Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 07, 15:07)
saliuky, kažką sumaišei. Nes aš neatsimenu, kad winia būtų gyrusis, jog siuvinėja tuos ratilus. rolleyes.gif

Aš tai irgi neatsimenu smile.gif
siuvinėju PR širdį smile.gif
pabaigus arklį pasijaučiau siaubingai daug nudirbusi, tai dar vieną naują pradėjau wub.gif
Atsakyti
Vis siuvinėti darbeliai nuostabūs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 07, 15:11)
Aš tai irgi neatsimenu smile.gif
siuvinėju PR širdį smile.gif
pabaigus arklį pasijaučiau siaubingai daug nudirbusi, tai dar vieną naują pradėjau  wub.gif

o gal tu pati pamiršai? hihihi.gif juokauju. mirksiukas.gif
aš tai siuvinėjimą dabar šiek tiek į šalį padėjus, nes šalį mezgu. Bet jau nebedaug liko, tai vėl siuvinėsiu. Man gerai tokios pertraukos, kai galiu užsiimt kuom nors kitu, nes vien tik nuo siuvinėjimo persisiuvinėju paskui ir dingsta įkvėpimas siuvinėt.
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif

Loretoidai, iš kur gavai mėlynus voilokus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 07, 15:22)
o gal tu pati pamiršai? hihihi.gif juokauju. mirksiukas.gif
aš tai siuvinėjimą dabar šiek tiek į šalį padėjus, nes šalį mezgu. Bet jau nebedaug liko, tai vėl siuvinėsiu. Man gerai tokios pertraukos, kai galiu užsiimt kuom nors kitu, nes vien tik nuo siuvinėjimo persisiuvinėju paskui ir dingsta įkvėpimas siuvinėt.

Neseniai kažko ieškojau per savo turtų dėžes, tai labai nustebau kai kuriuos pradėtus siuvinius radus irnesakyk.gif

Aš tai išvis neturiu laiko siuvinėti, jei kiek savaitgalį pridėdu ir viskas sad.gif
Atsakyti
Gal ir sumaišiau blush2.gif doh.gif , bet va šitas man labai užneša į tuos ratilususer posted image
Winia nepyk 4u.gif iš tavo albumo pasiskolinau blush2.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 07, 15:28)
Neseniai kažko ieškojau per savo turtų dėžes, tai labai nustebau kai kuriuos pradėtus siuvinius radus  irnesakyk.gif

Aš tai išvis neturiu laiko siuvinėti, jei kiek savaitgalį pridėdu ir viskas sad.gif

man tai taip su schemom būna. Randu kokią gražią ir galvoju, turiu ar ne. Išsisaugau, o paskui pasirodo, kad jau turėjau tokią. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 lapkričio 2007 - 14:58
Agnytea, čia tavo schema http://photo.163.com...01/11813815/#p2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 07 lapkričio 2007 - 15:05
Gal kuri nors matėt ar turit šią schemutę?

user posted image

Labai jos norėčiau. Aš turiu ją, tik labai jau maža. Sunku ką nors įžiūrėt. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės 4u.gif Nu jau darbų gražių prisižiūrėjau, net galva sukasi ir seilė tysta bigsmile.gif
Aš pati irgi tirpstu dėl siuvinėjimo kryželiu, tik kad pastaruoju metu labai menkai šiam pomėgiui laiko lieka verysad.gif Mano sūnytis labai jau nemiegalius ir bendrauti mėgėjas tongue.gif Bet retkarčiais vistiek dar randu laiko paimti adatą į rankas.
Tai ar priimsit į savo būrį? mirksiukas.gif

Beja, tikiuosi nepasirodysiu per daug nagla su savo prašymu, bet gal kas nors turite kokių nors natiurmortų schemučių. Mano mama labai nori kokį nors išsisiuvinėti virtuvei.
Atsakyti
IDUN aciu,tikuos konvertuosis gerai clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 07 lapkričio 2007 - 15:23
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 07, 11:45)
Linnaa, ir aš grožiuosi Tavo paveikslu  wub.gif Skoninga, subtilu, paprasta, bet ne prasta. Ne kartą sakiau, kad puikus rezultatas priklauso ne nuo schemos sudėtingumo  biggrin.gif Kartais paprastesnis darbas labai gražiai ir įspūdingai atrodo, o sudėtingas neturi vaizdo  4u.gif
Idun, labai helouviniškas skirtukas  blink.gif

Paveikslui išsiuvinėti turėjau tik 2 dienas , o dar reikėjo nuvežt į Panevėžį rėmint.Tiesa rėmas netas kurį išsirinkau ,nes pritruko remo. Turėjo būti sidabrinis , o ne auksinis.
Insomnia negalima kišt tokių darbų į dėžės dugną , nes kažkam jį gali padovanoti tik reikia atrast progą ir žmogų kurį tokie darbai labai džiugina. biggrin.gif
Atsakyti