Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Vazaza - turiu gal 10 orchidėjų ir gal 5 tulpių schemas plius visokios puokštės ir pan. Iš viso gal 50 schemų bus, ale kad labai tingiu kažkur krauti... Jei kažko labai tiksliai reikia, prašom kreiptis rolleyes.gif
[/quote]

O gal galėtum atsiūst man į e-mail kokią nerealią orchidėją (man atrodo turi mano e-mail) ax.gif ax.gif ax.gif

Papildyta:
Cia žinutė PUMPURĖLIUI
Atsakyti
sveikos darbštuolės cool.gif noriu savo paskutiniuoju šedevru pasigirti smile.gif
čia metrikas mano būsimam sūnėnui arba dukterėčiai wub.gif dar leliukas negimė, tai laikau šitą ruošinuką, kai jau gims, pabaigsiu reikiama spalva - riuzava arba žydra wub.gif
user posted image

o be to noriu paprašyti pagalbos - gal kas esate kur užmačiusi siuvinėjimo schemų pagal G. Klimto paveikslus? pamačiau vienoje parduotuvėje Klimto "Pabučiavimo" gobeleną - tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif noooooriu....
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 03, 15:20)
sveikos darbštuolės  cool.gif  noriu savo paskutiniuoju šedevru pasigirti smile.gif
čia metrikas mano būsimam sūnėnui arba dukterėčiai  wub.gif  dar leliukas negimė, tai laikau šitą ruošinuką, kai jau gims, pabaigsiu reikiama spalva - riuzava arba žydra  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 03, 11:08)
Pumpurėli, aš visai nepagalvojau ir nepasakiau, kad žvaigždės kontūro vieną schemos langelį siuvinėjau dvigubai (t.y. du kartus), taip žvaigždės padidėjo. Galima didinti ir tris kartus, ypač jei tanki kanva. Zuikiniauskiene, jei dar nepradėjai, atkreipk į tai dėmesį  4u.gif

Ačiū. Dar nepradėjau ir kažin, ar šioms Kalėdoms pradėsiu. Noriu pabaigt visus pradėtus darbelius. Padėkliukai dar laukia siuvinėjimo. doh.gif

rugsėjė, labai gražūs darbeliai. Tiek daug per trumpą laiką. thumbup.gif Šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 03, 16:41)
rugsėjė, labai gražūs darbeliai. Tiek daug per trumpą laiką.  thumbup.gif Šaunuolė. 4u.gif

4u.gif , taigi as barbe-bedarbe tai kaifuoju badydama adata kol galiu, nes kai dirbt pradesiu nebus laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 16:49)
4u.gif , taigi as barbe-bedarbe tai kaifuoju badydama adata kol galiu, nes kai dirbt pradesiu nebus laiko ax.gif

na, čia panašiai kaip ir aš hihihi.gif Tik dabar siuvinėjimą biškį apleidau - mezgu šalį. blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 03, 15:11)
o tu ne is Vilniaus?

Is Vilniaus mirksiukas.gif zirmunu
Atsakyti
G. Klimto "Bučinys":
http://photofile.nam...36737/22907291/
Gal yra ir kitokių, gal dar kas pasiūlys.
Atsakyti

Sveikutės,

Prisiuvinėjot ir priplepėjot. o jau nuorodų grožiai. Aš jau įpusėjau savo metriką thumbup.gif .
winia tavo arklys superinis, ir tikrai neatrodo, kad kažko nedadarei. Šaunuolė.

Gal kur matėt raudonos kanvos?
Atsakyti
Rugsėje, tavo paveikslas Vaiko žvilgsnis be žodžių. GROŽIS 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 03, 17:09)
Gal kur matėt raudonos kanvos?

įtariu, artėjant Kalėdoms turbūt išpirkta visa bus hihihi.gif
Atsakyti
Šian Ukmergėj buvau rankdarbių pardoj, tai jie turi visokių spalvų kanvų, tik ne dmc, tokia minkštoka. Ir raudonos buvo, ir tokios kalėdiškai žalios. Ir lietuviško lino atražų, visokiausių spalvųsmile.gif tai nusipirkau gabalą tokio tamsiai rudo (šokolado spalvos) lino už 7 litus, galvoju kokius stalo apdangus gal iš jo sukurpti.
Atsakyti