Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 11 02, 12:36)
Užtat tu pas mus tokia spartuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

hah.gif lyg pati kitaip siuvinėtum. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 02, 12:41)
Aš tai, matyt, taip ir siuvinėsiu, kaip siuvinėjau - be rėmo ir be lankelio  ax.gif Kažkada pabandžiau su lankeliu, tai visai man nepatiko  rolleyes.gif Adatą bedu per dvi skylutes (jei reiktų per vieną - kiek laiko sugaištum  doh.gif ). Beje, taip ir priklauso taisyklingai siuvinėjant  biggrin.gif

Staltiesėms labiau tiktų kanvos iš "Burda Moden" nei iš GA .

Jei besti per dvi skylutes ir priklauso taisyklingai siuvinėjant, tai kam tada tie visi lankeliai ir rėmeliai? g.gif

O "Burda Moden" kanvos visokiausių spalvų ir rūšių būna? Čia, kaip suprantu, salonas Vilniuje yra? Gal ir Kaune yra toks?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 12:50)
hah.gif lyg pati kitaip siuvinėtum. mirksiukas.gif

bebe.gif liezuvis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 12:50)
Jei besti per dvi skylutes ir priklauso taisyklingai siuvinėjant, tai kam tada tie visi lankeliai ir rėmeliai? g.gif

O "Burda Moden" kanvos visokiausių spalvų ir rūšių būna? Čia, kaip suprantu, salonas Vilniuje yra? Gal ir Kaune yra toks?

Spėju, kad ir su rėmais reikia išmokti besti per dvi skylutes g.gif
"Burda Moden" yra visokių spalvų kanvos (bet ryškiai raudonos nėra verysad.gif, yra tamsiai raudona ir ryški (tokia kalėdinė) žalia) 4u.gif
O čia ta staltiesėlė iš "Annos". Siūlus rinkau iš akies - reikia gi likučių atsikratyti mirksiukas.gif Tokie nykštukai bus keturi biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 02, 12:19)
Spėju, kad ir su rėmais reikia išmokti besti per dvi skylutes  g.gif
"Burda Moden" yra visokių spalvų kanvos (bet ryškiai raudonos nėra  verysad.gif, yra tamsiai raudona ir ryški (tokia kalėdinė) žalia) 4u.gif
O čia ta staltiesėlė iš "Annos". Siūlus rinkau iš akies - reikia gi likučių atsikratyti  mirksiukas.gif Tokie nykštukai bus keturi  biggrin.gif

thumbup.gif
man irgi labai patiko sitie linksmi nykstukai wub.gif
Atsakyti
loretoidas bus liuks staltiesiukas, vaiku nenuvysi nuo stalo biggrin.gif

mano gerves beda istiko, turiu pasporta rema... isskalbiau, tai susitrauke doh.gif
is sono puse cm o is virsaus visa cm mega_shok.gif reiks turbut po kelias eiles kryziuku aplink lipdyt
per jega prisiverciau remint,dabar vel gules visi darbai iki kito karto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 02, 13:53)
mano gerves beda istiko, turiu pasporta rema... isskalbiau, tai susitrauke doh.gif
is sono puse cm o is virsaus visa cm  mega_shok.gif reiks turbut po kelias eiles kryziuku aplink lipdyt
per jega prisiverciau remint,dabar vel gules visi darbai iki kito karto verysad.gif

Man tokia pat bėda su gervėm buvo. Kadangi skubėjau, reikėjo užsisakyti pasportą kol dar nebuvau pabaigusi siuvinėti. Pabaigiau, išskalbiau. O siaube.... doh.gif Susitraukė doh.gif . Pasportas perdidelis verysad.gif . Bet lyginau su garais, tampiau, vėl lyginau. Ir ką tu manai- ištampiau pagal pasporto skylę thumbup.gif Po to klijuodama dar patampiau ir įrėminau thumbup.gif . Pabandyk ir tu mirksiukas.gif

O, beje, nepasirodei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 00:08)
o aš vat labai mėgstu iškart per dvi skylutes siūliuką pervert. Man taip patogiau ir greičiau. rolleyes.gif

Oho, kažkaip man nebuvo daėję, kad galima ir taip siuvinėt iškart duriant per dvi skylutes blush2.gif Visada siuvinėju badydama per vieną skylutę auktyn-žemyn... smile.gif
Atsakyti
Susimąsčiau - kažkaip kiek teko matyt siuvinėjimo pradžiamokslių, tiek visur būdavo parodyta, kad po vieną skylutę siuvinėjama rolleyes.gif ...
Aš siuvinėju dviem rankom - viena siuvinio viršuj, kita - apačioj. Apačioj paprastai laikau dešiniąją, nes su ja man lengviau pataikyt. Darbas nė kiek nesulėtėja. Šiaip aišku, jei tektų laikyt rėmą ar lankelį, būtų lėčiau. vienas mano rėmas pasistato ant kelių, kitas - su laikikliu, tai jokių problemų.

Loretoidai, gražus nykštukas! Bet ir spartus tavo pasiruošimas Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 02, 13:19)
Spėju, kad ir su rėmais reikia išmokti besti per dvi skylutes  g.gif
"Burda Moden" yra visokių spalvų kanvos (bet ryškiai raudonos nėra  verysad.gif, yra tamsiai raudona ir ryški (tokia kalėdinė) žalia) 4u.gif
O čia ta staltiesėlė iš "Annos". Siūlus rinkau iš akies - reikia gi likučių atsikratyti  mirksiukas.gif Tokie nykštukai bus keturi  biggrin.gif

Kad neišeina su rėmais best per dvi skylutes. Per dag kanva ištempta.

Labai gražūs nykštukai. wub.gif Bus labai graži staltiesė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 02, 13:19)
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 02, 14:21)
O, beje, nepasirodei  mirksiukas.gif

kur jau pasirodysi, kad fotika trecia kart pirkt vaziuosim hihihi.gif
nezinau , as gal nauja pasporta uzsisakysiu g.gif , ka cia rodyt, kaip desiu visus sesis darbus sutvarkytus biggrin.gif , beje vaiko zvilgsni ir atmeciau, nuo reminimo, apziurejau kad remas naujas o pabraizytas doh.gif , reiks ko gero nauja pirkt, jei ne teks ir man pasiieskot kur remina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 02, 15:17)
kur jau pasirodysi, kad fotika trecia kart pirkt vaziuosim hihihi.gif
nezinau , as gal nauja pasporta uzsisakysiu g.gif , ka cia rodyt, kaip desiu visus sesis darbus sutvarkytus  biggrin.gif , beje vaiko zvilgsni ir atmeciau, nuo reminimo, apziurejau kad remas naujas o pabraizytas doh.gif , reiks ko gero nauja pirkt, jei ne teks ir man pasiieskot kur remina smile.gif

o kur jus uzsakinejat pasportus? kur remus? Kaip po to darot? Kazkaip klijuojat?Cia as klausiu, tu kuriuos pacios remina. Nes reminimo centre labai jau brangu verysad.gif
As dazniausiai reminu prie lukiskiu aikstes Vilniuje. Gal kitur pigiau? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti