Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Loretoidai, nu pas tave ne darbai o sedevrai kaip visada negaliu atsiziuret wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos siuvinetojos,

gal galit patarti kur Vilniuj isireminti gerai ir nelabai brangiai siuvineta dukrytes nuotrauka? Dydis kazkur 25*25, kiek tai galetu kainuoti?
Atsakyti
Mane paskutiniu metu prie žolynėlių patraukėsmile.gif
Tokių gražių Kazuko Aoki žolynėlių šian mačiau wub.gif bet čia, aišku, ne iš jos serijos, čia kažkoks American stuff, bus dar vienas, su kitokia žolyte, kažkas apie friendship smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 spalio 2007 - 21:41
sveikos...ka daryt kad greiciau siuvinetusi? vis negaliu pabaigt moters juodam fone...ant juodos kanvos liko tik juodu siulu pabaigt siuvinet. tai kazkaip nesiseka pabaigti
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 28, 16:13)
Pabaigiau "Playing on the Swing"  biggrin.gif Dabar belieka įrėminti (tai ko labiausiai nemėgstu  rolleyes.gif )

fantastika wub.gif kaip visada
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 28, 19:13)
Pabaigiau "Playing on the Swing"  biggrin.gif Dabar belieka įrėminti (tai ko labiausiai nemėgstu  rolleyes.gif )

labai gražu wub.gif

QUOTE(winia @ 2007 10 28, 22:39)
Tokių gražių Kazuko Aoki žolynėlių šian mačiau wub.gif bet čia, aišku, ne iš jos serijos, čia kažkoks American stuff, bus dar vienas, su kitokia žolyte, kažkas apie friendship smile.gif

miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 28, 17:06)
Parašyk savo e-mail'ą - atsiųsiu.

labai labai AČIŪ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 10 29, 09:10)
labai AČIŪ...

Ar tiko kas nors? Parodyk ką išsirinkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 28, 22:39)

Atrodo tai thumbup.gif Kaip aš mėgstu visokias žoles ir ypač su užrašais, bet nemoku užrašų taip gražiai išsiuvinėti verysad.gif O ar sunku buvo ant lino siuvinėti? g.gif O kur Kazuko Aoki žolynus matei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 10:40)
Atrodo tai  thumbup.gif Kaip aš mėgstu visokias žoles ir ypač su užrašais, bet nemoku užrašų taip gražiai išsiuvinėti  verysad.gif O ar sunku buvo ant lino siuvinėti? g.gif O kur Kazuko Aoki žolynus matei?  4u.gif

Ačiū wub.gif
Aš dėl tų užrašų ir susigundžiau, nors net nesitikėjau, kad man pavyks gražiai užrašus išsiūti, bet rezultatu esu patenkinta:) Ketinu įdėti į kokį gal odinį rėmelį, apsidairiau interjero pardėse, tiek gražių rėmukų, tik nežinau, ar pavyks dydį atitaikyti:)

O žolynėlius mačiau DMC kataloge, dabar neturiu po ranka katalogo, bet kažkas ten apie Pressed flowers ar pan.smile.gif GA parduoda DMC katalogus po 1 litąsmile.gif

Vakar nusipirkau KA pirštinės schemą, su pridėtais karoliukais, ir ten, tame "rinkinuke" yra fotkės, tai ten irgi yra tų žolynėlių. Ir dar ten yra labai graži kėdė su angelo sparnais:) bet kataloge nėra to paveikslėlio, gal iš senesnių kolekcijų, nežinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 29 spalio 2007 - 09:50
QUOTE(winia @ 2007 10 29, 10:49)

O žolynėlius mačiau DMC kataloge, dabar neturiu po ranka katalogo, bet kažkas ten apie Pressed flowers ar pan.smile.gif GA parduoda DMC katalogus po 1 litąsmile.gif

Vakar nusipirkau KA pirštinės schemą, su pridėtais karoliukais, ir ten, tame "rinkinuke" yra fotkės, tai ten irgi yra tų žolynėlių. Ir dar ten yra labai graži kėdė su angelo sparnais:) bet kataloge nėra to paveikslėlio, gal iš senesnių kolekcijų, nežinau.

Šituos mačiau 4u.gif O pirštinę jau baigiu siuvinėti, tik, deja, ir ji , ir paltas, ir laistytuvas - jau užsakytos kalėdinės dovanos ax.gif Sau teks siuvinėti iš naujo kitais metais rolleyes.gif
Pažiūrėjau savo pirštinės schemą, tai ten tik paveikslai su žolėm ir gėlėm, o kėdės su angelo sparnais nėra schmoll.gif Keista g.gif
O užrašus tai thumbup.gif išsiuvinėjai, negaliu atsižiūrėti. Aš paprastai užrašų vengiu, nors taip man gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykusi_kirmelyte @ 2007 10 28, 23:02)
sveikos...ka daryt kad greiciau siuvinetusi? vis negaliu pabaigt moters juodam fone...ant juodos kanvos liko tik juodu siulu pabaigt siuvinet. tai kazkaip nesiseka pabaigti

Siuvinėk "per negaliu" blush2.gif (aš taip sakau,kai mano dukra kažko "negali" padaryt lotuliukas.gif )
Atsakyti