Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Rugsėja, angelas thumbup.gif , ir aplenkus mane rolleyes.gif blink.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 03 lapkričio 2007 - 09:35
Kiek daug visokių grožybių pridėjot bigsmile.gif Aš tai jau beveik baiginėju metriką, tai kai baigsiu ir įrėminsiu - pasirodysiu jums 4u.gif Reiks paskui kibt prie kalėdinių siuvinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 02, 21:58)

Suku galvą, ką čia dar aplinkui prilipdyt reikės,

gal pakraščiais kampuos mažų žvaigždučių pasiuvinėk g.gif

Winia, arklys labai gražus thumbup.gif

Loretoidai, nykštukai tokie faini biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 08:58)
maziui siuvinetas modeliukas
rodaus kiek angelo pazengus smile.gif 
kartu ir rema pasidemonstruosiu kuri padare brolis ax.gif

Rugsėja, labai viskas gražu wub.gif , ir angelo jau kiek daug thumbup.gif Na ir aišku rėmas super thumbup.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 11 03, 09:34)
Rugsėja, angelas  thumbup.gif , ir aplenkus mane  rolleyes.gif  blink.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Nereikia visokiais niekais užsiiminėti (čia aš apie RR) ir neaplenks niekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O Šokį jau pabaigei?
Atsakyti
Winia, Tau paminklą už tokį milžinišką darbą reiktų pastatyti biggrin.gif Rezultatas ispūdingas, bet kai pagalvoju, kiek teko vargti, tai net nusipurtau rolleyes.gif Nė už ką nesutikčiau tokio siuvinėti, bet spėju - visos turim pereiti per ugnį ir vandenį mirksiukas.gif Tada jau renkamės darbus ne tik pagal grožį, bet ir žiūrime, kad siuvinėti būtų lengva ir malonu.
Pumpurėli, aš visai nepagalvojau ir nepasakiau, kad žvaigždės kontūro vieną schemos langelį siuvinėjau dvigubai (t.y. du kartus), taip žvaigždės padidėjo. Galima didinti ir tris kartus, ypač jei tanki kanva. Zuikiniauskiene, jei dar nepradėjai, atkreipk į tai dėmesį 4u.gif
Atodo, kad motyvas centre? g.gif Jei taip, daryk dar keturis tokius pačius iš kraštų. Jei per mažai kanvos, siuvinėk tik po didelę žvaigždę ir eglutes (gali tik iš kraštų). Gali kaip jurginėlis patarė siuvinėti iš šonų po didelę eglę, o aplink visą servetėlę - mažas žvaigždutes smile.gif Variantų gal būti begalė, ti reikia pasiskaičiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 03, 10:54)
Nereikia visokiais niekais užsiiminėti (čia aš apie RR) ir neaplenks niekas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O Šokį jau pabaigei?

tongue.gif biggrin.gif lotuliukas.gif tikrai laukiu RR pabaigos, noriu pasinerti į pradėtus siuvinius ir suplanuotus. O šokio dar nebaigiau, dabar liko pats skaniausias kąsnelis - bekstičas biggrin.gif
laugh.gif wacko.gif o jo ten tai vai vai vai kiek daug.....
Atsakyti
Kokios jus greitos greit ir sita tema pribaigsit ax.gif kol visa perskaiciau 4u.gif o seip visu darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
rodausi dar ax.gif gerviu pasportas rudas
user posted image
vaiko zvilgsnis user posted image
ir tulpe user posted image
masinyte, kalediniai, vaiko zvilgsnis tulpe ir angelas dvieju menesiu darbai
aciu winiai uz kudiki, Reskai uz gervesuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 lapkričio 2007 - 10:53
QUOTE(vazaza @ 2007 11 02, 23:07)
Kaštone, o gal galima gauti šitų tulpių schemą? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Galima, tik parašyk e-mail adresą mirksiukas.gif .

winia, darbas įspūdingas first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 03 lapkričio 2007 - 11:12
merginos ieskau lektuvo,bet nedidelio rolleyes.gif .sunus siuo metu pamises del lektuvu.. victory.gif pamaniau kad butu saunu jam issiuvineti mirksiukas.gif

jusu ir tempai per 2men.sitiek issiuvineti super thumbup.gif o koks grozis...siuo metu siuvineju arkli blush2.gif bet kazkaip man nesisiuvineja greitai.pabandziau siuvineti kaip jus pataret per 2skylutes tai jau dvi adatas sulauziau doh.gif kazkaip mano kanva kieta man nesigauna,tai gal todel ir siuvinejasi letai,dar mazas vaikas,darbas,tai jei prisedu kokiai valandai ar 2 tai buna labai gerai blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 03 lapkričio 2007 - 11:24
O darbu darbu grazumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 03, 10:49)
rodausi dar ax.gif  gerviu pasportas rudas

Reskai uz gerves

Tai vistik išsitampė thumbup.gif Atrodo, kad tu mano gerves rodai, rėmas, pasportas lygiai toks pat, tik siena kita. Nu gražuu wub.gif

Ačiū, pasivaišinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti