Rugsėja, angelas , ir aplenkus mane
Kiek daug visokių grožybių pridėjot Aš tai jau beveik baiginėju metriką, tai kai baigsiu ir įrėminsiu - pasirodysiu jums Reiks paskui kibt prie kalėdinių siuvinių
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 02, 21:58)
Suku galvą, ką čia dar aplinkui prilipdyt reikės,
gal pakraščiais kampuos mažų žvaigždučių pasiuvinėk
Winia, arklys labai gražus
Loretoidai, nykštukai tokie faini
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 08:58)
maziui siuvinetas modeliukas
rodaus kiek angelo pazengus
kartu ir rema pasidemonstruosiu kuri padare brolis
rodaus kiek angelo pazengus
kartu ir rema pasidemonstruosiu kuri padare brolis
Rugsėja, labai viskas gražu , ir angelo jau kiek daug Na ir aišku rėmas super
QUOTE(saliuky @ 2007 11 03, 09:34)
Rugsėja, angelas , ir aplenkus mane
Nereikia visokiais niekais užsiiminėti (čia aš apie RR) ir neaplenks niekas
O Šokį jau pabaigei?
Winia, Tau paminklą už tokį milžinišką darbą reiktų pastatyti Rezultatas ispūdingas, bet kai pagalvoju, kiek teko vargti, tai net nusipurtau Nė už ką nesutikčiau tokio siuvinėti, bet spėju - visos turim pereiti per ugnį ir vandenį Tada jau renkamės darbus ne tik pagal grožį, bet ir žiūrime, kad siuvinėti būtų lengva ir malonu.
Pumpurėli, aš visai nepagalvojau ir nepasakiau, kad žvaigždės kontūro vieną schemos langelį siuvinėjau dvigubai (t.y. du kartus), taip žvaigždės padidėjo. Galima didinti ir tris kartus, ypač jei tanki kanva. Zuikiniauskiene, jei dar nepradėjai, atkreipk į tai dėmesį
Atodo, kad motyvas centre? Jei taip, daryk dar keturis tokius pačius iš kraštų. Jei per mažai kanvos, siuvinėk tik po didelę žvaigždę ir eglutes (gali tik iš kraštų). Gali kaip jurginėlis patarė siuvinėti iš šonų po didelę eglę, o aplink visą servetėlę - mažas žvaigždutes Variantų gal būti begalė, ti reikia pasiskaičiuoti
Pumpurėli, aš visai nepagalvojau ir nepasakiau, kad žvaigždės kontūro vieną schemos langelį siuvinėjau dvigubai (t.y. du kartus), taip žvaigždės padidėjo. Galima didinti ir tris kartus, ypač jei tanki kanva. Zuikiniauskiene, jei dar nepradėjai, atkreipk į tai dėmesį
Atodo, kad motyvas centre? Jei taip, daryk dar keturis tokius pačius iš kraštų. Jei per mažai kanvos, siuvinėk tik po didelę žvaigždę ir eglutes (gali tik iš kraštų). Gali kaip jurginėlis patarė siuvinėti iš šonų po didelę eglę, o aplink visą servetėlę - mažas žvaigždutes Variantų gal būti begalė, ti reikia pasiskaičiuoti
QUOTE(Reska @ 2007 11 03, 10:54)
Nereikia visokiais niekais užsiiminėti (čia aš apie RR) ir neaplenks niekas
O Šokį jau pabaigei?
O Šokį jau pabaigei?
tikrai laukiu RR pabaigos, noriu pasinerti į pradėtus siuvinius ir suplanuotus. O šokio dar nebaigiau, dabar liko pats skaniausias kąsnelis - bekstičas
o jo ten tai vai vai vai kiek daug.....
Kokios jus greitos greit ir sita tema pribaigsit kol visa perskaiciau o seip visu darbeliai labai grazus
QUOTE(vazaza @ 2007 11 02, 23:07)
Galima, tik parašyk e-mail adresą .
winia, darbas įspūdingas
merginos ieskau lektuvo,bet nedidelio .sunus siuo metu pamises del lektuvu.. pamaniau kad butu saunu jam issiuvineti
jusu ir tempai per 2men.sitiek issiuvineti super o koks grozis...siuo metu siuvineju arkli bet kazkaip man nesisiuvineja greitai.pabandziau siuvineti kaip jus pataret per 2skylutes tai jau dvi adatas sulauziau kazkaip mano kanva kieta man nesigauna,tai gal todel ir siuvinejasi letai,dar mazas vaikas,darbas,tai jei prisedu kokiai valandai ar 2 tai buna labai gerai
jusu ir tempai per 2men.sitiek issiuvineti super o koks grozis...siuo metu siuvineju arkli bet kazkaip man nesisiuvineja greitai.pabandziau siuvineti kaip jus pataret per 2skylutes tai jau dvi adatas sulauziau kazkaip mano kanva kieta man nesigauna,tai gal todel ir siuvinejasi letai,dar mazas vaikas,darbas,tai jei prisedu kokiai valandai ar 2 tai buna labai gerai
O darbu darbu grazumas
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 10:49)
Tai vistik išsitampė Atrodo, kad tu mano gerves rodai, rėmas, pasportas lygiai toks pat, tik siena kita. Nu gražuu
Ačiū, pasivaišinau