Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Pirmasis sniegas visada džiugina biggrin.gif Ta proga ir aš įlindau į savo skrynią mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ufff...pakvipo mandarinais nuo Loretoido fotkių wub.gif
Labai gražu, ir pasportas medžiaginis (ania?) labai gražu:)

Ne į temą, bet pagalvojau, kad noriu nuvelti spalvotus veltinukus:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 lapkričio 2007 - 12:35
Loretoidai aš kaip visada sužavėta tavo darbais
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 12:11)
O čia paskutinis darbelis ax.gif Tik konvertavau siūlus ir spalvos nebepatinka man schmoll.gif Tikriausiai irgi dėžės dugne nusės lotuliukas.gif

Labai gražus darbelis ir spalvytės labai gražios. bigsmile.gif Tikrai nedėk į dėžę. schmoll.gif

QUOTE(cenzura @ 2007 11 07, 12:12)
jei paciai ne prie sirdies-padovanok, juk kaledos ant nosies  ax.gif

blink.gif na, aš tai tikrai negalėčiau kam nors padovanoti tokio darbelio, kuris man pačiai ne prie širdies. schmoll.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 07, 13:29)
Pirmasis sniegas visada džiugina  biggrin.gif Ta proga ir aš įlindau į savo skrynią  mirksiukas.gif

koks gražus paveiksliukas su originaliu pasportu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 07, 09:56)
Idun labai įdomu ir gražu, čia skirtukas?

Aha, skirtukas. Bus dovana Mamai, kačių mylėtojai wink.gif

QUOTE(egle.k @ 2007 11 07, 10:32)

Gal zinote kur ju yra pirkti???Ar yra GA???O gal galima butu konvertuoti i DMC??? g.gif

Mayflower GA nėra, o konvertuot manau įmanoma. Va viena nuoroda: http://www.riolis.ru/doc.php?doc_id=47

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 07, 12:29)
Pirmasis sniegas visada džiugina  biggrin.gif Ta proga ir aš įlindau į savo skrynią  mirksiukas.gif

wub.gif labai kalėdiškas paveiksliukas.. ir tikrai mandarinais pakvipo
Atsakyti
idun labai fainas skirtukas wub.gif bet pas tave ir tempai 4u.gif

Loretoidas tavo darbeliai kaip visada, dabar kalėdų laukiu labai labai labai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 07 lapkričio 2007 - 13:37
QUOTE(Idun @ 2007 11 07, 14:34)
Aha, skirtukas. Bus dovana Mamai, kačių mylėtojai wink.gif
Mayflower GA nėra, o konvertuot manau įmanoma. Va viena nuoroda: http://www.riolis.ru/doc.php?doc_id=47
wub.gif  labai kalėdiškas paveiksliukas.. ir tikrai mandarinais pakvipo

Idun, o tu skirtuką siuvai rankomis ar siuvimo mašina?smile.gif
Tau labai dailiai tokie visokie mažuliukai daikčiukai gaunasi:) net pavydu wub.gif
Atsakyti
Šįkart nesiūta, o klijuota tekstiliniais klijais. Nelabai gera mintis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 07 lapkričio 2007 - 13:44
QUOTE(Idun @ 2007 11 07, 14:44)
Nelabai gera mintis..

Nu bet rezultatas tai geras mirksiukas.gif nulindau į tavo psl kitos pusės ieškot, bet neradau:))

Aš vis dar nemoku tokių mažų darbų padaryti, šleivi, kreivi gaunasi.
Atsakyti
Winia, seniai laukiu kada sugrįši prie savo nuostabaus darbo wub.gif - ratilų, ornamentų net nežinau kaip čia jį pavadinti, dizaino nežinau... Bet jau gražumas jų tai vai vai wub.gif . Žinau, kad ir Idun juos krapštinėja {išdaviau doh.gif }
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 07, 14:57)
Winia, seniai laukiu kada sugrįši prie savo nuostabaus darbo  wub.gif - ratilų, ornamentų net nežinau kaip čia jį pavadinti, dizaino nežinau... Bet jau gražumas jų tai vai vai  wub.gif . Žinau, kad ir Idun juos krapštinėja {išdaviau  doh.gif }

Palapala, kad aš jų nesiuvinėju g.gif Ar kažką pati pamiršau?smile.gif)))

O šiaip tai aš ir pati laukiu, kada kur nors sugrįšiu, nuolat laukiu:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 lapkričio 2007 - 14:01
QUOTE(saliuky @ 2007 11 07, 14:57)
Winia, seniai laukiu kada sugrįši prie savo nuostabaus darbo  wub.gif - ratilų, ornamentų net nežinau kaip čia jį pavadinti, dizaino nežinau... Bet jau gražumas jų tai vai vai  wub.gif . Žinau, kad ir Idun juos krapštinėja {išdaviau  doh.gif }

saliuky, kažką sumaišei. Nes aš neatsimenu, kad winia būtų gyrusis, jog siuvinėja tuos ratilus. rolleyes.gif
Atsakyti