams ir kitiems dalykams. Nes man mano atlyginimo ne labai užtenka. Aišku kai labai pasispaudžiu tai gyventi galima.
Tiesiog dabar pagalvojau, ar neskaityts mano dovana taip, kad aš jam nupirkau dovaną už jo pinigus.
Susipajnojau. Na tikiuos aiškiai surašiau. g.gif
Labai laukiu patarimų, kaip pasielgti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
1 dalis

man patinka nunest ka nors i T-idejas.vyrui ten ant marskineliu uzdejo mums juokinga uzrasa biggrin.gif ,esu nesus ten apatini trikotaza,kad ant priekio uzdetu uzrasa"Vieta uzimta,parkuotis draudziama" thumbup.gif .o siaip vyrams patinka originalus ziebtuveliai(jeigu ruko);ranku darbo dirzai;megiamos grupes diskas;jeigu zaidzia kompu,koks nors "kietas" kompiuterinis zaidimas.maniskis(kaip ir as)daug skaito,todel daznai dovanoju knygas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2009 04 06, 08:11)
merginukes sakykit kas gal darete dovana t-idejose ant marskineliu, noriu nupirkti marskinelius ant kuriu uzdeda nuotrauka, skambinau teiravausi tai kazkaip labai atgrasiai kalbejo, nes as bandziau aiskinti kad turiu ikelta padidinta nuotrauka ar ja bus galima kooreguoti ir pan. man buvo paiiskinta kad nieko negalima bus daryti o man rytojui labai reikia, noriu MB dovanele ta iteikti gimtadienio proga, o daugiau kur kreiptis nezinau, labai lauksiu atsiliepimu, aciu 4u.gif

nemanau,kad jie ten ka nors l.koreguotu verysad.gif .siulau vietoje su darbuotojom pakalbeti.man kiek ten dare,viskas buvo o.k thumbup.gif
Atsakyti
As savo vyrui padovanojau pirties prijuoste su issiuvinetu uzrasu "Pirties šefas"
http://www.urtesteks...s/Pirties1D.jpg
thumbup.gif
Atsakyti
Dovanociau originalius marskinelius, dezute, zvejui - kabliukams, rukaliui - tabokai, biznieriui - rasikliams susideti biggrin.gif O gal pinigams? lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas visoms
turiu ir as problema su dovanele...ir dar kokia problema blush2.gif po 2sav draugo gimtadienis.aisku jo paklausus ko noretu,atsako kaip ir visi-NIEKO. smile.gif
bukit geros patarkit.... 4u.gif
sunkiausia tai,kad smulkmenu jam nenupirksi,margu niekuciu nemegsta...kvepalu turi,kadangi pats kaunietis tai turbut suprantate,kad opagrindine aprabga treningai.ju ir be proto pilna,chalata turi,tapkes turi,.zodziu..net nenumanau ka nupirkti..patarkit.busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buena @ 2009 05 08, 18:04)
patarkit.busiu dekinga 4u.gif

labai sunku patarti, kai nepazisti zmogaus ir nezinau jo pomegiu 4u.gif
galbut ne tik treningai jam patinka hihihi.gif

odinis dirzas
pinigine
knyga
bilietai i krepsinio rungtynes
alaus bokalas, viduj didele skardine alaus (maciau Maximoje tokia dovana)
geras skutimosi peiliuku rinkinys
duso zele tokia, kokius turi kvepalus

nezinau, man atrodo, kad bet kokia smulkmena turetu patikti, jei ji bus padovanota ir isrinkta su meile wub.gif
Atsakyti
Vyrui dovanojau marskinelius su uzrasu "Mano pilvas ne nuo alaus. Mano pilvas alui." ir dar jam labai patiko, kai dovanojau bilietus i krepsinio rungtynes biggrin.gif arteja tecio 50metis smile.gif su vyru sugalvojom vardinius numerius padovanot. bet kazkur skaiciau, kad tas malonumas kainuos 10 000Lt doh.gif gal kuri daret? smile.gif
Atsakyti
Vyrui dovanojau marskinelius su uzrasu "Mano pilvas ne nuo alaus. Mano pilvas alui." ir dar jam labai patiko, kai dovanojau bilietus i krepsinio rungtynes biggrin.gif arteja tecio 50metis smile.gif su vyru sugalvojom vardinius numerius padovanot. bet kazkur skaiciau, kad tas malonumas kainuos 10 000Lt doh.gif gal kuri daret? smile.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2009 05 10, 07:26)
Vyrui dovanojau marskinelius su uzrasu "Mano pilvas ne nuo alaus. Mano pilvas alui." ir dar jam labai patiko, kai dovanojau bilietus i krepsinio rungtynes biggrin.gif arteja tecio 50metis smile.gif  su vyru sugalvojom vardinius numerius padovanot. bet kazkur skaiciau, kad tas malonumas kainuos 10 000Lt doh.gif  gal kuri daret? smile.gif

Prasom

http://www.veidas.lt...l/4787513071746
Atsakyti
drauge patare padovanoti atrakcija-pasivazinejima su keturaciais-pabande vyras,kratesi,vazinejo taip uzsivede,kad sake geresnes atrakcijos dar nebuvo... thumbup.gif pabandykite thumbup.gif
Atsakyti