QUOTE(Idun @ 2007 10 27, 20:33)
Turbūt nepatogu siuvinėt ir išsisklaido, nes tik "a la" šilkiniai siūlai
, gal ten sintetiniai, tie vadinami "rayon"? Nes su tikrais šilkiniais siūlais yra vienas malonumas siuvinėt, prie medvilninių sugrįžus jie kaip virvės atrodo
Kaip lyg winia rašė, kreinikas irgi metalizuotas, daug įvairių firmų metalizuotų yra. Pagal bjaurumą siuvinėjant tai bjauriausias DMC metalikas, kreinikas geresnis, nors irgi baisiai triūšta, slysta... Patariama imt ne ilgesnį kaip 30 cm siūlą, kitaip išsipašo visas.
Taip taip, ten tie "rayon" (what the hell is that
), kadangi nežinojau, kaip pavadinti, taip ir pasakiau "atseit šilkiniai". Bet kokiu atveju, su jais vienas vargas, atrodo gal ir nieko, na bet siuvinėti tai bjauru. O aš kaip kokia vėpla prisipirkau jų gal 6 spalvų, kur reiks dėt, nežinau
Kadangi nuėjau į parduotuvę nieko nežinodama, bet su dideliu noru nusipirkti, tai taip ir gavosi... Nusipirkau... Va Winia rašo, kad yra Madeiros tikro šilko siūlų, bet negi pirksi tų pačių spalvų dabar
Aš metalizuotą irgi žinoma DMC nusipirkau
O koks patogiausias siuvinėt?
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 27, 11:20)
dar idedu nuotrauka, kurioje neseniai pirktas Q-Snap remas, dydid 35x35 cm
Čia tas 14x14 colių? Ar patogus jis? Ar ne per didelis truputį? Galvoju parsisiųsti 11x11 colių ar net dar mažesnį - niekaip nenusprendžiu dėl dydžio
Beje, tavo Tedis labai mielas ir įrėminta labai gražiai
Jaučiu, suvargai su backstitch'u... Nežinau, kaip kitos, bet aš baisiai jo nemėgstu