Aciu mamytes
nupirkau saviskiui sidabrini zieduka(europoj, berods aukso centre, jei neklystu...), paprastas, bet kartu ir labai vyriskas, rimtas
labai apsidziauge manau vien del sveikinimo proceduros
QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 10 29, 04:10)
Aciu mamytes
nupirkau saviskiui sidabrini zieduka(europoj, berods aukso centre, jei neklystu...), paprastas, bet kartu ir labai vyriskas, rimtas
niu faina o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot ar ten lb brangu?
QUOTE(Akutee @ 2008 10 29, 14:16)
niu faina o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot ar ten lb brangu?
Tiesa sakant atspejau Jo pirstai siaip standartiniai , tai pirkau 20, pasiseke tiesiog Galvojau ar 19 ar 20 pirkt... o kaina 80lt
QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 10 30, 15:02)
na jau ryt iteiksiu jam dowanele... ziesim ar patiks... beje jis klausia o tu man ka nors dwanosi, sakau nu jo, sako tay jau laiko enbeliko, kada spesi, kur eisi? o as jau spejau pries savaite nupirkt, jis ne nepastebejo
O aš ryt įteiksiu kvietimą paskraidyti parasparniu, užsakiau internetu jau prieš mėnesį, tikiuosi, kad patiks!!!
Mergaitės, padėkite ir man niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau? tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu o gal nupirkti gražu megztuką? ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite? prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.
QUOTE(incia @ 2008 10 18, 12:11)
o as mastau is dovanu centro uzsakyti saudyma kuri nors. Tik dar vis galvoju, laiko dar yra
Gal galit pasidalinti ispudziais, kas jau buvot uzsisake? Noreciau paklausti, kurioj Vilniaus vietoj si atrakcija, ar gali stebeti vaikai?....
Gal galit pasidalinti ispudziais, kas jau buvot uzsisake? Noreciau paklausti, kurioj Vilniaus vietoj si atrakcija, ar gali stebeti vaikai?....
As saviskiui padovanojau saudyma (dovanu kupona), dar nepanaudojo, bet greitu laiku isbandys, nes galioja iki 12.01. O saudykla Kosciuskos g, (salia kalnu parko). Pirkau brangiausia kupona, kainavo 180 Lt berods. O siaip buvo ir pigesniu kuponu, viskas priklauso nuo to, kokia programa pasirenki. Del vaiku stebejimo pasakyti negaliu, bet manes pacios tai instruktoriai klause, ar noresiu ziureti, kaip vyks saudynas. Jei noresi kontaktu, parasyk i az, pabandysiu paieskoti detaliau (nors pati ta saudykla atkapsciau internete:)
Beje, dar yra ekskomisaru biuro saudykla Zemaites g., bet ten kainos dar labiau kandziojasi
MB gimtadienis jau už 20 dienų. Ir kaip visada galvos skausmas,ką padovanoti
Beskaitydama šią temą nusprendžiau sudaryti dovanų sąrašą, nes manau ne visos turi laiko perskaityti viską
1. Puodeliai, kalendoriai, marškinėliai, puzzle, pagalvės, pėlės kilimėlis ir kt. - su nuotrauka (pvz. jūsų abiejų, tik jūsų erotine, gali buti užrašai ir t.t.)
2. Drabužiai: Megztinis, galima nupirkti, o kas moka numegzti, halatas, šilta pižama, piršinės, šalikas, kepurės, kojinės (gali buti šiltos, pačios numegztos), apatinis trikotažas.
3. Foto albumas su jūsų nuotraukomis. Knygute su romantiška jūsų susipažinimo istorija, aišku laiminga pabaiga ir nepamirštame apie iliustracijas. Vienetinė knyga (pvz. apie jus), knyga su jūsų nuotraukomis.
4. Paplūdimio reikmenys: rankšluostis, glaudės. Tokia teminei dovanai galima gražiai įforminti dežutę, pvz. kriauklytėmis.
5. Eileraštukas, priedas prie kokios nors dovanos.
6. Elektrinė skutimosi mašinėlė.
7. Kosmetika: kvepalai.
8. Dovanų čekis.
9. Rakto pagabukas su graviura
10. Alkoholis: pvz. gero brendžio butelis.Bet aišku priklauso nuo toką mėgsta vyras. O prie butelio siubuojančias taures
11. Masažas arba salone, arba jūsų pačios rankomis Prie to pačio galima padovanoti ir masažinio aliejų. Galima persirengti geiša pvz. Veido, kūno procedūros. Masažas, po to pirtelė ir džakuzi.
12. Kelionės: Kelionė į Druskininkų vandens parką, šilti kraštai.
13. Patalinė (pvz. šilkinė), ortopėdinė pagalvė.
14. Romantškas gimtadienio rytas:
15. Striptizas (galima iškviesti šokėją į namus, nuvažiuoti į striptizo klubą arba sušokti pačiai)
Yra ir mokytoja toms,kurios mano, kad nemokės sušokti viliotinio
16. Taupyklė.
17. Bilietai: teatras, kinas, varžybos, koncertas ir kt.
18. Ypatinga vakarienė dviem (pvz. TV bokšte)
19. Vakarėlis-siurprizas.
20. Sexshop'o prekės, pvz. tapkės su papais
21. Abonementas į sporto klubą
22. Piniginė.
23. Papuošalai: sidabrinė randinėlė, žiedas, sąsagos, laikrodis, pakabukai.
24. Alaus bačka, litražas turi buti lygus amžiui
25. Dovanos fanams: F1, auto modeliukai, kitos dovanos su F1 simbolika arba vyro nuotrauka, kur jis stovi šalia žymaus lenktinininko, pvz. Schumacherio. Krepšinio, futbolo gerbėjams galima sugalvoti kažką panašaus.pvz. apranga.
26. Auksinė plunksna su graviura
27. Žaisliukai automobiliams, manau tokiais klausimais gerai būtų užsukti į tečių skyrelį. Automobilinis šaldytuvas, magnetofonas, hidraulinis automobilinis keltuvas (domkratas)
28. Įvairus įrankiai, dėžės įrankiams
29. Žaisliukai kompui: Lap top'o skinas ir kt.
30. Kaljanas, cigaros, tabakas, pypkė.
31. Sporto dovanos: hanteliai, krepšinio, futbolo kamuolis
32. Knyga.
33. Saldumynai: saldainiai, tortai. Pati esu užsakiuis tortą džipo formos.
34. Mini filmukas apie asmenį, kuriam dovanosite.
35. Viso namo papuošimas rašteliais "geriausias", "gražiausias", "romantiškiausias", "seksualiausias", "gardžiausias".
36. Tatuiruotė
37. Dekoruotas porcelianinis arbatinukas su palinkėjimas
38. Šachmatai, vietoj figurų taurės.
39. Ekstremalios dovanos (šuoliai su parašiutu ir kt.)
Jeigu kas norėtu padovanoti vyrui giluminį nardymą, prašom krepkites. Dėja žiemą tai imanoma tik baseine, nors dabar dar nardo ežeruose, bet jau vėsu. O šiltuoju metu laiku bet kokiame ežere.
O čia surašiau visai šiame puslapyje esančias nuorodas:
www.fotofabrikas.lt; www.fotofonas.lt; www.laisvalaikiodovanos.lt; www.skins.lt; www.3dstikle.lt; www.coolstuff.lt; www.meileslaivas.lt; www.moscoso.lt; www.smagiosdovanos.lt; www.zvaigzdes.lt.
Tikiuos nieko nepraleidau.
Manau, svarbiausia dovana turi buti iš širdies, tada patiks garantuotai.
