Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Ir vistiek man nerealiausia iš šio forumo pasiūlyta gimtadienio dovana - priešrūkiniai žibintai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu žinokit, ilgai kvatojau, net ašara ištryško...

Originalu, ką besakysi.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zygiene @ 2009 03 04, 22:56)
Sveiki, turiu siokia tokia beda, po savaites vyrui 35 metai, bet niekaip negaliu sugalvoti ka padovanoti jam, vis gi sioks toks jubiliejus, gal patartumet, buciau labai dekinga 4u.gif

Turbut jau velokai butu patarimas blush2.gif Man tai ypac jubilejo proga sachmatai is akmens- superine dovana thumbup.gif ! Yra pas STONERA

Atsakyti
man didziausias galvosukis ka galeciau padovanoti teciui 55 metu jubiliejaus proga ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas turite kokių idėjų, ką padovanoti senam, geram draugui 21 gimtadienio proga? rolleyes.gif
Atsakyti
manau visai neprąstas būdas išrinkti dovaną vyrui būtų panaršyti po internetinius dovanų portalus. Kartais ir idėja kokia šauna į galvą..

Peržiūrėk šitą dovanų katalogą: http://www.dovanumanija.lt

Mes pvz. draugui padovanojome pasivažinėjimą kartodrome. Aišku, jis ir pats galėtų nusipirkti .. tik ten gražiai įpakuota.. žodžiai.. na.. tiek smile.gif
Atsakyti
ekstremalui - suolis parasiutu thumbup.gif dovanojau, ziauriai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
manishkiui 25 arteja. tai dovanosiu kvepalus. velnias brangus jie. bet ka jau bepadarysi... zinau, akd dovana ne visam gyvenimui. na bet jis kazkada noreju ju..
Atsakyti
QUOTE(Rasakela @ 2009 03 13, 22:40)
Ir vistiek man nerealiausia iš šio forumo pasiūlyta gimtadienio dovana - priešrūkiniai žibintai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu žinokit, ilgai kvatojau, net ašara ištryško...

Originalu, ką besakysi....  thumbup.gif

Čia įvairiai galima suprast - nežinom tos poros gyvenimo ypatumų, bendravimo. Aš vyrui pernai padovanojau domkratą biggrin.gif - keltuvas mašinai remontuojant. Jis jau kokius pora mėnesių šnekėjo, kad reikės nusipirkti, nes vis skolindavosi iš kaimyno. Kainavo virš 100, vyras džiaugės kaip mažas vaikas ( jam iš vis - bile geležėlė kokia ) tongue.gif . Ir manęs klausė, ar nesupyksiu, jei padovanos garpuodį. Nes tikrai jo noriu. Auksų-siudabrų ir svarovskių turiu, o dabar krizės laikais buičiai daiktai man labai priimtini.
Atsakyti
Tesiant apie medziokliniu peiliu dovanas, tai radau faina puslapi www.tvirtaspeilis.lt . Gal kam bus naudinga. Gamina grazius medzioklinius ir buitinius peilius. Pamirsau apie kaina paklausti... Bet kas fainai, tai kad seimininkas tvirtina kad, kiekvienas peilis gaunasi unikalus, antro tokio nepagaminsi smile.gif Is parduotuves unikalaus nenusipirksi. Manau, tai jau gera dovana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bdmir: 28 kovo 2009 - 00:52
Vyrui navigacija i masina... ka manot? ir aisku pati persirisus kaspinu nuoga vakare... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2009 03 30, 23:02)
Vyrui navigacija i masina... ka manot? ir aisku pati persirisus kaspinu nuoga vakare... smile.gif

thumbup.gif

P.S. ... tik idomu - kokia pirma dovana puls pakuoti??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, cia ne reklama, o pasiulymas smile.gif Juk arteja sventes,...gal ieskote dovanu ar siaip megstate isskirtinuma..?? smile.gif
Siulau pasigaminti, marskinukus su juokingomis frazemis, ar palinkejimais, Mamai, Teciui draugei ir pan). Mini marskinukai ant buteliu, meskuciu, jau tampantys, kaip ativirute. bigsmile.gif
Priimu uzsakymus, maketuoju, galiu pagaminti ir Jusu norimus zodzius ar fraze.
Yra ivairiu marskineliu modeliu, dydziu bei spalvu. mirksiukas.gif
Kainos priklausomai nuo marskinuko modelio ir uzraso dydzio.
kaina, nuo 25 Lt. Vaikisku nuo 20 Lt. bigsmile.gif
Marskinukai 100 % medvilne. Yra ivairiu modeliu.
Vardines kepureles, kompiuteriu tasytes ir kita. PRIJUOSTES (mamai, mamos dienos proga) bigsmile.gif Prisegu nuoroda i pvz.
http://www.skelbiu.l...su-5901467.html
Daugiau pvz urmo bazeje, 2 saleje 1 vieta, nuo zalios galerijos puses..

Gaminame ne tik po 1 vnt. Didesniam kiekiui taikome nuolaida!!!
Taip pat prekiaujame Urmo bazeje, raudoname pasaze.2 saleje 1 vieta.
Galimas siuntimas ir i kitus miestus 4u.gif

Jei mūsų pasiūlymas Jus sudomino ar turite klausimų laukiame Jusu pas mus, arba rasykite ir skambinkite

Kaunas
idomidovana@gmail.com
Atsakyti