Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(_Only_ @ 2008 08 12, 16:08)
as saviskiui esu dovanojusi is cia: www.laisvalaikiodovanos.lt, bet cia ir kainytes didokos.. na bet gal ka nors issirinksit  rolleyes.gif  4u.gif

Tik isitikink ar viskas tikra. sese vyrui buvo uzsakiusi pasiplaukiojima garlaiviu, ir galvojo tai romantiskai, o nusivyle juodai doh.gif pasirodo gali ir ten bilieta nusipirkti ir zymiai pigiau nei internetu, tai gryzo ipykusi labai doh.gif Tai viska smulkiai issiklausinek! Nes kaip ji skambinosi tai gerai makarnus pakabino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 13, 09:34)
Merginos nepykit jei jau buvo toks pasiulymas, patingejau visa foruma skaityti  blush2.gif
Bet man patiko si mintis www.zvaigzdes.lt . Ruosiuosi ir as savo mylimajam padovanot zvaigzde. Aisku ne materialine dovana, bet manau jam patiks, nes tu materialiniu jau buvo kruva, na ir pats jis sau jas leisti gali.

http://zvaigzdes.lt/

gana įdomi dovana wub.gif ar čia tikra ? g.gif
artėja vyro 30metis, suku galvą ką padovanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2008 08 20, 19:14)
gana įdomi dovana  wub.gif ar čia tikra ?  g.gif
artėja vyro 30metis, suku galvą ką padovanoti  g.gif

Norėjau ir aš tokią dovaną MB padovanot 5 metų draugystės proga smile.gif
Bet suabejojau ar čia tikra unsure.gif Be to, galima gi ne prastesnį sertifikatą ir pačiam kompu
pasidaryt g.gif Man draugai prikalbėjo, kad čia žmonės tiesiog taip bizniauja ir tiek biggrin.gif O aš jei turiu bent menkiausią abejonę- nepirksiu tongue.gif Iš tiesų, čia toks nenusakomas dalykas, juk nepatikrinsi ar ta žvaigždė tikrai ten tavo, ar ne g.gif
P.S. Jei kainuotų kokį 30Lt, būčiau pirkus ir nedvejojus biggrin.gif Bet už popierėlį mokėti tokią kainą schmoll.gif Geriau kokį gerą daiktą žmogui nupirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 rugpjūčio 2008 - 10:01
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 08 20, 14:43)
Tik isitikink ar viskas tikra. sese vyrui buvo uzsakiusi pasiplaukiojima garlaiviu, ir galvojo tai romantiskai, o nusivyle juodai doh.gif  pasirodo gali ir ten bilieta nusipirkti ir zymiai pigiau nei internetu, tai gryzo ipykusi labai doh.gif  Tai viska smulkiai issiklausinek! Nes kaip ji skambinosi tai gerai makarnus pakabino doh.gif

Nereikia aklai pasitikėti tokiais dalykais mirksiukas.gif Pati prieš metus norėjau užsakyti, bet kirbėjo abejonė. Internetu susiradau dominančias dovanas ir tiesiogiai užsakinėjau. Gavosi žymiai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati esu apdovanojs ne viena drauga vienetine knyga. Dabar pati kuriu dizaina, sumaketuoju ir atsispaudziu spaustuveje 4u.gif ax.gif bigsmile.gif Kainyte kandziojasi, viso 300lt, taciau niekam negailiu ir taaaip dziaugiuosi kai pamatau reakcijas... Tai vienetine knyga apie jus, viskas asmeniska, nuotraukos, zodziai... Mielas dalykas. Miela dovana ypac tiems, kuriems jau nebesugalvoji ka ir dovanot 4u.gif

Kadangi esu naujoke ir visiska nemoksa doh.gif unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif tad nemoku jums to grozio parodyti, tiesiog galiu savo el.pasta parasyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif amzina.optimiste@gmail.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano nesenai buvo vyro gimtadienis,tai nupirkau jam siūbuojančias taures brendžiui,labai dailios ir neįprastos,liko labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2008 09 02, 09:10)
mano nesenai buvo vyro gimtadienis,tai nupirkau jam siūbuojančias taures brendžiui,labai dailios ir neįprastos,liko labai patenkintas smile.gif

O kas yra siubuojancios taures brendziui? bigsmile.gif g.gif rolleyes.gif As visada uzoriginalias dovanas 4u.gif

Dabar tevelio gimtadienis tai taip graziai padariau maketuka ant bokalo-ir zodelius grazius parinkau-ir jo nuotraukyte... Gaila,kad as dar vistuke-nieko nemoku ikelt ir kitoms parodyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
pasidalinsiu patirtimi:
dovanojau ranksluosti, kosmetika, kosmetine, rubai, dovanu cekiai, laikrodziai(vardiniai) ir daug kitu dalyku, bet geriausia reakcija buvo, kai kaledoms uzsakiau sothys spa procedura jam ir sau prie to pacio, nes jei butu ejes vienas, jam ten liudna butu... tik jei sugalvosite kazka panasaus padovanoti- geriau padaryti taip, kad iki pat galo nezinotu ko ten eina, mes ir masina toleliau tycia liepiau pastatyti, kad dar pasinervintu ir paspeliotu kur einame lotuliukas.gif o koks nekantrus buvo....prates viska is karto gauti, tai teko pasikankinti smile.gif
dabar uzsakiau saudyma is ginklu(dovanu centre), tai dar nezinau kokia bus reakcija g.gif bet taip pat teks keliauti jam ir nezinos kur eina iki paskutines minutes- po miesta ratais paveziosiu, kol atvaziuosim...
zodziu, kai jau daug ko esi pridovanojes, tai tikrai smagu gauti ar dovanoti kazka neiprasto, kasdienybe taip "uzknisa"... o po spa galima ir namie, issiuntus vaikelius pas mociutes, pasimegauti tekila su citrina ir druska lotuliukas.gif degustacija prasivesti...
sekmes!
Atsakyti
Maniskio gimtadienis jau si savaitgali.. Dekoravau pati porcelianini arbatinuka (rasiau palinkejima ant jo)... Deja nesigavo ir toki geda dovanot ;/ tad pasiskaiciau cia, kad visai smagu butu uzsakyt jachta, isipilti i termosa arbatos, padaryt kokio tingynio ir sau romantiskai pasiplaukiot... Tik tikiuos oras bus tinkamas tokiai kelionei... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintulex: 18 rugsėjo 2008 - 07:24
MB gimtadienis už 2 sav. Tuo metu mes būsim užsienyje, poilsiausim. Na, kažką nupirkt tai sugalvosiu, bet žiauriai norisi padaryti kokią nors staigmeną vietoj (būsim Graikijoj), su mumis bus dar viena pora. Beje, dievina krepšinį biggrin.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 18 rugsėjo 2008 - 13:17
Ką dovanot dideliam krepšinio fanui? Dovanočiau abonementą į rungtynes, bet vienas jis tikrai neis g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 18, 17:13)
Ką dovanot dideliam krepšinio fanui? Dovanočiau abonementą į rungtynes, bet vienas jis tikrai neis  g.gif

O kokia jo mylimiausia komanda? bigsmile.gif Jei Žalgiris, gal tiks kažkas iš čia, jei Lietuvos rytas - gal iš čia mirksiukas.gif
Gal dar kokius marškinėlius a la krepšininko galima sukonstruot, tarkim, su jo vardu, ir mėgstamiausio krepšininko numeriu. Ar "Čempionas" dar ant nugaros užrašyt smile.gif
Atsakyti