Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(astisius @ 2007 11 03, 20:56)
Paaiškinkit man kvailai, kas tie metrikai? Kažkada seniai seniai siuvinėdavau, dabar akys apraibo nuo jūsų grožybių, rankos taip ir niežti.....

Metrikas yra paveikslėlis su gimusio vaiko duomenimis. Vardu, ūgiu, svoriu, data ir gimimo valanda, min., sek. Kartais daro pėdučių anspaudus, vienu žodžiu susiuvinėją informaciją apie naujagimį.
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2007 11 05, 12:24)
Aciu,aciu rolleyes.gif
biggrin.gif man tai tie meskuiai taip buvo pabode,tai jau i darbo gala tiesiog verciau save siuvineti,jo as ji ir radau(siuvinejimas kryziuku spec leidinys) kai inerneto neturejau tai jis man patiko wub.gif .Dabar kai pasiziuriu kiek grozybiu yra tai tikrai pamastyciau ar ji siuvineti g.gif

Aš ir iš ten pat, tuo laiku buvo tik keli metrikai žurnale, šis buvo gražiausias, o dabar tik akys mirga ir sunku kurį beišsirinkt blink.gif
maniškis taip gavosi blush2.gif siuvinėtas 2005m
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 lapkričio 2007 - 12:59
oi kiek jūs vis naujų grožių pridedat wub.gif

ačiū visoms už Klimto nuorodas 4u.gif eisiu pirkt siūlų ir ... pradėsiu wub.gif
Atsakyti
Labutis auksarankems siuvinetojoms 4u.gif

Atsigrozet negaliu Jusu darbeliais.... bigsmile.gif Pati tesu issiuvinejusiu pilnai viena pagalvele, bet dabar vel atsirado begalinis noras siuvieti rolleyes.gif

Schemuciu turiu daug issisaugojusi pagal jusu nuorodas, pagrinde ziemines-kaledines lotuliukas.gif

O siuo metu labai noreciau sunui issiuvineti traukinuka - bet niekur nerandu schemuciu doh.gif Gal kas uzkliuvo netycia ir galetu man padeti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 05, 12:53)
Aš ir iš ten pat, tuo laiku buvo tik keli metrikai žurnale, šis buvo gražiausias, o dabar tik akys mirga ir sunku kurį beišsirinkt blink.gif
maniškis taip gavosi blush2.gif siuvinėtas 2005m

o jau kruopštumas, gražu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kurios siuvinejote kudikio zvilgsni, ant kelintos aidos siuvinejote? niekaip nerandu smulkesnes, tk 14 juoda pirkti g.gif
Atsakyti
m a m a, aš turiu tokį user posted image ir vėliau dar pasiknisiu, lyg ir dar vieną mačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grūzdukė: 05 lapkričio 2007 - 16:57
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 05, 17:44)
mergaites, kurios siuvinejote kudikio zvilgsni, ant kelintos aidos siuvinejote? niekaip nerandu smulkesnes, tk 14 juoda pirkti  g.gif

siuvinejau ant 14, remai 30*40
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš kiek Klimto išsiuvinėjau ax.gif (iki pabaigos dar ojojoj kaip toli, bet...):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 05, 19:12)
siuvinejau ant 14, remai 30*40

30*40? bigsmile.gif tada visai pasimeciau...buvo 18 aidos gabalelis 35*45 cm blush2.gif tai gal uztektu 4u.gif as vis nemoku pasiskaiciuoti normaliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 05, 19:21)
Pasirodysiu ir aš kiek Klimto išsiuvinėjau  ax.gif (iki pabaigos dar ojojoj kaip toli, bet...):

...bet gera pradzia puse darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 05, 18:25)
30*40? bigsmile.gif  tada visai pasimeciau...buvo 18 aidos gabalelis 35*45 cm  blush2.gif tai gal uztektu  4u.gif  as vis nemoku pasiskaiciuoti normaliai  doh.gif

jei 18 aidos - tai dar liks(18 aida smulkesne uz 14 biggrin.gif )
30*40 mano ireminto kudikio matmenys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 05 lapkričio 2007 - 17:29
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 05, 19:28)
jei 18 aidos - tai dar  liks(18 aida smulkesne uz 14 biggrin.gif )
30*40 mano ireminto kudikio matmenys

tai zinau kad 18 smulkesne bigsmile.gif bet buvau isitikinusi, kad per mazas gabalas lotuliukas.gif ir tik dabar grizusi jau namo pradejau mastyti, kad reikejo ji pirkti blush2.gif ai pradejau rinkinukus ziurineti, dezutes visokias susisuko galva... schmoll.gif
Atsakyti