Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 10 27, 11:33)
O su DMC metalizuotais irgi esu vargus, bet tuo turbūt ir baigis, bo nusipirkau kreiniko smile.gif

pirmą kartą gyvenime pati rėminau. Kitaip sakant išlupau kitą įrėmintą darbą, bo man jis ten negražiai atrodė, toks mažas drugelis milžiniškam rėme. Nu va, tai drugelio nebėr, o yra falenopsio žiedas tame rėme:)

bet dabar problema - kaip pritvirtinti vielutę, kad būtų už ko pakabinti? Negi reikės į Sesutes keliauti?

Gražiai įrėminta - pats tas thumbup.gif Nežinau, ką ten išlupai, bet atrodo, gal ir ne veltui biggrin.gif
Vielutę aš vieną kartą tvirtinau taip: paėmiau medvilninio nėrimo siūlo (irisu vadindavom vaikystėj), paėmiau "knopkes" ir pritvirtinau dviejuose šonuose, o ant viršaus dar užlipinau izoliacija, kad tvirčiau būtų. Atrodo nekaip, bet už tai gerai kaba ant sienos biggrin.gif
Aš galvojau, kad metalizuotas siūlas ir yra kreinikas. Matyt, taip ir nesupratau, kas tas kreinikas g.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai thumbup.gif
Ruci sveikatytes tau ir tavo mazyliai 4u.gif labai grazi mergyte galeciau i marcias priimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 27, 12:37)
Gražiai įrėminta - pats tas  thumbup.gif Nežinau, ką ten išlupai, bet atrodo, gal ir ne veltui  biggrin.gif
Vielutę aš vieną kartą tvirtinau taip: paėmiau medvilninio nėrimo siūlo (irisu vadindavom vaikystėj), paėmiau "knopkes" ir pritvirtinau dviejuose šonuose, o ant viršaus dar užlipinau izoliacija, kad tvirčiau būtų. Atrodo nekaip, bet už tai gerai kaba ant sienos  biggrin.gif
Aš galvojau, kad metalizuotas siūlas ir yra kreinikas. Matyt, taip ir nesupratau, kas tas kreinikas  g.gif

O, pasiskolinsiu idėjąsmile.gif

Tai kreinikas ir yra metalizuotas siūlas, bet ne DMC, o Kreinik firmos;) tai su juo gerokai lengviau siuvinėti, nei su DMC metalizuotu.
Dar mačiau yra Madeiros metalizuotų siūlų pirkti, bet nieko apie juos negirdėjau dar smile.gif
Atsakyti
winia, nuostabi orchidėja wub.gif .
Atsakyti
Winia, tikrai šauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi ir as katik pabaigiau liko tik ireminti ir padovanoti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Violeta, nu labai gražu, ir atrodo ant lino siuvinėta?

O kas čia bus? rėminsi ar kokia kitą idėją turi?
Atsakyti
bandau susitart su photobucket'u, bet niekaip man nepavyksta. turiu truputėlį laiko, kad susitvarkyt albumą ir še tau kad nori. gal kuri galit rekomenduot kokį kitą psl, kur galėčiau susikurt albumą. bash.gif
There is no content in this album. Use the uploader above to add images and videos to your album
parašo kažką, bet aš nekertu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grūzdukė: 27 spalio 2007 - 13:06
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 27, 14:05)
bandau susitart su photobucket'u, bet niekaip man nepavyksta. turiu truputėlį laiko, kad susitvarkyt albumą ir še tau kad nori. gal kuri galit rekomenduot kokį kitą psl, kur galėčiau susikurt albumą. bash.gif
There is no content in this album. Use the uploader above to add images and videos to your album
parašo kažką, bet aš nekertu.

Tau rašo, kad albume nėra nieko. Ir jei nori, kad kažkas būtų, turi įkrauti fotkes.
Eini ten, kur yra trys tokios eilutės ir parašyta Upload, pasirenki per Browse tris fotkes ir spaudi upload:)

o šiaip gal paprasčiau būtų su picasa, jei turi susiinstaliavus?
Atsakyti
Reminsiu tiktai bet nezinau kam dovanosiu nes labai daug aplinkiniu su vardais is A raides ir progu yra tai neapsiprendziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 10 27, 14:12)
Reminsiu tiktai bet nezinau kam dovanosiu nes labai daug aplinkiniu su vardais is A raides ir progu yra tai neapsiprendziu  ax.gif

o ant kokio čia lino siuvinėjai?
Atsakyti
cenzura radau schemute metriko, kurio manes prasei, tik nera spalvu rakto, teks pasitelkt vaizduote ir paciai parinkt spalvas
user posted image user posted image
Atsakyti