Ką galima padovanoti verslo partneriui. Jis yra mūsų įmonės tiekėjas, užsienietis.
Jau ruošiames kalėdoms.
Beskaitydama šią temą nusprendžiau sudaryti dovanų sąrašą, nes manau ne visos turi laiko perskaityti viską
1. Puodeliai, kalendoriai, marškinėliai, puzzle, pagalvės, pėlės kilimėlis ir kt. - su nuotrauka (pvz. jūsų abiejų, tik jūsų erotine, gali buti užrašai ir t.t.)
2. Drabužiai: Megztinis, galima nupirkti, o kas moka numegzti, halatas, šilta pižama, piršinės, šalikas, kepurės, kojinės (gali buti šiltos, pačios numegztos), apatinis trikotažas.
3. Foto albumas su jūsų nuotraukomis. Knygute su romantiška jūsų susipažinimo istorija, aišku laiminga pabaiga ir nepamirštame apie iliustracijas. Vienetinė knyga (pvz. apie jus), knyga su jūsų nuotraukomis.
4. Paplūdimio reikmenys: rankšluostis, glaudės. Tokia teminei dovanai galima gražiai įforminti dežutę, pvz. kriauklytėmis.
5. Eileraštukas, priedas prie kokios nors dovanos.
6. Elektrinė skutimosi mašinėlė.
7. Kosmetika: kvepalai.
8. Dovanų čekis.
9. Rakto pagabukas su graviura
10. Alkoholis: pvz. gero brendžio butelis.Bet aišku priklauso nuo toką mėgsta vyras. O prie butelio siubuojančias taures
11. Masažas arba salone, arba jūsų pačios rankomis Prie to pačio galima padovanoti ir masažinio aliejų. Galima persirengti geiša pvz. Veido, kūno procedūros. Masažas, po to pirtelė ir džakuzi.
12. Kelionės: Kelionė į Druskininkų vandens parką, šilti kraštai.
13. Patalinė (pvz. šilkinė), ortopėdinė pagalvė.
14. Romantškas gimtadienio rytas:
O praeitais metais, jo gimtadienio ryta, atsikeliau penkta val., pripuciau is vakaro pirktus balionus, ant kuriu uzrasiau sveikinima, ir pakabinau ant sietyno. Po to padengiau sventiskai stala, paruosiau nekasdieniskus pusrycius su lasisa, ikrais, rafaelo (labai megsta saldumynus), ir isejau i darba. Bet kai prisimenu, kaip as tuos balionus ryte puciau ....., iki siol juokas ima . Labai bijojau, kad nesprogtu, tuomet visas mano siurprizas butu nuejes suniui ant uodegos . Tai kur tik as ju nepuciau ir tualete, ir vonioj ... Dekui Dievui viskas pavyko! Buvo . Jam patiko.
Paskaitinėjau, ir aš savo idėjom nusprendžiau pasidalinti. Kai dar nebuvom susituokę, tai MB gimtadienio rytą, nulėkiau nupirkau tortą, pati apsirengiau tinklinėm kojinėm, juoda suknele, ir nuvažiavau pasveikinti į namus (žinojau, kad jis ne darbe). Nors ir ilgai reikėjo skambinti į duris, bet jis liko sužavėtas. O ypač dovana, kurią rado liemenėlėje...
ryte jam ant pagalves padeti didele raudona roze su graziu atviruku ir atnesti puodeli kavos,paskui jam i pinigine ideti sirdute su kokiais nors graziais zodziais.i kuprine taippat,paskui vakare kambari papuosti daugybe ziedlapiu ir sirduciu uzdegti zvakiu ir pripilti taures kokio nors gerimo,kai jis grys jo i kamb neleisti,kol nebus svarus tada pries einant uzristi akis ir tik tada i kamb ivest.kai atsigers tada jam iteikti dovana,
15. Striptizas (galima iškviesti šokėją į namus, nuvažiuoti į striptizo klubą arba sušokti pačiai)
Yra ir mokytoja toms,kurios mano, kad nemokės sušokti viliotinio
QUOTE(ritukas1 @ 2008 11 02, 16:59)
cia as gal ne visai i tema, bet jei yra norinciu pasimokyti susokti vyrui viliotini, galiu padeti.
