Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Arklys liko, linijų nebe:))

Iš kart pasakau akylioms vertintojoms;)) pagal schemą arklys nebaigtas, bet aš pati sau nusprendžiau, kad gana, nebeturiu daugiau kantrybės su juo karsta.gif
Daugiau tokių didelių nebesiimsiu, neverta, knisiesi, knisiesi, jau net malonumo nelieka irnesakyk.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 lapkričio 2007 - 18:22
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 02, 17:17)
Įdomus Idun siuvinėjimo būdas. Būt gerai pabandyti, bet reikia rėmo, kuris ant kažko pasistato. Arba reikia trečios rankos  biggrin.gif

Taigi galima viršutinį kraštą atremt, kad ant ir į stalą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 02, 18:22)

koks gražus darbas bigsmile.gif thumbup.gif
tam kam dovanosi tikrai turėtų liktų sužavėtas ir patenkintas thumbup.gif

dar ir rėmintą nepamiršk parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 11 02, 19:57)
koks gražus darbas  bigsmile.gif  thumbup.gif
tam kam dovanosi tikrai turėtų liktų sužavėtas ir patenkintas  thumbup.gif

dar ir rėmintą nepamiršk parodyt  biggrin.gif

Tėvukui dovanosiu:)
Jam arkliai labai gražu, jis vis norėdavo namuose kokio paveikslo su arkliais, bet mamos kontrolės tie norai nepraeidavo:))
tai tada aš sugalvojau jam padėti cool.gif

O ir man pačiai buvo gerai jam siuvinėti, nes sau tokio aš nenoriu, o tuo metu, tik buvau pradėjus siuvinėti ir tiesiog buvo labai smalsu, kad negi kryžiukais galima tokį rezultatą gauti smile.gif
Tai buvo vienas iš pirmų pradėtų darbų, tai ir kraštuose mažai palikau, nelabai dar buvau supratus tą virtuvęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 02, 19:22)

Iš kart pasakau akylioms vertintojoms;)) pagal schemą arklys nebaigtas, bet aš pati sau nusprendžiau, kad gana, nebeturiu daugiau kantrybės su juo karsta.gif
Daugiau tokių didelių nebesiimsiu, neverta, knisiesi, knisiesi, jau net malonumo nelieka irnesakyk.gif 

user posted image

Ohohohoho koks arklys!!!!!!!! Grazu. Labai grazu thumbup.gif Nesistebiu, kad taip ilgai uztruko.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 02, 17:28)
[/B]
Sveikute, o gal kur matei originalą, nes tik tą vieną ir turiu verysad.gif

Na, už akies neužkliuvo, jei pamatysiu pranešiu.

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 02, 18:17)
Wioletuk - man regis, Saliuky turėjo omeny, kad siuvinėjant bet kokį originalų paveikslą gaunasi padėlka... Nebent aš ne taip supratau mastau.gif

Padėlką pavadinau tik pačią schemą, o ne tai, kad paveikslas paverstas schema. smile.gif

winia girsiu tave už gerą dizaino pasirinkimą, bet , kad nebaigei......niu niu niu. Vis tik dovana g.gif ....Ar nereiks raudonuot kiek vieną kartą jį matant ?
Atsakyti
winia, labai gražus arklys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi, džiaugsis tėtis gavęs tokią dovaną. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 02 lapkričio 2007 - 19:15
QUOTE(winia @ 2007 11 02, 19:01)
Tai buvo vienas iš pirmų pradėtų darbų, tai ir kraštuose mažai palikau, nelabai dar buvau supratus tą virtuvęsmile.gif

kaip pirmam darbui tai sakyčiau gan sudėtingą pasirinkai unsure.gif bet šaunu kad taip gražiai gavos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif
Na ir visokiu groziu cia prisiuvinejot per ta laika kol as mazai lankiausi blush2.gif viska apziurejau: besmegenius, winios arkli wub.gif wub.gif wub.gif auksarankes merginos esat 4u.gif as tai su savo paveiksliuku buvau pristojus, nes egzaminai truputi uzpuole buvo bet jau baigesi jie tai vel imsiuos judet link pabaigos rolleyes.gif
Beje as irgi duriu per dvi skylutes iskarto rolleyes.gif ir siuvineju su lankeliu tik taip stipriai neistempiu kanvos ant lankeliu palieku kad turetu truputi laisvumo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 02, 20:08)
Na, už akies neužkliuvo, jei pamatysiu pranešiu.
Padėlką pavadinau tik pačią schemą, o ne tai, kad paveikslas paverstas schema.  smile.gif

winia girsiu tave už gerą dizaino pasirinkimą, bet , kad nebaigei......niu niu niu. Vis tik dovana  g.gif ....Ar nereiks raudonuot kiek vieną kartą jį matant ?

Nea, tikrai nereikės:)) Aš jaučiuosi nudirbus milžinišką darbą ir savim patenkinta didis.gif

Aj ir šiaip, pas mus ten niekas nesiuvinėja namuose, visiems ir taip šokas, kad aš savo rankom sugebėjau blablabla smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 lapkričio 2007 - 19:25
QUOTE(winia @ 2007 11 02, 17:27)
Vyksta antras skalbimo turas:)

Nugi išskalbiau, ištraukiau, patiesiau ant rankšluosčio, ir kad lyginu, kad lyginu. Ir visai man gražus tas arklys, ir jau galvoju, kaip supakuosiu jubiliatui:))
Ir staiga suvokiu - taigi tų kreidelės linijų tai nebeturi būti smile.gif))) Tai va, o jos buvo. Bet kol siuvinėjau, taip pripratau prie jų, kad visai atsitiktinai pastebėjau.
Tai tryniau rankomis, pamuiluodama rankų muilu, dabar sukišau dar karta skalbti karštesnėj temperatūroj  doh.gif tikiuosi arklys liks ant kanvos;)
O dovanoti ta jį čia jau šian reikės:))

Pumpurėli, aš absoliučiai viską skalbiu tik skalbyklėj:)

drasuole!!! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 11 02, 18:22)

user posted image

wub.gif thumbup.gif blink.gif clap.gif g.gif doh.gif clap_1.gif

Graaazuuuu!!!! daugiau net zodziu truksta...
Atsakyti
Loretoidas - o gal galima tą nykštuko schemą kaip nors gauti - man labai gražus, bet aš ne Lietuvoje ir Annos nusipirkti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 02 lapkričio 2007 - 19:39