Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Per Kalėdas mes vienas kitam dovanojamėms kvepalus, gal ir neorginalu bet mums tai patinka ir aš būnu patenkinta ir jis rolleyes.gif o dar prieš pat Kalėdas MB gimtadienis, tai šiais metais niekaip nesugalvoju ką padovanoti g.gif bet svarstau apie čekį į Druskininkų vandens parką ax.gif šiais metais laaaaabai daug dirbo ir atostogų neturėjom, tai manau jam būtų tokia poilsinė kelionė ir dažnai jis kalba kad norėtų ten nuvažiuoti bet vis dėl laiko stokos neišeina ax.gif
Atsakyti
Labuka sumasciau dovanoti vyrui alaus boksta na tokie kur baruose buna, bet va beda neisivaizduoju kur ju gauti, gal kas patarti galite? aciu
Atsakyti
sveiki. smile.gif sumasciau savo vyrui kaledoms dovanu nupirkti kaljana.gal galit pasakyt kur as ji galeciau nupirkt kaune? 4u.gif gal yra normaliu urmo bazej ar dar kas nors?kas zino prasau padekit newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutea @ 2008 12 13, 17:18)
sveiki. smile.gif sumasciau savo vyrui kaledoms dovanu nupirkti kaljana.gal galit pasakyt kur as ji galeciau nupirkt kaune? 4u.gif gal yra normaliu urmo bazej ar dar kas nors?kas zino prasau padekit newyear.gif

Zinau, kad geros kokybeskaljanai yra "Skonis ir kvapas" parduotuvese thumbup.gif
Atsakyti
KAUNAS
Adresas Pavadinimas Darbo laikas Telefonas
Islandijos pl.32 Tabako parduotuvė I-VII 10-21 val. (37) 23 91 06
Arbatos parduotuve I-VII 10-21 val. (37) 40 51 89
Pramonės pr. 29 Tabako parduotuvė I-VII 10-21 val. (37) 40 51 90
Savanorių pr. 255 Tabako parduotuvė (37) 30 74 83
Arbatos parduotuvė (37) 30 74 82
Aromatų parduotuvė (37) 30 74 81

Pati esu Vilniete, tai metu ka radau ju psl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasyte0509: 15 gruodžio 2008 - 02:38
QUOTE(Oksanca* @ 2008 12 08, 12:41)
Per Kalėdas mes vienas kitam dovanojamėms kvepalus, gal ir neorginalu bet mums tai patinka ir aš būnu patenkinta ir jis  rolleyes.gif  o dar prieš pat Kalėdas MB gimtadienis, tai šiais metais niekaip nesugalvoju ką padovanoti g.gif  bet svarstau apie čekį į Druskininkų vandens parką  ax.gif  šiais metais laaaaabai daug dirbo ir atostogų neturėjom, tai manau jam  būtų tokia poilsinė kelionė  ir dažnai jis kalba kad norėtų ten nuvažiuoti bet vis dėl laiko stokos neišeina  ax.gif

sutinku, kad jei kitu geru minciu nera, tai kvepalai tikrai labai gera iseitis, ne spraktiskas daiktas ir maloni dovana. O del Druskininku vandens parko, beveik neabejoju kad taviskiui patiks smile.gif neseniai pati buvau gavusi dovanu savaitgali jame, nu tai abu super pailsejom ir pamirsom visus rupescius smile.gif
Atsakyti
perskaičiau, kad kažkas dovanoja šuolį su parašiutu, jetus, kaip man baisu, atrodo, kad siųsčiau į pražūtį biggrin.gif neeeeee lotuliukas.gif
Atsakyti
as gavau dovanu kvepalus tai atidaviau mamai, ir palikau be dovanos verysad.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane seimoj 3 vyrai ir jie dideli krepsinio ziuretojai, tai neseniai atradau idealia parduotuve jiems. Superfanas.lt jie pardavineja sporto sirgaliu atributika.

Patikekit, laimingesniu nei per sias kaledas, kai vaikai gavo salikus zalgirio ir lietuvos ryto, o vyras Lietuvos dzemperi, nelabai pamenu ar maciau.

Jei turit seimoj ar tarp draugu pamisusiu del sporto ir arteja gimtadieniai ar sventes, manau, kad sunkiai rasit kokiu geresniu dovanu nei toj parduotuvej. Ir pristatymas ten tik 7 Lt, tai net vaiko palikti mamai nereikejo, kad surast dovanu.

Tikiuos, kad padejau:)
Atsakyti
o as siemet vyrui dovanojau mobilu telefona, ir manau, kad nepralaimejau smile.gif nes pildyk akcija vyksta, tai pigiau gavau, tuo labiau , jam reikejo smile.gif
Atsakyti
preitais metais saviskiui dovanojau kupona i lokes peda dviems, is sio psl. laisvalaikodovanos.lt, tai buvo tikrai patenkintas, smagiai papramogavom 4u.gif o siaip dazniausiai zinau ko reikia is rubu ir nuperku ka nors, nes pats nenusiperka arba sako man nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvo mano geriausios drauges gimtadienis ... norejau, kad ta diena jai butu ypatinga ... na, dra reikia pasakyti, kad dirbam tam paciam darbe, tik skirtinguose aukstuose .. taigi, is vakaro ant jos talo pamerkiau geliu ir padejau atidziai parinkta atvirute (bet nepasirasiau nuo ko) ... ryte pasveikinau ja zodziu ... taigi, isgerusi pas mane kavos, nuejusi i kabineta rado geles ... tada (jos paltas kabo pas mane) ant palto uzdejau grazu dideli nerta sali (salio jai reikejo), o i kisenes prigrudau ivairiausiu saldainiu ... buvo faina stebeti, kaip ji vilkosi palta, o paskui pamane kad ne savo apsivilko doh.gif rado saldaines, vel nustebo ... po pietu ant jos stalo palikau supakuota mezgimo zurnala (ji megsta megzt smile.gif ) .. su kolegos pagalba, gryzus po popietines kavos ant stalo rado supakuota dovanele (saldainiu maiseli) smile.gif ... vakare jai nematant i rankenuka ikisau toki porcelianini kiausini smulkiems daikteliams susideti .. irgi supakuota ...beje, su aguonom (nes ji buvo issitarusi daug anksciau, kad noretu i virtuve paveikslo su aguonomis smile.gif ) ...o isejus is darbo ir atsisedus i masina, turejo islipti, kad is uz valytuvo issitraukti dar viena dovanele - dvd diska, filma biggrin.gif
vakare nuvaziavau i namus pasveikinti, su puodeliai ispaisytais aguonomis ir paveikslu su aguonomis .. smile.gif
drauge sake, kad tai buvo pats geriausias gimtadienis smile.gif
gal kam pravers ideja 4u.gif
Atsakyti