Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 27, 00:50)
Dabar į temą: pradėjau siuvinėti senį besmegenį a la šilkiniais ir metalizuotais siūlais. Atrodo gal ir gražiai, bet siuvinėti nepatogu - siūlai labai slysta ir kartais net į adatą įverti sunku, nes jie išsisklaido  doh.gif Bet mano senis nedidelis, tai kaip nors. Didelio darbo tikrai nesiryžčiau jais siuvinėti...

Aš didelį ornamentą siuvinėjau DMC Metallic. Į adatą verdavau su ta specialia "ausele", nes kitaip beveik be šansų doh.gif Siūliuką neilgą imdavau ir prie adatos mazgelį rišdavau, kad neišslystų. Kai įpranti, tai ne taip ir baisu mirksiukas.gif

Va koks darbelis gavosi. Dydis be rėmo apie 40x50cm

user posted image

egverb, oho kiek darbelių ir koks stažas thumbup.gif
Papildyta:
cenzūra, gaila, kad nepasididina ta tavo lovatiesė ax.gif Smalsu iš arčiau pažiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 27 spalio 2007 - 08:58
egverb nu tu duodi, kiek darbelių pisiuvinėjus bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif
Insomnia vau, koks darbas, labai gražiai įrėminta 4u.gif
Atsakyti
Vau merginos kokios jūs spartuolės ir šaunių darbelių prisiuvinėjusios thumbup.gif
Atsakyti
na ir groziu prisiziurejau bigsmile.gif

Ruci sveikute sugrizus 4u.gif
Atsakyti
O čia mano užsakytas darbelis, bus viso 6 princesės ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 27, 09:11)
O čia mano užsakytas darbelis, bus viso 6 princesės ax.gif

tai va, dabar darbelio turi, tai rečiau ir SM lankaisi 4u.gif sėkmės darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 27, 10:23)
tai va, dabar darbelio turi, tai rečiau ir SM lankaisi  4u.gif  sėkmės darbuojantis  mirksiukas.gif

ačiū, darbelio tikrai nemažai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 10 27, 08:54)
Egverb, gal galima schemute paveiksliuko su pedutemis  blush2.gif

matai, as ta paveiksliuka siuvinejau is isdidintos nuotraukos (nusikopinau is interneto), todel schemos as neturiu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif (tik pusdienį nebuvau prie kompiuterio, o jau nauja temelė rolleyes.gif )
Isomnia, labai man patiko Tavo metalizuotais siūlais siuvinėtas paveikslas wub.gif Žinau, kaip nelengva tokiais siuvinėti schmoll.gif
Paukščiuk, gerai, kad maniškė dar miega, o tai irgi užsimanytų tokių princesių, tektų Tavęs prašyti lotuliukas.gif
Ruci, sveika namučiuose 4u.gif
Atsakyti
dar idedu nuotrauka, kurioje neseniai pirktas Q-Snap remas, dydid 35x35 cm
user posted image
Atsakyti
Nu negaliu ir aš nepaspaminti Ruci mergytę pamačius:) tokios protingos akytės ir šypsenėlėsmile.gif)
Sėkmės mergytei gyvenime 4u.gif

Aš su šilikiniais siūlais bandžiau biscornu siuvinėti, nu tai sunku tikrai, kažin ar ir aš norėčiau didesnį darbą jais siuvinėti. O su DMC metalizuotais irgi esu vargus, bet tuo turbūt ir baigis, bo nusipirkau kreiniko smile.gif

pirmą kartą gyvenime pati rėminau. Kitaip sakant išlupau kitą įrėmintą darbą, bo man jis ten negražiai atrodė, toks mažas drugelis milžiniškam rėme. Nu va, tai drugelio nebėr, o yra falenopsio žiedas tame rėme:)

didelė fotkė, tai dedu tik nuorodąsmile.gif

http://s58.photobuck...rent=pic003.jpg

bet dabar problema - kaip pritvirtinti vielutę, kad būtų už ko pakabinti? Negi reikės į Sesutes keliauti?
Atsakyti
labai grazus paveiksliukas ir sauniai iremintas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti