Vakar buvo mano geriausios drauges gimtadienis ... norejau, kad ta diena jai butu ypatinga ... na, dra reikia pasakyti, kad dirbam tam paciam darbe, tik skirtinguose aukstuose .. taigi, is vakaro ant jos talo pamerkiau geliu ir padejau atidziai parinkta atvirute (bet nepasirasiau nuo ko) ... ryte pasveikinau ja zodziu ... taigi, isgerusi pas mane kavos, nuejusi i kabineta rado geles ... tada (jos paltas kabo pas mane) ant palto uzdejau grazu dideli nerta sali (salio jai reikejo), o i kisenes prigrudau ivairiausiu saldainiu ... buvo faina stebeti, kaip ji vilkosi palta, o paskui pamane kad ne savo apsivilko

rado saldaines, vel nustebo ... po pietu ant jos stalo palikau supakuota mezgimo zurnala (ji megsta megzt

) .. su kolegos pagalba, gryzus po popietines kavos ant stalo rado supakuota dovanele (saldainiu maiseli)

... vakare jai nematant i rankenuka ikisau toki porcelianini kiausini smulkiems daikteliams susideti .. irgi supakuota ...beje, su aguonom (nes ji buvo issitarusi daug anksciau, kad noretu i virtuve paveikslo su aguonomis

) ...o isejus is darbo ir atsisedus i masina, turejo islipti, kad is uz valytuvo issitraukti dar viena dovanele - dvd diska, filma
vakare nuvaziavau i namus pasveikinti, su puodeliai ispaisytais aguonomis ir paveikslu su aguonomis ..
drauge sake, kad tai buvo pats geriausias gimtadienis
gal kam pravers ideja