vilniuje, rasyti i az
vilniuje, rasyti i az
16. Taupyklė.
17. Bilietai: teatras, kinas, varžybos, koncertas ir kt.
18. Ypatinga vakarienė dviem (pvz. TV bokšte)
19. Vakarėlis-siurprizas.
20. Sexshop'o prekės, pvz. tapkės su papais
21. Abonementas į sporto klubą
22. Piniginė.
23. Papuošalai: sidabrinė randinėlė, žiedas, sąsagos, laikrodis, pakabukai.
24. Alaus bačka, litražas turi buti lygus amžiui
25. Dovanos fanams: F1, auto modeliukai, kitos dovanos su F1 simbolika arba vyro nuotrauka, kur jis stovi šalia žymaus lenktinininko, pvz. Schumacherio. Krepšinio, futbolo gerbėjams galima sugalvoti kažką panašaus.pvz. apranga.
26. Auksinė plunksna su graviura
27. Žaisliukai automobiliams, manau tokiais klausimais gerai būtų užsukti į tečių skyrelį. Automobilinis šaldytuvas, magnetofonas, hidraulinis automobilinis keltuvas (domkratas)
28. Įvairus įrankiai, dėžės įrankiams
29. Žaisliukai kompui: Lap top'o skinas ir kt.
30. Kaljanas, cigaros, tabakas, pypkė.
31. Sporto dovanos: hanteliai, krepšinio, futbolo kamuolis
32. Knyga.
33. Saldumynai: saldainiai, tortai. Pati esu užsakiuis tortą džipo formos.
34. Mini filmukas apie asmenį, kuriam dovanosite.
35. Viso namo papuošimas rašteliais "geriausias", "gražiausias", "romantiškiausias", "seksualiausias", "gardžiausias".
36. Tatuiruotė
37. Dekoruotas porcelianinis arbatinukas su palinkėjimas
38. Šachmatai, vietoj figurų taurės.
39. Ekstremalios dovanos (šuoliai su parašiutu ir kt.)
Jeigu kas norėtu padovanoti vyrui giluminį nardymą, prašom krepkites. Dėja žiemą tai imanoma tik baseine, nors dabar dar nardo ežeruose, bet jau vėsu. O šiltuoju metu laiku bet kokiame ežere.
O čia surašiau visai šiame puslapyje esančias nuorodas:
www.fotofabrikas.lt; www.fotofonas.lt; www.laisvalaikiodovanos.lt; www.skins.lt; www.3dstikle.lt; www.coolstuff.lt; www.meileslaivas.lt; www.moscoso.lt; www.smagiosdovanos.lt; www.zvaigzdes.lt.
Tikiuos nieko nepraleidau.
Manau, svarbiausia dovana turi buti iš širdies, tada patiks garantuotai.
Ką galima padovanoti verslo partneriui. Jis yra mūsų įmonės tiekėjas, užsienietis.
Jau ruošiames kalėdoms.
QUOTE(Jollie @ 2008 11 02, 21:55)
Mergaitės, padėkite ir man niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau? tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu o gal nupirkti gražu megztuką? ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite? prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.
Na jei jis piesia, padowanok ko jam reikia, reikemnu iv... pvz, dazai, drobe, teptukai, irankiai visokie... ir pan. Arba ko reik skulpturoms lipdyti, man pvz, pariktu gauti, nes juk wiskas brangiai kainuoja..
Megztukas irgi tinka...as manau
O paveikslas irgi tinka kuo puikiausiai, esu ir as dowanojsu paveiksla...
Juk tai tavo pacios darbas, ir butent jam... ar gi ne miela?
