Na stai koki darbuka sukryziavojau per kelias savaites
reikia siuliuku sulaukt ir pabaigti vyriuko kostiuma
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 05, 17:32)
tai zinau kad 18 smulkesne bet buvau isitikinusi, kad per mazas gabalas ir tik dabar grizusi jau namo pradejau mastyti, kad reikejo ji pirkti ai pradejau rinkinukus ziurineti, dezutes visokias susisuko galva...
O kur pirkt ziurejai ,gal sagoi ,as is ten kaip tik siandien juoda pirkau zvilgsniui ir dar vienas gabaliukas liko ,o siuliukus jau turejau ,tai manau jau savaitgali pradesiu
QUOTE(saliuky @ 2007 11 05, 19:12)
Turiu porą žurnale, dabar negaliu nufotkinti, bet kai tik galėsiu- įdėsiu.
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 05, 19:16)
Aciu labai
Tikiuosi kad ir as greitai galesiu pasigirti kokiu darbeliu
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 05, 21:04)
egle.k labai šaunus arkliukas. O kas bus iš tos mergytės su sparnais?
kažkuri skaičiau darbelius skalbiate skalbyklėje. Gal galėtumėte aprašyt plačiau, kokioj temperatūroj, kiek apsisukimų ir t.t.
kažkuri skaičiau darbelius skalbiate skalbyklėje. Gal galėtumėte aprašyt plačiau, kokioj temperatūroj, kiek apsisukimų ir t.t.
Aš skalbiu skalbyklėj.
1000 apsukų, 40 laipsnių temp, delikačių rūbų režimas:)
Gal pasidalinsit žiniomis, kur Vilniuje nusipirkti kanvos?
Turėjau nuo senų laikų, močiutės palikimą dar, bet va jau baigėsi, o man reikia didelio gabalo, vos ne kv.metro vienam dideliam darbeliui Reiktų dar ir į spintą pasidėt kokį gabaliuką
Gerose akyse man rodos metras apie 70 lt kainuoja, jei neklystu, gal kur pigiau perkat?
Sorry jei jau apie tai buvo kalbėta, labai jau daug temų prišnekėjot, neturiu tiek laiko viską perskaityt
Turėjau nuo senų laikų, močiutės palikimą dar, bet va jau baigėsi, o man reikia didelio gabalo, vos ne kv.metro vienam dideliam darbeliui Reiktų dar ir į spintą pasidėt kokį gabaliuką
Gerose akyse man rodos metras apie 70 lt kainuoja, jei neklystu, gal kur pigiau perkat?
Sorry jei jau apie tai buvo kalbėta, labai jau daug temų prišnekėjot, neturiu tiek laiko viską perskaityt
labas rytas
as siuliukus irgi turiu, na truko vienos spalvos, bet ja nusipirkau o medziagytes ziurejau GA, o pries gera savaite buvau sagoj bet irgi buvo matuojama tik 14 o kokia tu nusipirkai?
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 06, 00:23)
O kur pirkt ziurejai ,gal sagoi ,as is ten kaip tik siandien juoda pirkau zvilgsniui ir dar vienas gabaliukas liko ,o siuliukus jau turejau ,tai manau jau savaitgali pradesiu
as siuliukus irgi turiu, na truko vienos spalvos, bet ja nusipirkau o medziagytes ziurejau GA, o pries gera savaite buvau sagoj bet irgi buvo matuojama tik 14 o kokia tu nusipirkai?
kristi3d, ir man tam vyriokui švarkui pritrūko vienos spalvos,ir atveš po dviejų savaičių,bet išgelbėjo draugė - tai šiandien pabaigsiu
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 06, 09:43)
labas rytas
As sagoi pirkau,bet gabaliuka tai bral net nepaklausiau kelinta
Banni darbeliai nerealus
Monikutės aš nepažįstu,draugė paprašė išsiuvinėt.ir aš jai siuvinėjau be eilės ir ašarą braukiau,nes mano sūnelis gimė 45cm ir 1959g