Na va..
Sy savaitgali atsventem MB gimtadieni...
MB dovanu gavo silkini chalata (jis buvo sakes, kad tokio noretu, tai man cia buvo palengvinimas neblogas toks )
Bet va dar labai uzsimaniau MB padaryt koki siurpriza, kokio jis tikrai nesitiketu...
O is viso mano uzsimanymo gavosi tai, kad isnuomavau limuzina, nupirkau vandens zibintu (ju pirkau 14(tiek buvo sveciu)), ir fejerverku...
Rezultatas:
Vakare pas mus namuose susirinko sveciai, pasedejome linksmai iki 23val., ir visi staigiai sukilom, kad einam lauk ir vaziuojam visi i kluba (visi sveciai mano siurpriza zinojo, isskyrus MB), aisku MB biski paburbuliavo, kad kodel taip greit viskas, gal dar pabunam, bet jo niekas nesiklause, visi apsirengem ir isejom , lauke limuzino dar nebuvo, tai MB reikejo sakyt, kad iskvietem taxsi, laukiam taxsi...
Laukem, laukem ir sulaukem i kiema ilinguojamcio laivo (limizino), visi isedome, pasivazinejome truputi, po to mus nuveze prie Jono kalnelio (as is Klaipedos )...
Islipome is limuzino ir nuejome prie vandens, ten uzdegeme vandens zibintus ir leidziant juos i vandeni sakeme MB palinkejimus, baigiantis palinkejimams pradejo saudyt fejerverkas (buvo grazu )...
Po fejerverku gryzome vel i limuzina, kuris mus nuveze i kluba...
Ta vakara is MB gavau nemazai padekos zodeliu ir buckiu uz visas skanias vaises namuose, uz dovana, ir uz siurpriza... Va...
Gal kam pades
QUOTE(Karpeace @ 2008 11 17, 01:01)
Ta vakara is MB gavau nemazai padekos zodeliu ir buckiu uz visas skanias vaises namuose, uz dovana, ir uz siurpriza... Va...
Gal kam pades
Gal kam pades
Kaip fainai sugalvojai turejo buti tikrai geras siurprizas, ir pati tokio noreciau
dovanosiu va ką
As savo vyrui padovanojau chalatą, tik va jo visi draugai klausia ka jam padovanoti, nes jis pas mane isrankus. Jam reikia, kad dovana butu asmeniski, o ne pvz,. namams.
Gal kas galite ka pasiulyti, ka galima nupirkti. Yra tokiu minciu kaip masazas, suolis parasiutu, skrydis oro balionu. Bet norisi daikto
Gal kas galite ka pasiulyti, ka galima nupirkti. Yra tokiu minciu kaip masazas, suolis parasiutu, skrydis oro balionu. Bet norisi daikto
QUOTE(Marija5 @ 2008 11 03, 22:58)
1. Puodeliai, kalendoriai, marškinėliai, puzzle, pagalvės, pėlės kilimėlis ir kt. - su nuotrauka (pvz. jūsų abiejų, tik jūsų erotine, gali buti užrašai ir t.t.)
..................................................
38. Šachmatai, vietoj figurų taurės.
39. Ekstremalios dovanos (šuoliai su parašiutu ir kt.)
..................................................
38. Šachmatai, vietoj figurų taurės.
39. Ekstremalios dovanos (šuoliai su parašiutu ir kt.)
WOW!!! Super padirbėta Šaunuolė
Bet kad ir koks ilgas bebūtų tas sąrašiukas, aš savajam nieko nesugalvoju.... O liko jau tik kelios dieneles
Oj kiek romantiškų dovanėlių aš galiu sugalvot, bet turbūt tai būtų daugiau dovana man o ne jam Praktiškas jis žmogeliukas, užsimanė skruzdintuvės... O man čia tokia kvaila dovana, juk bet kada galim nueit ją ir nusipirkt. O aš norėčiau kažko TOKIO!
Beje dar viena idėja:
Galima padovanot fotosesija dviem Galima nesakyt kur važiuojat, o imt ir nusivežt į fotostudiją kurioje jau viskas būtų suderinta. Man čia super dovanėlė Tik vėlgi tai būtų daugiau dovana man, negu jam.....
As noreciau padovanoti kupona (jei tokiu buna) kokios masinu plovyklos kad masinyte isblizgintu ojojoi...o juk bernams tai toks svarbus akcentas
Mamytes, sos!
arteja ir Kaledos, ir MB gdienis, tj Kaledom dovana jau supakuota kantriai laukia iteikimo ceremonijos bet va ka su gdieniu daryt tj neturiu supratimo atrodo, jau tieeek visko as jam pridovanojus, kad nebeliko kuo nustebint galvoju gal pafotoshopint musu foto, pvz kad butu didelis kalnas, o jo virsuj mes vos matytumemes ir padaryti milziniska foto kokia 1x1,5m, iremint ir kad butu panasiai kaip reprodukcijos tokios nespalvotos buna gal kas zinot kur gali tokia formata padaryt ir su fotoshopu padirbet, nebespeju pati
arteja ir Kaledos, ir MB gdienis, tj Kaledom dovana jau supakuota kantriai laukia iteikimo ceremonijos bet va ka su gdieniu daryt tj neturiu supratimo atrodo, jau tieeek visko as jam pridovanojus, kad nebeliko kuo nustebint galvoju gal pafotoshopint musu foto, pvz kad butu didelis kalnas, o jo virsuj mes vos matytumemes ir padaryti milziniska foto kokia 1x1,5m, iremint ir kad butu panasiai kaip reprodukcijos tokios nespalvotos buna gal kas zinot kur gali tokia formata padaryt ir su fotoshopu padirbet, nebespeju pati
QUOTE(naujute @ 2008 11 28, 12:38)
paslaugu skyreli ieskok! o daro tai daug kur tokio formato.isduok paslapti ka kaledoms dovanosi
Kaledom tj visai neoriginaliai, kadangi mane svelniai tariant dakniso, kad jis pastoviai nesioja mano ryyyyyskiai zalia benetton chalata, tj nupirkau jam toki minksta, svelnu su uzrasu ant nugaros KING ir nupiesta karuna belieka tik sosta ir karuna padovanot
as tai siandien jau nupirkau dovana, nezinau kaip kitiems, bet as savo vyro gimtadieniui, rytoj bus nupirkau tokia varle ar rupuze kur pinigus nesa. Ant jo sedi viena mazesne, o ant mazesnes dar mazesne . Tai sakiau kad ten mes su dukrtyte ant sprando uzsilipusios pinigu reikalajam
Cia as is juokingosios puses, o siaip tai kai mano vyras neisrankus, tikiuosi jam patiks , vistiek bent idomu.
Cia as is juokingosios puses, o siaip tai kai mano vyras neisrankus, tikiuosi jam patiks , vistiek bent idomu.
O rimtai merginos patarkit ka dovanoti kaledu proga ne vyrui o vaikinui? jus cia suraset tokias praktiskesnes dovanas, o ka padovanoti vat negyvenant kartu? originalaus kazka aciu
QUOTE(bigne @ 2008 12 06, 18:02)
O rimtai merginos patarkit ka dovanoti kaledu proga ne vyrui o vaikinui? jus cia suraset tokias praktiskesnes dovanas, o ka padovanoti vat negyvenant kartu? originalaus kazka aciu
as padovanojau padarius erotini kalendoriu su savo nuotraukom, buvo nerealiai suzavetas. Parodysiu viena kuklesi menesi