Papildyta:
MArija5, na gerai cia viska surasei Lb patogu, tinginiukems (neskaitancioms) temos
O padowanoti gal galima butu partneriui : knyga apie LT, laikrodi, rasikli grazu, dar yra kazkur gi internete google "verslo dovanos"... ir parduotuviu ten visko pilna nuo maziausio iki didelio... gal ten nulek, ir gal kris i aki...
QUOTE(Akutee @ 2008 11 04, 11:54)
O padowanoti gal galima butu partneriui : knyga apie LT, laikrodi, rasikli grazu, dar yra kazkur gi internete google "verslo dovanos"... ir parduotuviu ten visko pilna nuo maziausio iki didelio... gal ten nulek, ir gal kris i aki...
Ačiū, bet tokios verslo dovanos yra labai jau nuvalkiotos. Vadovas nori šiam partneriui kažko ypatingo, originalaus padovanoti.
Knyga apie LT visai gerai manau. Arba koks filmas apie LT, kur iš auksčio filmavo.
Na laiko dar pagalvoti yra.
Man tai didžiausias galvos skausmas kai reikia išrinkti dovaną MB, gal kokių gerų pasiūlimų turėtumėte, na jis tokio tipo žmogus, net nežinau kaip pasakyti kai gauna dovaną visada labai gražiai padėkoja, bet niekada na nebūna tokios reakcijos Na kaip kažkada SM forume skaičiau jis priklauso tam žmonių tipui, tokiam santūresniam tai vat niekaip nesugalvoju ką jam galėčiau padovanoti, visokie parasparniai, šaudymai ir pan jam netiktu Apie masaža net nėra minties, nei eitų, net laiko neturėtų ir šiaip jis viska turi, grandinėles, kvepalų, (piniginę jau esu dovanojus)
Na va mergytes ir man kaip daugumai jusu pristigo fantazijos galvojant ka gi cia savam vyriskiui padovanoti ...Vaikino paklausiau ko noretu dovanu, tai jis atsake kad ko nors kas jam primintu mane (jis pas mane romantikas)..tai vat mazytes suku galva ka cia padovanojus..kuo toliau, tuo labiau apsistoju ties mintim, kad reiktu kazka isgraviruoti..galbut ant raktu pakabuko... bet velgi problema-ka isgraviruoti..draugaujame tik trejeta menesiu, tai dideles meiles ir amzino gyvenimo drauge zadeti nesinori (dar isgasdinsiu-nors isties labai ji myliu ).. siuo metu jam ne patys geriausi laikai, tai kazkaip noretusi parodyti, kad ji palaikau ir visada busiu salia, kai jam tik reikes manes...tik va nezinau kaip visa tai sutalpinti ant pakabuko (trumpai ir aiskiai)
Ka manote apie tokia dovana? ir gal turite kokiu minciu uzrasui..nesu didele litarate, todel merginos prasau jusu pagalbos... turiu keleta minciu, galite ir pabalsuoti
1. Visas pasaulis man, o as tau
2. Vienam pralaimejimui tenka dvi pergales
3. Tikek stebuklais - ir stebuklai vyks
4. Kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą.
5. Mes nematome dideliu lobiu esanciu pries akis, nes nesame linke tiketi lobiais
nieko originalaus..zinau..todel kreipiuosi i jus mielosios
Ka manote apie tokia dovana? ir gal turite kokiu minciu uzrasui..nesu didele litarate, todel merginos prasau jusu pagalbos... turiu keleta minciu, galite ir pabalsuoti
1. Visas pasaulis man, o as tau
2. Vienam pralaimejimui tenka dvi pergales
3. Tikek stebuklais - ir stebuklai vyks
4. Kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą.
5. Mes nematome dideliu lobiu esanciu pries akis, nes nesame linke tiketi lobiais
nieko originalaus..zinau..todel kreipiuosi i jus mielosios