Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 23:08)
o aš vat labai mėgstu iškart per dvi skylutes siūliuką pervert. Man taip patogiau ir greičiau. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ir man taip pat... Kada pabandžiau su lankeliu,tai po kelių kryželoų adatą nulaužiau,bandydama per dvi skylutes durt,o badyt man kažkaip per ilgu,nors taip "išbadyti" kryželiai tikrai kažkokie lygesni,bet aš vis tiek siuvinėju be nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 02, 10:39)
drinks_cheers.gif  Ir man taip pat... Kada pabandžiau su lankeliu,tai po kelių kryželoų adatą nulaužiau,bandydama per dvi skylutes durt,o badyt man kažkaip per ilgu,nors taip "išbadyti" kryželiai tikrai kažkokie lygesni,bet aš vis tiek siuvinėju be nieko  blush2.gif

o, radau savo siuvinėjimo draugę friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 10:36)
Supratau.  4u.gif Pratinsiuos.  rolleyes.gif

suo kariamas pripranta, o cia bigsmile.gif
pamatysi kad kryzeliai daug grazesni, vienodesni gaunasi... o ir medziagyte bus balta o ne ecru spalvos biggrin.gif (nors rankas plauni, bet didesnis darbas vistiek "nusidazo")
Atsakyti
Kraštuose tikrai gali palikt kiek nori, juk neatkirpsi lygiai tik tiek, kiek rėmelis, jei paveikslas didesnis ax.gif . O kad nesipainiotų kraštai, galima susegt su kuo nors, pavyzdžiui, aš naudoju segtukus plaukams (tuos tokius su "dantim", ir schemas puikiai taip prie rėmelio pritvirtint galima), pridaigstyt....
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 02, 10:43)
suo kariamas pripranta, o cia bigsmile.gif
pamatysi kad kryzeliai daug grazesni, vienodesni gaunasi... o ir medziagyte bus balta o ne ecru spalvos biggrin.gif (nors rankas plauni, bet didesnis darbas vistiek "nusidazo")

o kažin mano paveiksliuke tie kryželiai nesiskirs, jei aš pusę išsiuvinėjau be rėmelio, o pabaigsiu su rėmeliu? Gal geriau pabaigti taip, kaip pradėjau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Idun @ 2007 11 02, 10:51)
Kraštuose tikrai gali palikt kiek nori, juk neatkirpsi lygiai tik tiek, kiek rėmelis, jei paveikslas didesnis  ax.gif . O kad nesipainiotų kraštai, galima susegt su kuo nors, pavyzdžiui, aš naudoju segtukus plaukams (tuos tokius su "dantim", ir schemas puikiai taip prie rėmelio pritvirtint galima), pridaigstyt....

aš bandžiau prisegti su spaustukais popieriui (kartais juos naudoju siuvinėjime), bet pas mane kraštai ten didoki, daug kanv os likę, tai pasiglamžė biškį. Reiks, matyt, šitą be rėmelių pabaigt, o taip, kaip ir pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 10:54)
o kažin mano paveiksliuke tie kryželiai nesiskirs, jei aš pusę išsiuvinėjau be rėmelio, o pabaigsiu su rėmeliu? Gal geriau pabaigti taip, kaip pradėjau. g.gif

skirsis, bent mano tai siek tiek skiriasi,bet jei nosies prikisus neziuresi, tai i aki nekrenta
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 02, 10:57)
skirsis, bent mano tai siek tiek skiriasi,bet jei nosies prikisus neziuresi, tai i aki nekrenta

Aišku. Ačiū. 4u.gif Tada rėmelis palauks kito darbelio.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 22:48)
aha, laiminga labai buvau, kol nepabandžiau siuvinėt. Dabar jau nebežinau, ar laiminga. mastau.gif Smagiai ištempia medžiagėlę, bet man daugiau dūrių su adatele reikia padaryti, negu siuvinėjant prieš tai, nes nebeišeina vienu duriu pataikyt į dvi skylutes (jei suprantamai čia pasakiau, nes sunku paaiškint, geriau yra parodyt). O tai šiek tiek lėtina siuvinėjimą. g.gif Gal aš per daug įtempiu kanvą, dėdama ją ant rėmelio, bet, man rodos, ji ir turi būti įtempta.

