Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(bacila21 @ 2009 02 05, 17:15)
sveikos ka padovanoti vienisam vaikinui 27 gimtadienio proga nuo visu draugu? pomegiu kazkokiu isskirtiniu neturi

g.gif Man tai sachmatai iš akmens labai originali dovana:
user posted image

Gražu, praktiška, galima sugalvoti bet koki sveikinima prie tokios dovanos, tikrai nebanalu ir labai solidu. Situ ir kitu dovaneliu is marmuro ir onikso galesit rasti cia:

STONERA
Atsakyti
QUOTE(Aniutkinsss @ 2009 02 07, 16:46)
g.gif Man tai sachmatai iš akmens labai originali dovana:
cia: STONERA

bet tai kainos tu sachmatu doh.gif doh.gif

dovana gal ir gera, bet..
Atsakyti
QUOTE(mama Diana @ 2009 01 23, 20:53)
gal kam tiks ideja, jei vyras - saldumynu megejas smile.gif Mano brolis be galo megsta sokolada. tai gimtadienio proga ieskojau kazko i ta tema, nes daiktu turi ko reik ir ko nereik. Tai padovanojau 2,5 kg juodo sokolado plyta.  pagalvojau, kad bus ilgam smile.gif  toks laimingas buvo  lotuliukas.gif
jei kam reikes - radau www.dovanucentras.lt/suvenyrai-saldzios-dovanos-c-260_682.html

bigsmile.gif siaip gera mintis, dovanoti tokia DIDELE sokolado plyta ar dar kazka panasaus (buna visokiu prabangiu saldumynu firminese sokolado parduotuvese ar didesniuose prekybcentriuose). MB reikes kokia nors proga pradziuginti, nors ir man asmeniskai patiktu tokia dovana. Geriau nei, kaip kazkas sake "koks nors duso zele rinkinys".
Atsakyti
QUOTE(GenutePNVZ @ 2009 02 06, 16:08)
Kadangi pati ieškau dovanų, tai naršiau internete ir radau www.manodovana.lt svetainę, kur daug įdomių dalykėlių. Manau taviškiui variantui, kaip ir manajam, labai tiktų automobilio emocijų žibintas:
user posted image

Kaina 114 Lt, kas tikrai palyginti nėra brangus dalykas, beto yra labai originali dovana, o jeigu yra vienišas, tai išvis tinka, nes panelėms galės su juo mirksėti kelyje.

labai gera dovanele bet kokiai progai thumbup.gif Tik galetu truputi realesne kaina buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2009 02 08, 17:14)
labai gera dovanele bet kokiai progai thumbup.gif Tik galetu truputi realesne kaina buti doh.gif

tikrai cia tai idomi dovana ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
neužkalnų ir MB gimtadienis, tai mastau, ka cia galeciau tokio padovanoti...kaip manot, geras viskio butelis butu gera dovana? nes pirmiau tai galvojau apie patalyne, su japoniskais zenklais.. bet kad cia labiau praktiska gal.. ir abiems.. o ne asmeniskai.. su juo man sunku... nes rubus renkasi tik pats.. skonis toks keistas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 02 20, 13:46)
neužkalnų ir MB gimtadienis, tai mastau, ka cia galeciau tokio padovanoti...kaip manot, geras viskio butelis butu gera dovana? nes pirmiau tai galvojau apie patalyne, su japoniskais zenklais.. bet kad cia labiau praktiska gal.. ir abiems.. o ne asmeniskai.. su juo man sunku... nes rubus renkasi tik pats.. skonis toks keistas... smile.gif

manau tiks, jei yra megejas, o dar galetum ar pati ar kuriam geliu salone uzsakyt, kad papuostu kaip idomiai
Cia sampano bonkos papuosimo idėja :
http://www.supermama...;#entry24214134
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 09, 10:45)
Dar viena ideja prikolna ...  biggrin.gif manau siuo metu, kai tokia situacija salyje  ypatingai tinkama  biggrin.gif  pinigu medis (lietuviskas medelio variantas mano foto), galima ir ta kita pinigu medeli ... smile.gif

user posted image

O tuos pinigelius kuom jus pritvirtinot? Labai super ideja thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės. norėčiau gimtadienio progra savo mb padovanoti pižamą. gal kuri esate pirkus Kaune? kur geriausios, mieliausios, šilčiausios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 04 kovo 2009 - 19:41
Sveiki. Turiu problemele. Sugalvojau vaikinui 25 gimtadienio proga is nuotrauku nuo vaikystes iki siu dienu padaryti filmuka. Tik va sedziu ir niekaip nesugalvoju kazkokiu fraziu, isimintinu graziu zodziu ka irasyti tarp ju. Gal galetumete patarti ar turit kokiu pavyzdziu? kas esate dare panasu?
Atsakyti
Sveiki, turiu siokia tokia beda, po savaites vyrui 35 metai, bet niekaip negaliu sugalvoti ka padovanoti jam, vis gi sioks toks jubiliejus, gal patartumet, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kur butu galima toki http://www.manodovan...r/2/MIRASKOPAS/ nusipirkti klaipedoje ar vienintelis budas uzsisakineti internetu?
Atsakyti