Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

grūzduke, labai gražūs darbeliai į virtuvę thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 10 28, 13:47)
grūzduke labai gražūs darbai  4u.gif puoši namus ar kam dovanosi

ačiū, čia pagal mamos užsakymą. ji dovanos.
Atsakyti
Pumpurėli, o kokie spalvų numeriai piešinyje flamingai, kūrį man atsiuntei? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 10 28, 12:27)
Gal kuri turite medžių schemų ? 

Parašyk savo e-mail'ą - atsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 28 spalio 2007 - 15:07
Gal kuri turi pilną schemą,trūkta pilno spalvų rakto, būtent tos vietos kur nurodyta kokiom spalvom siuvinėt, kur reikia imti dvi spalvas. Jau nebedaug liko siuvinėti, bet negaliu pabaigti. Heritageuser posted image

Atsakyti
laaaabai prašau jūsų pagalbos.man niekaip nerodo siūlų nr ( schema išsiliejus,bet sužlebezosiu kaip nors ) g.gif gal kuri turit normalią schemą ir galit atsiųst,o jei ne tai gal įžiūrit siūlų nr ir galit man padėt ax.gif
http://picasaweb.goo...415630354588354
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 28, 17:06)
Parašyk savo e-mail'ą - atsiųsiu.

dangiuk123@yahoo.com Ačiū labai labai.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Idejos leliukams blush2.gif

http://picasaweb.google.com/soesca958
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 28, 15:57)
Pumpurėli, o kokie spalvų numeriai piešinyje flamingai, kūrį man atsiuntei? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tai kad nežinau mastau.gif Tik dabar pamačiau, kad nėra kodų, kažkaip kai prieš dėdama žiūrėjau, atrodė, kad nieko netrūksta... doh.gif Svarbiausia, kad aš tuos flamingus mačiau kelis kartus internete, dabar aišku nežinau, kuriose vietose doh.gif
Spalvų nelabai daug, gal ir iš akies būtų galima pririnkti? g.gif
Atsakyti
Pabaigiau "Playing on the Swing" biggrin.gif Dabar belieka įrėminti (tai ko labiausiai nemėgstu rolleyes.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 28, 19:13)
Pabaigiau "Playing on the Swing"  biggrin.gif Dabar belieka įrėminti (tai ko labiausiai nemėgstu  rolleyes.gif )

Gražumėlis wub.gif
Atsakyti
Loretoidai,
gražu wub.gif wub.gif
o ten ant kanvos siuvinėjai g.gif , neįžiūriu
Atsakyti