Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Na stai koki darbuka sukryziavojau per kelias savaites 4u.gif
user posted image
reikia siuliuku sulaukt ir pabaigti vyriuko kostiuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 05, 17:32)
tai zinau kad 18 smulkesne  bigsmile.gif  bet buvau isitikinusi, kad per mazas gabalas  lotuliukas.gif  ir tik dabar grizusi jau namo pradejau mastyti, kad reikejo ji pirkti  blush2.gif ai pradejau rinkinukus ziurineti, dezutes visokias susisuko galva...  schmoll.gif

O kur pirkt ziurejai g.gif ,gal sagoi bigsmile.gif ,as is ten kaip tik siandien juoda pirkau zvilgsniui ir dar vienas gabaliukas liko ,o siuliukus jau turejau ,tai manau jau savaitgali pradesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 05, 19:12)
Turiu porą žurnale, dabar negaliu nufotkinti, bet kai tik galėsiu- įdėsiu.

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 05, 19:16)

Aciu labai thumbup.gif
Tikiuosi kad ir as greitai galesiu pasigirti kokiu darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 05, 21:04)
egle.k labai šaunus arkliukas. O kas bus iš tos mergytės su sparnais?

kažkuri skaičiau darbelius skalbiate skalbyklėje. Gal galėtumėte aprašyt plačiau, kokioj temperatūroj, kiek apsisukimų ir t.t.

Aš skalbiu skalbyklėj.
1000 apsukų, 40 laipsnių temp, delikačių rūbų režimas:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

daug Kalėdinių kojinių dovanėlėms: http://picasaweb.google.com/anitapx
Atsakyti
Gal pasidalinsit žiniomis, kur Vilniuje nusipirkti kanvos?
Turėjau nuo senų laikų, močiutės palikimą dar, bet va jau baigėsi, o man reikia didelio gabalo, vos ne kv.metro vienam dideliam darbeliui g.gif Reiktų dar ir į spintą pasidėt kokį gabaliuką smile.gif
Gerose akyse man rodos metras apie 70 lt kainuoja, jei neklystu, gal kur pigiau perkat?

Sorry jei jau apie tai buvo kalbėta, labai jau daug temų prišnekėjot, neturiu tiek laiko viską perskaityt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 06 lapkričio 2007 - 09:57
labas rytas 4u.gif
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 06, 00:23)
O kur pirkt ziurejai  g.gif ,gal sagoi  bigsmile.gif ,as is ten kaip tik siandien juoda pirkau zvilgsniui ir dar vienas gabaliukas liko ,o siuliukus jau turejau ,tai manau jau savaitgali pradesiu  thumbup.gif

as siuliukus irgi turiu, na truko vienos spalvos, bet ja nusipirkau blush2.gif o medziagytes ziurejau GA, o pries gera savaite buvau sagoj bet irgi buvo matuojama tik 14 ax.gif o kokia tu nusipirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
kristi3d, ir man tam vyriokui švarkui pritrūko vienos spalvos,ir atveš po dviejų savaičių,bet išgelbėjo draugė - tai šiandien pabaigsiu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
atiduodu jūsų teismui savo darbelius
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kažkodėl dar dviejų darbų neduoda įkelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 06 lapkričio 2007 - 11:57
QUOTE(banni @ 2007 11 06, 12:55)
atiduodu jūsų teismui savo darbelius
user posted image

grazus darbeliai, net apsiverkiaupamacius Monikutes metrika, musu dukryte buvo gimus 44cm ir 1,700kg- bet dabar ji tik musu angeliukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 06, 09:43)
labas rytas  4u.gif

as siuliukus irgi turiu, na truko vienos spalvos, bet ja nusipirkau  blush2.gif  o medziagytes ziurejau GA, o pries gera savaite buvau sagoj bet irgi buvo matuojama tik 14  ax.gif  o kokia tu nusipirkai?  mirksiukas.gif

As sagoi pirkau,bet gabaliuka tai bral net nepaklausiau kelinta doh.gif

Banni darbeliai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Monikutės aš nepažįstu,draugė paprašė išsiuvinėt.ir aš jai siuvinėjau be eilės ir ašarą braukiau,nes mano sūnelis gimė 45cm ir 1959g
Atsakyti