Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Idun @ 2007 10 27, 20:33)
Turbūt nepatogu siuvinėt ir išsisklaido, nes tik "a la" šilkiniai siūlai smile.gif, gal ten sintetiniai, tie vadinami "rayon"? Nes su tikrais šilkiniais siūlais yra vienas malonumas siuvinėt, prie medvilninių sugrįžus jie kaip virvės atrodo smile.gif

Pagal kainą tai tikrai turbūt tik a la šilkiniai smile.gif

tiksliai, nepatingėjau surasti, aš tikrai siuvinėjau su tais vadinamaisiais Rayon, kurių sudėtis iš tiesų yra viskozėsmile.gif ot dura, jaučiausi taip prašmatniai siuvinėjanti:// ir vadinasi jie Decora doh.gif

Bet dabar pasikrausčiau, ir žiūriu, kad turiu Madeiros pure silk:) bet dar nebandžiau:) bet vizualiai jau tikrai kitaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 27, 20:33)
Turbūt nepatogu siuvinėt ir išsisklaido, nes tik "a la" šilkiniai siūlai smile.gif, gal ten sintetiniai, tie vadinami "rayon"? Nes su tikrais šilkiniais siūlais yra vienas malonumas siuvinėt, prie medvilninių sugrįžus jie kaip virvės atrodo smile.gif

Kaip lyg winia rašė, kreinikas irgi metalizuotas, daug įvairių firmų metalizuotų yra. Pagal bjaurumą siuvinėjant tai bjauriausias DMC metalikas, kreinikas geresnis, nors irgi baisiai triūšta, slysta... Patariama imt ne ilgesnį kaip 30 cm siūlą, kitaip išsipašo visas.

Taip taip, ten tie "rayon" (what the hell is that g.gif ), kadangi nežinojau, kaip pavadinti, taip ir pasakiau "atseit šilkiniai". Bet kokiu atveju, su jais vienas vargas, atrodo gal ir nieko, na bet siuvinėti tai bjauru. O aš kaip kokia vėpla prisipirkau jų gal 6 spalvų, kur reiks dėt, nežinau g.gif Kadangi nuėjau į parduotuvę nieko nežinodama, bet su dideliu noru nusipirkti, tai taip ir gavosi... Nusipirkau... Va Winia rašo, kad yra Madeiros tikro šilko siūlų, bet negi pirksi tų pačių spalvų dabar doh.gif
Aš metalizuotą irgi žinoma DMC nusipirkau doh.gif O koks patogiausias siuvinėt?
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 27, 11:20)
dar idedu nuotrauka, kurioje neseniai pirktas Q-Snap remas, dydid 35x35 cm

Čia tas 14x14 colių? Ar patogus jis? Ar ne per didelis truputį? Galvoju parsisiųsti 11x11 colių ar net dar mažesnį - niekaip nenusprendžiu dėl dydžio g.gif
Beje, tavo Tedis labai mielas ir įrėminta labai gražiai thumbup.gif Jaučiu, suvargai su backstitch'u... Nežinau, kaip kitos, bet aš baisiai jo nemėgstu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 28 spalio 2007 - 00:23
Idedu pazadetas nuotraukas, bet ju kokybe ne kokia.

William Morris
Atsakyti
Ruci,gražuolė tavo mažutė bigsmile.gif
tai apie kreiniką buvo daug rašyta,tai ir aš būsiu ne taip supratus. tai kreinikas yra metalizuotas siūlas Kreinik firmos, o kitų firmų tai ir vadinas tik metalizuoti siūlai?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 28, 01:17)
Taip taip, ten tie "rayon" (what the hell is that  g.gif ), kadangi nežinojau, kaip pavadinti, taip ir pasakiau "atseit šilkiniai". Bet kokiu atveju, su jais vienas vargas, atrodo gal ir nieko, na bet siuvinėti tai bjauru. O aš kaip kokia vėpla prisipirkau jų gal 6 spalvų, kur reiks dėt, nežinau  g.gif Kadangi nuėjau į parduotuvę nieko nežinodama, bet su dideliu noru nusipirkti, tai taip ir gavosi... Nusipirkau... Va Winia rašo, kad yra Madeiros tikro šilko siūlų, bet negi pirksi tų pačių spalvų dabar  doh.gif

Tu dar gerai apsižiūrėk, nes aš buvau tikra, kad irgi vienodų nusipirkau:) bet pasirodo, kad pas mane tik tie, kurie pereinamų spalvų, yra rayon,o vienspalviai yra šilkiniai:) o įsivaizdavau vienodus siūlus perkanti:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 spalio 2007 - 10:25
Gal man galėtų kas paaiškinti, kokiais metalizuotais kreinik siūlais siuvinėjama ant 14 ar 16 Aidos? ax.gif Pasimečiau tarp rūšių: blending filament, #4 braid, #8 braid ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 26, 18:24)
Na man atidaro  g.gif
Va cia dar http://www.cyberstit...p?processForm=0 
o tokios spalvos paletej nera  smile.gif

Šitą atidaro thumbup.gif Ačiū dar kartelį 4u.gif nuostabi nuoroda,man labai tokios reikėjo. Bet aš ir žiopla doh.gif aišku,kad tokios spalvos nėra,nes turi būti 606 blush2.gif Pakonvertavau dar kartą ir va...Eisiu pailsėt,o tai visai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 28, 10:25)
Gal man galėtų kas paaiškinti, kokiais metalizuotais kreinik siūlais siuvinėjama ant 14 ar 16 Aidos?  ax.gif Pasimečiau tarp rūšių: blending filament, #4 braid, #8 braid ir t.t.  g.gif

Siuvinėjama tais, kurie nurodyti schemoje. Gali būti visokie.

O dėl patogumo - man maloniausi siuvinėt Rainbow Gallery metalizuoti (Lietuvoj, kaip ir Kreiniko, pirkt nėra). Netriūšta, nesitempia. Su DMC metaliku sugebėjau tik apyrankę iš rinkinuko išsisiuvinėt (DMC apyrankė), daugiau neimsiu tokio siūlo, o kreiniku vieną paveikslą siuvinėju, tai taaaip lėtai eina, kad siaubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 28 spalio 2007 - 10:45
QUOTE(Idun @ 2007 10 28, 11:44)
Siuvinėjama tais, kurie nurodyti schemoje. Gali būti visokie.

Planavau parsiųsti keletą pagrindinių spalvų "universalių" siūlų... Dar nežinau, ką siuvinėčiau, tai va ir susipainiojau, kokią čią rūšį rinktis g.gif
Atsakyti
Labas visoms auksarankėms... 4u.gif gal kuri pagelbėtumėt - dukrai į daržleį reikia nupiešti medį, bet su daile man - sunkiai, o išsiuvinėti kokį nesudėtingą tikrai galėčiau. blush2.gif Gal kuri turite ar žinote, kur rasti medžių schemų (nelabai sudėtingų)? blush2.gif būčiau labai dėkinga... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pagaliau įrėminti du iš keturių:
user posted image
user posted image
o čia tiek jau susidorojau su bronzine
user posted image
Atsakyti
grūzduke labai gražūs darbai 4u.gif puoši namus ar kam dovanosi
Atsakyti