Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Labuka smile.gif Gal kas zinot kur galima pasidaryti numerius masinai su vardu ? bet cia kaip suvenyras ne tikri ne regitros smile.gif
Atsakyti
Kadangi maniskio gimtadienis bus uz keliu dienu, teko nemazai pasukti galva, ka padovanoti, bet dovanos iki siol neisrinkau. sad.gif
Bet idejomis galiu pasidalinti ir su jumis: 4u.gif

1. Ivairios pramogos is http://www.laisvalaikiodovanos.lt/ . Siaip fainu uzsiemimu yra, nors ir gan brangiai tai atsieina sad.gif
2. Abieju nuotrauka 3d stikle http://www.3dstikle.lt
3. Savaitgalis Druskininkuose (sanatorija+vandens parkas)
4. Vakariene TV bokste. Aisku, brangu, bet jei oras geras, labai faina pasedet ir Vilnium pasigrozet. smile.gif
5. Patalynes komplektas. Nelabai vyriska, bet uztat praktiska
6. Barzdaskute.
7. Masazas. Kazkada mamai dovanojau http://www.alicante.lt/ ir jai visai patiko. Taip pat dar impuls galima paziuret.
8. Bilietai i koki koncerta

be to, jis daznai praso nugara pakasyt, tai mastau nupirkti specialu iranki nugarai kasyti, pripakuoti i daug deziu, kad turetu uzsiemimo viska atpakuodamas. Tikiuosi, kad mano pokstas bus suprastas blush2.gif

Gal kam nors pravers mano idejos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2008 07 01, 13:45)
Labuka  smile.gif Gal kas zinot kur galima pasidaryti numerius masinai su vardu ? bet cia kaip suvenyras ne tikri ne regitros  smile.gif

gal bandyk nueiti i ten kur graviruoja g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dynamite @ 2008 07 01, 14:33)
Kadangi maniskio gimtadienis bus uz keliu dienu, teko nemazai pasukti galva, ka padovanoti, bet dovanos iki siol neisrinkau. sad.gif
Bet idejomis galiu pasidalinti ir su jumis:  4u.gif

1. Ivairios pramogos is http://www.laisvalaikiodovanos.lt/ . Siaip fainu uzsiemimu yra, nors ir gan brangiai tai atsieina sad.gif
2. Abieju nuotrauka 3d stikle http://www.3dstikle.lt
3. Savaitgalis Druskininkuose (sanatorija+vandens parkas)
4. Vakariene TV bokste. Aisku, brangu, bet jei oras geras, labai faina pasedet ir Vilnium pasigrozet. smile.gif
5. Patalynes komplektas. Nelabai vyriska, bet uztat praktiska
6. Barzdaskute.
7. Masazas. Kazkada mamai dovanojau http://www.alicante.lt/ ir jai visai patiko. Taip pat dar impuls galima paziuret.
8. Bilietai i koki koncerta

be to, jis daznai praso nugara pakasyt, tai mastau nupirkti specialu iranki nugarai kasyti, pripakuoti i daug deziu, kad turetu uzsiemimo viska atpakuodamas. Tikiuosi, kad mano pokstas bus suprastas  blush2.gif

Gal kam nors pravers mano idejos wink.gif

na man prie sirdies ta dovanele kur 3d stikle,kaskaip orginaliau skamba 4u.gif maniskis norejo musu nuotraukos dideliam plakate,bet as buvau sugalvojus nupirkti gera rasikli ir ant jo savo varda isgraviruoti,bet tas nepavyko,nes tas graviravimas trunka 2sav,man per ilgai,kai dovana iteikiau jau siandien blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Na, as jam jau daug originaliu dovanu pridovanojus- kalendoriu su musu bendrom nuotraukom, graviruotu pakabuku ir pan.
Tiesa, kodel taip ilgai graviruoja???? Vilniuj, Pylimo g. iskart padaro ir dar labai kokybiskai. Visada ten nesu.

QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 01, 22:10)
gal bandyk nueiti i ten kur graviruoja g.gif  blush2.gif
Papildyta:
na man prie sirdies ta dovanele kur 3d stikle,kaskaip orginaliau skamba 4u.gif  maniskis norejo musu nuotraukos dideliam plakate,bet as buvau sugalvojus nupirkti gera rasikli ir ant jo savo varda isgraviruoti,bet tas nepavyko,nes tas graviravimas trunka 2sav,man per ilgai,kai dovana iteikiau jau siandien blush2.gif  ax.gif  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 06 26, 21:00)
Aš irgi tai planuoju biggrin.gif Nežadu sakyt iki pat tos dienos kas jo laukia(į vietą bus vežamas užrištomis akimis) biggrin.gif
Gal žinot ar galima besilaukiančiai mamytei skristi oro balionu?Truputį ne į temą,bet apie dovanas irgi...

negalima!!! schmoll.gif
visu pirma, pakilus gali pasidaryti bloga,
visu antra, nusileidimas gali buti kiek ekstremalus(ne visuomet net ir patyrusiam pilotui pavyksta minkstai nusileisti), tai nuo krepsio trenksmo i zeme gali ivykti visokiu perversmu pilvelyje unsure.gif
Atsakyti
Man tai toks scenarijus labiau primena valentino diena ar vestuviu/draugystes metines. g.gif

Mano mb irgi atrodo viska turi, o ko neturi as ipirkt negaliu, tai dovanoju save graziai "ipakuota".

Padarau, kad kambaryje butu tamsu, ijungiu muzika, vidury kambario pastatau musu apvalu stala, graziai padengiu, uzdegu zvakes, pagaminu jo megstamiausia patiekala, nuperku gero vyno, pati pasipuosiu ir laukiu MB. Jis visada buna patenkintas ir itin meilus lyg gimtadienis butu mano. thumbup.gif Pavalgius galima pasokti...o besokant nukeliauti i miegamaji. Nu ir cia jau tavo fantazijos reikalas.

Man atrodo, kad geriau padaryti nepamirstama vakara, nei nupirkti nelabai reikalinga dovana.
Atsakyti
na ir jusu vyrai thumbup.gif maniskui nei pirmas nei antras variantas netinka schmoll.gif jei pribarstyciau roziu tai turbut nesuprastu ko cia apsikuiciau, o jei isjungciau sveisa ir paredeciau sokt ar vakarine romantiska... doh.gif na zodziu tikrai likciau nesuprasta blush2.gif vyras vyrui nelygu, todel ir patarti sunku mirksiukas.gif mano vyras is vis nepripazysta tokiu dovanu dovanojimu tarp zmonos ir vyro mirksiukas.gif
taigi sekmes nustebinant tongue.gif
Atsakyti
mano dziaugsmui svente svieciasi poryt tai turiu kol kas tik puodeli porceliano dvigubo ir su silikoniniu dangteliu atrodo kaip vienkartinis popierinis puodelis ant dezutes raso as nesu vienkartinis puodelis ir dar laiko silta ir salta nu koki ipilsi gerima ir dar ryt nuvaziuosiu i viskio bravora ir nupirksiu viskio buteli kokio 12 mecio ir uzklijuos su vardu ir pavarde jam o prie to jei dar nieko nerasiu tai nusipirksiu sau batus ax.gif cia uz varga rolleyes.gif ir jei jau tikrai nieko nebus tai nupirksiu atvirute kokia mandresne ir ten priklijuiosiu daug batuku nuotrauku ir idesiu pinigeliu kad sau kokius naujus nusipirktu g.gif arbe ant striukytes kokios naujos nes dabar tik viena tokia hilfiger'ine turi vasarine g.gif nu nzn dar ko bus pigiai ir daug bigsmile.gif
Atsakyti
maniškiui bet kokia proga geriausia dovana - žvejybos parduotuvės čekis. daugiau niekuo nenustebinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 07 15, 08:32)
maniškiui bet kokia proga geriausia dovana - žvejybos parduotuvės čekis. daugiau niekuo nenustebinsi  biggrin.gif

Maniškiui lygiai tokia pati idealiausia dovana biggrin.gif
Atsakyti
Merginos nepykit jei jau buvo toks pasiulymas, patingejau visa foruma skaityti blush2.gif
Bet man patiko si mintis www.zvaigzdes.lt . Ruosiuosi ir as savo mylimajam padovanot zvaigzde. Aisku ne materialine dovana, bet manau jam patiks, nes tu materialiniu jau buvo kruva, na ir pats jis sau jas leisti gali.

http://zvaigzdes.lt/
Atsakyti
Savaitgalį MB gimtadienis, tai šita tema ir man pastaruoju metu buvo itin aktuali doh.gif
Dovanosiu kvietimą šuoliui parašiutu (vis kalbėdavo, kad nori ir neprisiruošdavo- bus proga) tongue.gif ir kvepalus, kurių labai norėjo, bet gailėjo pinigų biggrin.gif
Atsakyti