Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egle.k @ 2007 11 06, 22:09)
Merginos na ir grozis jusu darbu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
na ir iskur pas mus tiek kantrybes tokiem darbam mirksiukas.gif tiesiog saunuoles clap.gif
Gal zinot ka reiskai MF? cia siuliukai...bet nesuprantu kokie? doh.gif
Susiradau toki paveiksla, o ten nurodyti tokie siuliukai g.gif

MF - Mayflower.

Linnaaa, labai gražus paveikslas, simpatiškas motyvas, aišku, čia medžiaga labai daug prideda...

Kad jau giriasi visos, tai ir aš pasigirsiu - išeiginių rezultatas (neįtikėtina, bet pavyko net dieną siuvinėt). Bus padovanotas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 07, 10:21)
Kad jau giriasi visos, tai ir aš pasigirsiu - išeiginių rezultatas (neįtikėtina, bet pavyko net dieną siuvinėt). Bus padovanotas:

Idun, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Idun labai įdomu ir gražu, čia skirtukas?
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 07, 11:21)
MF - Mayflower.

Linnaaa, labai gražus paveikslas, simpatiškas motyvas, aišku, čia medžiaga labai daug prideda...

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif grazus darbas,greitai siuvineji mirksiukas.gif

Gal zinote kur ju yra pirkti???Ar yra GA???O gal galima butu konvertuoti i DMC??? g.gif
Atsakyti
Gal dar kuriai reikės besmegenių... (spausti ant paveiksliuko)
user posted image
Atsakyti
Linnaa, ir aš grožiuosi Tavo paveikslu wub.gif Skoninga, subtilu, paprasta, bet ne prasta. Ne kartą sakiau, kad puikus rezultatas priklauso ne nuo schemos sudėtingumo biggrin.gif Kartais paprastesnis darbas labai gražiai ir įspūdingai atrodo, o sudėtingas neturi vaizdo 4u.gif
Idun, labai helouviniškas skirtukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2007 11 07, 11:32)
thumbup.gif  thumbup.gif grazus darbas,greitai siuvineji mirksiukas.gif

Gal zinote kur ju yra pirkti???Ar yra GA???O gal galima butu konvertuoti i DMC??? g.gif

viena panelė iš kito forumo kažkur turėjo linką į saitą, kur konvertuojami siūlai, paklausiu wink.gif tik nzn ar ten bus GA...
Atsakyti
Linnaa, labai gražiai įrėminta thumbup.gif Prisiminiau, kad ir aš kažką panašaus turiu bigsmile.gif Tik nebegražus man jau buvo, tai ir nerėminau blush2.gif

user posted image

O čia paskutinis darbelis ax.gif Tik konvertavau siūlus ir spalvos nebepatinka man schmoll.gif Tikriausiai irgi dėžės dugne nusės lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(egle.k @ 2007 11 07, 10:32)
thumbup.gif  thumbup.gif grazus darbas,greitai siuvineji mirksiukas.gif

Aš turiu konversijų lentelę ax.gif Tik *.doc formatu, tai jei nori, duok mailą ir prasiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 11:08)
Linnaa, labai gražiai įrėminta thumbup.gif Prisiminiau, kad ir aš kažką panašaus turiu bigsmile.gif Tik nebegražus man jau buvo, tai ir nerėminau blush2.gif

user posted image

O čia paskutinis darbelis ax.gif Tik konvertavau siūlus ir spalvos nebepatinka man schmoll.gif Tikriausiai irgi dėžės dugne nusės lotuliukas.gif

user posted image

PAS MANE IR DAUG KAS NUSEDA DEZES DUGNE. O veliau istraukiu ir perziuriu, bet tavo darbeliai thumbup.gif
ir spalvos tinka thumbup.gif

jei paciai ne prie sirdies-padovanok, juk kaledos ant nosies ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as siandien labai susinervinau nuo pacio ryto...pasirodo beveik visu (galima sakyti visu) schemu kurias persirasiau is darbo - neatidaro verysad.gif o tarp ju ir ta kur dabar siuvineju (kaip tik viena paskutini lapa sakiau atsispausdinsiu veliau (
"karpiau" lapus ir didinausi schema), o va kaip reikia....)... labai jau senai tas darbelis laukia pabaigos, ir liko tikrai nebedaug, tai gal galite kuri imesti nuoroda sio pavikslelio blush2.gif
pav.
arba atsiuskit - agne_ab@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 12:11)

[

Insomnia, turėk sąžinės tokius gražius darbus į dėžę kišti umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 lapkričio 2007 - 12:12
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 13:11)

user posted image

user posted image
Papildyta:
Aš turiu konversijų lentelę ax.gif Tik *.doc formatu, tai jei nori, duok mailą ir prasiųsiu mirksiukas.gif

grazus darbai ,kodel i dezes dugna??? g.gif butu saunu jaglek@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 07 lapkričio 2007 - 12:29