Ieškome draugui, kuris labai mėgsta gaminti maistą, vyriškos prijuostės (būna su raumenukais ir kt. pribumbasais).
Gal kas matėte kur galima jų įsigyti?
Sveiki,
artėja ir mano vyriškio gimtadienis. Norėčiau padovanoti tokius šakmatus , kurie yra kažkaip padaryti kartu su stikliukais. Nelabai įsivaizduoju kaip atrodo ir kur galima butų tokių nupirkti.
Gal kas esate susidūręs ir žinoti kur tokius galima rasti.
Ačiū už pasiūlymus.
artėja ir mano vyriškio gimtadienis. Norėčiau padovanoti tokius šakmatus , kurie yra kažkaip padaryti kartu su stikliukais. Nelabai įsivaizduoju kaip atrodo ir kur galima butų tokių nupirkti.
Ačiū už pasiūlymus.
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 09 19, 13:54)
Sveiki,
Ačiū už pasiūlymus.
Ačiū už pasiūlymus.
Yra partuotuvėj Akropoly tiksliai Verslo dovanos ar Rodiklis, kažkaip pan. Pavadinimo nepamenu, bet ten parduoda įvairius stikliukus, taip pat Lietuvos heraldikos suvenyrus ir pan.
Man vaikinui dovanos pirkimą apsunkina tai, kad tai pirma dovana jam apskritai. Jis man dovanojo (abiems) savaitgalį sanatorijoje su daug procedūrų Birštone, paklojo nemažą sumą...
Apsisprendžiau savajam krepšininkui (jis ir fanas, ir žaidėjas ) padovanosiu kašės aprangą tik nešiu ką nors užrašyt ant jų, dar nesugalvojau, bet kažką mielo. Įteiksiu.... įteiksiu pati jais apsirengus (su jo sportiniais rūbais aš jam atrodau nerealiai ). O toliau tegu istorija tegu nutylės, bet įspūdį tikiuos padarysiu
Oi merginos, o pas mane dvigubas galvos skausmas nes reikes ant Kaledu kazka galvoti, ir iskart sausio men. 25-ojo gimtadienio proga, todel jau is anksto suku galva ka dovanoti. Kas susije su pomegiais - visko pridovanota, perskaiciau visa tema, kai kurios idejos patiko su ekstremaliomis dovanomis, bet gimtadienis ziema, daugiau tinka vasara visos. Nors kuponas galioja ilgesni laika, bet tikrai nores pasinaudoti iskart dovanociau suoli parasiutu, bet visokios mintys pradeda lysti del nesekmingo nusileidimo, ar dar kas. Taip pat esu girdejus is jo, kad noretu pasivazineti keturraciais, bet velgi ziema viska trugdo, nepigus malonumas, reiketu bent dviems pirkti kupona, vienam bus neidomu. Nu zodziu tiek galvos skausmo del tu vyrisku dovanu, kad jau pradedu naktimis nemiegoti
gera dovana vyrui - zmonos erotine fotosesija
juk jiems smagu ir savo zmonike pasigrozeti, nemenkiau atrodancia nei mergaites ir zurnalu virseliu
juk jiems smagu ir savo zmonike pasigrozeti, nemenkiau atrodancia nei mergaites ir zurnalu virseliu
Kreipiuosi i mamas, merginas kurios dovanojo savo vaikinams, vyrams suoli su parasiutu noriu ir as sia ideja igyvendinti, taciau zmogaus gimtadienis sausi, kiek skaitinejausi, turi buti tinkamos oro salygos. Kaip issivertet su sia problema? Papasakokit kaip pavyko suolis, ar nebuvo jokiu traumu? Kaip vyru reakcijos? Daugiausia viskas Vilniuje, o nera Kaune ar jo apylinkese ko nors panasaus?
QUOTE(molli @ 2008 10 03, 10:27)
O kuponą pristato į namus ar galima internetu nusipirkit
Jeigu is puslapio www.dovanucentras.lt, internetu padarai pavedima ir jie pristato kupona i namus, ar biura, gali pristatyti netgi paciam jubiliatui jo gimimo diena pristatymas 1-4 dienos, kaina 3,99lt.
Mane is to puslapiuko sudomino pasisaudymas "Laukiniai vakarai" kur galima isbandyti net 4 ginklus, jauciu bus si ideja igyvendinta draugo gimtadieniui manau neapsiriksiu, nes megsta ivairias ekstremalias pramogas.
Kas del suolio parasiutu.. As dovanojau broliui. TAi nuvaziavo kaip ir sokti, bet isklause instruktaza ir liepe pasiskambinti kai bus tinkamos oro salygos. Dar iki siol neissoko, o jau menuo praejo. ziema ant nosies.
QUOTE(Skinte @ 2008 10 03, 22:56)
Kas del suolio parasiutu.. As dovanojau broliui. TAi nuvaziavo kaip ir sokti, bet isklause instruktaza ir liepe pasiskambinti kai bus tinkamos oro salygos. Dar iki siol neissoko, o jau menuo praejo. ziema ant nosies.
Gal isgasdino per instruktaza
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 02, 09:08)
Kreipiuosi i mamas, merginas kurios dovanojo savo vaikinams, vyrams suoli su parasiutu noriu ir as sia ideja igyvendinti, taciau zmogaus gimtadienis sausi, kiek skaitinejausi, turi buti tinkamos oro salygos. Kaip issivertet su sia problema? Papasakokit kaip pavyko suolis, ar nebuvo jokiu traumu? Kaip vyru reakcijos? Daugiausia viskas Vilniuje, o nera Kaune ar jo apylinkese ko nors panasaus?
Mes su vyru dovanojome suoli parasiutu seimos draugui....toks truputuka bailiukas buvo..iki suolio laaabai patiko,nerealiai...tiesa instruktazas vyko gan ilgai,bet buvo verta...liko patenkintas......ko labiausiai bijojau pirkdama dovana,tai,kad nepasinarintu kojos..suolis buvo labai grazus,sklande labai graziai,deja pasinarino koja,nedaug,bet vistiek skaudejo,kitiems is grupes pavyko viskas iki galo
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2008 10 03, 20:56)
taigi pasimirsta..aisku ne viskas,bet...nerekomenduoja isklausyti instruktazo o kita karta sokti,netgi sokantys pirma karta ir bandantys issisukti (buna ir tokiu) issoke dziaugesi,nes sako,butumem po savaites viska pamirse
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 06, 07:10)
Gal isgasdino per instruktaza
buna ir tokiu,kurie ...pasitraukia isklause instruktazo
mano vyro gimtadienis penktadieny,nzn,jau panika truputy ima-viska jis turi, nzn kuo nustebinti Parasiutu prisisokinejes taip pat,tevai tai dovanos i vandens parka pakvietima,o va as tai gilioj nevilty,nzn ka dovanoti