Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Paaiškinkit man kvailai, kas tie metrikai? Kažkada seniai seniai siuvinėdavau, dabar akys apraibo nuo jūsų grožybių, rankos taip ir niežti.....
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2007 11 03, 18:43)
Klimt'o paveikslų schemutės (netikrinau schemų kokybės, tai kai kurie paveikslai kartosis):
[url=http://picasaweb.google.com/hafciarka10/KLIMT1]

Neapsigaukit, kur ant schemos parašyta "Egon Schiele", tai visai ne Gustavo Klimto darbas smile.gif. Šito dailininko darbai savo maniera labai panašūs į Klimto smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(DLoreta @ 2007 11 03, 19:08)

Ar tik ne sita? Paeik atgal, yra ir shemute. Ir siaip cia daug metriku.

istikro tai ne apie sita, bet is tos serijos. ten buvo tigras ir meskiukas. nes sita man per didele, neturiu tiek laiko daug. bet labai aciu 4u.gif o gal kas turit meskiuka ir tigriuka. ten jis toks man pasirode nera didelis
Atsakyti
sveikos darbstuolytes labaii grazus jusu darbeliai,kai baigsiu savaji parodysiu.noriu paklausti kur rasti kaip po siuvine3jimo paruosti reminimui savo darba.aciu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 18:31)
neskubek, paaugs pati issirinks biggrin.gif

Na Rugsėje pas tave ir tempai.Aš dar tik pradėjau antrą lapą savo angelo.Tarpe tarp lapų tėvams siuvinėjau dovaną pirmadieni pasiridysiu ,nes jau kabo ant sienos tai reiks nufotografuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Aš metrikų schemų turiu, bet vis tiek ačiū aciuks.gif Esmė tame, kad neišsirenku, tiksliau neapsisprendžiu, ar vėl iš Tatty Teddy siuvinėt ar Some Bunny to Love... g.gif A išsiuvinėjau Tatty Teddy, o kadangi abi mergaitės bus vienam kambary, tai gal ir G reikia Tatty... g.gif
user posted image ar user posted image
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 11 03, 22:07)
istikro tai ne apie sita, bet is tos serijos. ten buvo tigras ir meskiukas. nes sita man per didele, neturiu tiek laiko daug. bet labai aciu 4u.gif o gal kas turit meskiuka ir tigriuka. ten jis toks man pasirode nera didelis

Šitoj nuorodoj daug visko kas susiję su Mike pukuotuku:

http://picasaweb.goo...om/susybordados Gal kas nors tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 03, 20:51)

o stai mano darbas-darbelis. jo aukstis 150 cm. dabar pas mama. siuvinetas pries 4 metus  ax.gif
ir vel pasigiriau  blush2.gif

Cenzūra, milžiniškas darbas showoff.gif O ten gal dar ir su backstitch'u???
Nerealu smile.gif
Atsakyti
galų gale baigiau pavienių kryžiukų maratoną ir galiu pasigirti vienu savo didesnių darbelių. gal nuotraukos kokybė ir ne pati geriausia, atleiskit aš dar tik mokausi fotkinti. o pirmadienį nešiu rėminti ir dovanosiu vyrui gimtadienio proga ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 11 03, 23:47)
galų gale baigiau pavienių kryžiukų maratoną ir galiu pasigirti vienu savo didesnių darbelių. gal nuotraukos kokybė ir ne pati geriausia, atleiskit aš dar tik mokausi fotkinti. o pirmadienį nešiu rėminti ir dovanosiu vyrui gimtadienio proga ax.gif
user posted image

as ir noreciau bronzine mergaite issiuvinet ,bet neturiu schemutes unsure.gif
Atsakyti
Merginos kas turite besiskleidzianti rožes žiedą iš penkių elementų
Atsakyti
Kas čia per pasąmonės srautas be jokių skyrybos ženklų???????
Atsakyti