Aš esu nusipirkusi lankelį, galvojau, kad prireiks siuvinėjant mažus darbelius (šiaip irgi be nieko siuvinėjau), tai pabandžiau ir..... padėjau į šalį. Na ir man nepatinka, kai negaliu į dvi skylutes įkišti adatos. Dabar išviso galvoju, tai kam man siuvinėjimo rėmas g.gif Nepatogu man su lankeliu, nebus patogu ir ant rėmo. Kad kryželiai lygesni gaunasi bedant į vieną skylutę aš sutinku, bet kai išskalbi ir išlygini, tai susivienodina ir tie "dviejų skylučių" bedimo kryželiai.

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 10:42)
o, radau savo siuvinėjimo draugę friends.gif

Ir aš prie jūsų drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Siuvinėju savo kalėdinę staltiesėlę be lankelio (nėr kaip ten jį dėt), tai vargstu siaubingai doh.gif Negana kad siūlai metaliniai, tai dar medžiagos gabalas didelis ir reikia juo apsikloti, jei siuvinėji vidury... Badau po vieną skylutę, tai kai reikia perkelti ranką į kitą pusę, pirmiausiai reikia nesusipainiot medžiagoj doh.gif
Užsisakiau ir aš tą rėmą, kadangi čia jau visos taip giria ax.gif Lauksiu dabar kol iš Amerikės atplauks...
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 02, 12:13)
Aš esu nusipirkusi lankelį, galvojau, kad prireiks siuvinėjant mažus darbelius (šiaip irgi be nieko siuvinėjau), tai pabandžiau ir..... padėjau į šalį. Na ir man nepatinka, kai negaliu į dvi skylutes įkišti adatos. Dabar išviso galvoju, tai kam man siuvinėjimo rėmas  g.gif  Nepatogu man su lankeliu, nebus patogu ir ant rėmo. Kad kryželiai lygesni gaunasi bedant į vieną skylutę aš sutinku, bet kai išskalbi ir išlygini, tai susivienodina ir tie "dviejų skylučių" bedimo kryželiai.
Ir aš prie jūsų  drinks_cheers.gif  blush2.gif

friends.gif rėmo tokia pati funkcija kaip ir lankelio. Jei netinka tau lankelis, rėmas irgi nelabai tiks. Mano rėmas tai nedidelis 23x23 cm, o jei dar dvigubai didesnis, badyt tada sunkiau jau būtų. ax.gif Be to, kišant adatą į dvi skylutes siuvinėjasi tikrai greičiau.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 02, 12:27)
Be to, kišant adatą į dvi skylutes siuvinėjasi tikrai greičiau.

Užtat tu pas mus tokia spartuolė thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai, matyt, taip ir siuvinėsiu, kaip siuvinėjau - be rėmo ir be lankelio ax.gif Kažkada pabandžiau su lankeliu, tai visai man nepatiko rolleyes.gif Adatą bedu per dvi skylutes (jei reiktų per vieną - kiek laiko sugaištum doh.gif ). Beje, taip ir priklauso taisyklingai siuvinėjant biggrin.gif
Pumpurėli, įprasi 4u.gif 50x50 cm - mažiukas gabaliukas. Aš iš "Annos" siuvinėju 90x90, su angelais 110x110 cm ir visai nieko mirksiukas.gif O esu siuvinėjusi ir 150x150 cm biggrin.gif Bet kuo didesnė staltiesė, tuo reiktų rinktis minkštesnę kanvą . Staltiesėms labiau tiktų kanvos iš "Burda Moden" nei iš GA . Bet jei servetėlė - standesnė gražiau 4u.gif
Atsakyti