QUOTE(winia @ 2007 10 27, 11:33)
O su DMC metalizuotais irgi esu vargus, bet tuo turbūt ir baigis, bo nusipirkau kreiniko
pirmą kartą gyvenime pati rėminau. Kitaip sakant išlupau kitą įrėmintą darbą, bo man jis ten negražiai atrodė, toks mažas drugelis milžiniškam rėme. Nu va, tai drugelio nebėr, o yra falenopsio žiedas tame rėme:)
bet dabar problema - kaip pritvirtinti vielutę, kad būtų už ko pakabinti? Negi reikės į Sesutes keliauti?
pirmą kartą gyvenime pati rėminau. Kitaip sakant išlupau kitą įrėmintą darbą, bo man jis ten negražiai atrodė, toks mažas drugelis milžiniškam rėme. Nu va, tai drugelio nebėr, o yra falenopsio žiedas tame rėme:)
bet dabar problema - kaip pritvirtinti vielutę, kad būtų už ko pakabinti? Negi reikės į Sesutes keliauti?
Gražiai įrėminta - pats tas Nežinau, ką ten išlupai, bet atrodo, gal ir ne veltui
Vielutę aš vieną kartą tvirtinau taip: paėmiau medvilninio nėrimo siūlo (irisu vadindavom vaikystėj), paėmiau "knopkes" ir pritvirtinau dviejuose šonuose, o ant viršaus dar užlipinau izoliacija, kad tvirčiau būtų. Atrodo nekaip, bet už tai gerai kaba ant sienos
Aš galvojau, kad metalizuotas siūlas ir yra kreinikas. Matyt, taip ir nesupratau, kas tas kreinikas