Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Na va..
Sy savaitgali atsventem MB gimtadieni... biggrin.gif
MB dovanu gavo silkini chalata (jis buvo sakes, kad tokio noretu, tai man cia buvo palengvinimas neblogas toks biggrin.gif )

Bet va dar labai uzsimaniau MB padaryt koki siurpriza, kokio jis tikrai nesitiketu...
O is viso mano uzsimanymo gavosi tai, kad isnuomavau limuzina, nupirkau vandens zibintu (ju pirkau 14(tiek buvo sveciu)), ir fejerverku...
Rezultatas:
Vakare pas mus namuose susirinko sveciai, pasedejome linksmai iki 23val., ir visi staigiai sukilom, kad einam lauk ir vaziuojam visi i kluba (visi sveciai mano siurpriza zinojo, isskyrus MB), aisku MB biski paburbuliavo, kad kodel taip greit viskas, gal dar pabunam, bet jo niekas nesiklause, visi apsirengem ir isejom biggrin.gif , lauke limuzino dar nebuvo, tai MB reikejo sakyt, kad iskvietem taxsi, laukiam taxsi... doh.gif biggrin.gif
Laukem, laukem ir sulaukem i kiema ilinguojamcio laivo biggrin.gif (limizino), visi isedome, pasivazinejome truputi, po to mus nuveze prie Jono kalnelio (as is Klaipedos biggrin.gif )...
Islipome is limuzino ir nuejome prie vandens, ten uzdegeme vandens zibintus ir leidziant juos i vandeni sakeme MB palinkejimus, baigiantis palinkejimams pradejo saudyt fejerverkas (buvo grazu thumbup.gif )...
Po fejerverku gryzome vel i limuzina, kuris mus nuveze i kluba... biggrin.gif
Ta vakara is MB gavau nemazai padekos zodeliu ir buckiu uz visas skanias vaises namuose, uz dovana, ir uz siurpriza... Va... blush2.gif ax.gif
Gal kam pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpeace @ 2008 11 17, 01:01)
Ta vakara is MB gavau nemazai padekos zodeliu ir buckiu uz visas skanias vaises namuose, uz dovana, ir uz siurpriza... Va...  blush2.gif  ax.gif
Gal kam pades  4u.gif

Kaip fainai sugalvojai bigsmile.gif turejo buti tikrai geras siurprizas, ir pati tokio noreciau ax.gif
Atsakyti
O as nustebinau MB per gimtadieni padovanojus judancia deze, o joje mazas vilksunis su kaspinu ant kaklo smile.gif . Jis net minties neturejo apie mano sumanyma, o as zinojau, kad jis kazkada nori tokio suns.
Atsakyti
dovanosiu va ką bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
As savo vyrui padovanojau chalatą, tik va jo visi draugai klausia ka jam padovanoti, nes jis pas mane isrankus. Jam reikia, kad dovana butu asmeniski, o ne pvz,. namams.
Gal kas galite ka pasiulyti, ka galima nupirkti. Yra tokiu minciu kaip masazas, suolis parasiutu, skrydis oro balionu. Bet norisi daikto
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 11 03, 22:58)
1. Puodeliai, kalendoriai, marškinėliai, puzzle, pagalvės, pėlės kilimėlis ir kt. - su nuotrauka (pvz. jūsų abiejų, tik jūsų erotine, gali buti užrašai ir t.t.)
..................................................
38. Šachmatai, vietoj figurų taurės.
39. Ekstremalios dovanos (šuoliai su parašiutu ir kt.)

WOW!!! Super padirbėta thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
Bet kad ir koks ilgas bebūtų tas sąrašiukas, aš savajam nieko nesugalvoju.... O liko jau tik kelios dieneles doh.gif
Oj kiek romantiškų dovanėlių aš galiu sugalvot, bet turbūt tai būtų daugiau dovana man o ne jam lotuliukas.gif Praktiškas jis žmogeliukas, užsimanė skruzdintuvės... O man čia tokia kvaila dovana, juk bet kada galim nueit ją ir nusipirkt. O aš norėčiau kažko TOKIO! wub.gif

Beje dar viena idėja:
Galima padovanot fotosesija dviem mirksiukas.gif Galima nesakyt kur važiuojat, o imt ir nusivežt į fotostudiją kurioje jau viskas būtų suderinta. Man čia super dovanėlė biggrin.gif Tik vėlgi tai būtų daugiau dovana man, negu jam..... schmoll.gif
Atsakyti
As noreciau padovanoti kupona (jei tokiu buna) kokios masinu plovyklos g.gif kad masinyte isblizgintu ojojoi...o juk bernams tai toks svarbus akcentas rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes, sos!
arteja ir Kaledos, ir MB gdienis, tj Kaledom dovana jau supakuota kantriai laukia iteikimo ceremonijos ax.gif bet va ka su gdieniu daryt tj neturiu supratimo doh.gif atrodo, jau tieeek visko as jam pridovanojus, kad nebeliko kuo nustebint cray.gif galvoju gal pafotoshopint musu foto, pvz kad butu didelis kalnas, o jo virsuj mes vos matytumemes ir padaryti milziniska foto kokia 1x1,5m, iremint ir kad butu panasiai kaip reprodukcijos tokios nespalvotos buna g.gif gal kas zinot kur gali tokia formata padaryt ir su fotoshopu padirbet, nebespeju pati frusty.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 28, 12:38)
paslaugu skyreli ieskok! o daro tai daug kur tokio formato.isduok paslapti ka kaledoms dovanosi mirksiukas.gif

Kaledom tj visai neoriginaliai, kadangi mane svelniai tariant dakniso, kad jis pastoviai nesioja mano ryyyyyskiai zalia benetton chalata, tj nupirkau jam toki minksta, svelnu su uzrasu ant nugaros KING ir nupiesta karuna biggrin.gif belieka tik sosta ir karuna padovanot biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif as tai siandien jau nupirkau dovana, nezinau kaip kitiems, bet as savo vyro gimtadieniui, rytoj bus nupirkau tokia varle ar rupuze kur pinigus nesa. Ant jo sedi viena mazesne, o ant mazesnes dar mazesne biggrin.gif . Tai sakiau kad ten mes su dukrtyte ant sprando uzsilipusios pinigu reikalajam lotuliukas.gif
Cia as is juokingosios puses, o siaip tai kai mano vyras neisrankus, tikiuosi jam patiks g.gif , vistiek bent idomu.
Atsakyti
O rimtai merginos patarkit ka dovanoti kaledu proga ne vyrui o vaikinui? g.gif jus cia suraset tokias praktiskesnes dovanas, o ka padovanoti vat negyvenant kartu? originalaus kazka mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigne @ 2008 12 06, 18:02)
O rimtai merginos patarkit ka dovanoti kaledu proga ne vyrui o vaikinui?  g.gif  jus cia suraset tokias praktiskesnes dovanas, o ka padovanoti vat negyvenant kartu? originalaus kazka mirksiukas.gif  aciu 4u.gif

as padovanojau padarius erotini kalendoriu su savo nuotraukom, buvo nerealiai suzavetas. thumbup.gif thumbup.gif Parodysiu viena kuklesi menesi blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti