Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(DLoreta @ 2007 11 01, 21:19)
O as labai noreciau paklausti, kaip zinoti, kokio numerio mano siuvinejimo medziaga. Pasiskaiciau forume, kad merginos naudoja ivairiu numeriu, pvz. 16, 18, aida kanva. O mano ne aida ir pirkta pries pora metu. Ka reiskia tas numeris? Gal tai langeliu skaicius kvadratiniame colyje ar kazkas panasaus? Labai prasau man padeti  4u.gif

Hey, taigi jau klausei, ir buvo atsakyta, kad tai langelių skaičius colyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 01 lapkričio 2007 - 20:21
QUOTE(winia @ 2007 11 01, 21:20)
Hey, taigi jau klausei, ir buvo atsakyta, kad tai langelių skaičius colyje smile.gif

Oi, nepastebejau blush2.gif O atrodo taip atydziai ziurejau biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(DLoreta @ 2007 11 01, 21:36)
Oi, nepastebejau blush2.gif  O atrodo taip atydziai ziurejau biggrin.gif  Aciu

Turbūt akis jau prasiuvinėjai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DLoreta @ 2007 11 01, 21:19)
O as labai noreciau paklausti, kaip zinoti, kokio numerio mano siuvinejimo medziaga.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 01 lapkričio 2007 - 20:49
QUOTE(saliuky @ 2007 11 01, 21:47)
Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo  skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

Labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DLoreta @ 2007 11 01, 21:57)
Labai aciu mirksiukas.gif

Prašom 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 01, 20:36)
zuikiniauskiene, turbut gavus rema laimingiausia zmogė pasaulyje rolleyes.gif
as tai vis dar saviskiu negaliu atsidziaugt, varau kaip su staklem biggrin.gif , tik siula spek vert...

aha, laiminga labai buvau, kol nepabandžiau siuvinėt. Dabar jau nebežinau, ar laiminga. mastau.gif Smagiai ištempia medžiagėlę, bet man daugiau dūrių su adatele reikia padaryti, negu siuvinėjant prieš tai, nes nebeišeina vienu duriu pataikyt į dvi skylutes (jei suprantamai čia pasakiau, nes sunku paaiškint, geriau yra parodyt). O tai šiek tiek lėtina siuvinėjimą. g.gif Gal aš per daug įtempiu kanvą, dėdama ją ant rėmelio, bet, man rodos, ji ir turi būti įtempta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 01 lapkričio 2007 - 21:50
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 22:48)
aha, laiminga labai buvau, kol nepabandžiau siuvinėt. Dabar jau nebežinau, ar laiminga. mastau.gif Smagiai ištempia medžiagėlę, bet man daugiau dūrių su adatele reikia padaryti, negu siuvinėjant prieš tai, nes nebeišeina vienu duriu pataikyt į dvi skylutes (jei suprantamai čia pasakiau, nes sunku paaiškint, geriau yra parodyt). O tai šiek tiek lėtina siuvinėjimą. g.gif Gal aš per daug įtempiu kanvą, dėdama ją ant rėmelio, bet, man rodos, ji ir turi būti įtempta.

as tai ar su remu ar beremo badau-aukstyn zemyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 01, 22:59)
as tai ar su remu ar beremo badau-aukstyn zemyn rolleyes.gif

o aš vat labai mėgstu iškart per dvi skylutes siūliuką pervert. Man taip patogiau ir greičiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 01, 18:30)
o cia ka tik iskeptas mano darbelis tik neiremintas iki galo nes nerandu namie dvipuses lipnios juostos  ax.gif
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 22:08)
o aš vat labai mėgstu iškart per dvi skylutes siūliuką pervert. Man taip patogiau ir greičiau. rolleyes.gif

Taip greičiau, bet kryželiai lygesni gaunasi duriant per vieną skylutę smile.gif.
Aš net smulkius darbelius,kuriuos net į lankelį nepatogu įdėti, siuvinėju įtempus pirštais ir badau aukštyn - žemyn.
O prie rėmelio įprast reik, bet medžiaga ten turėtų būt įtempta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 02 lapkričio 2007 - 09:20
QUOTE(Idun @ 2007 11 02, 10:20)
Taip greičiau, bet kryželiai lygesni gaunasi duriant per vieną skylutę smile.gif.
Aš net smulkius darbelius,kuriuos net į lankelį nepatogu įdėti, siuvinėju įtempus pirštais ir badau aukštyn - žemyn.
O prie rėmelio įprast reik, bet medžiaga ten turėtų būt įtempta smile.gif

Supratau. 4u.gif Pratinsiuos. rolleyes.gif Nes šiaip tai labai patogu, kai medžiagėlė taip ištempta. Tik reikia turbūt nedaug kanvos kraštuose palikt, kad paskui labai nesiglamžytų. Ech, man reikia ne rėmelio naudojimo instrukcijos, o kaip siuvinėti su tokiu rėmeliu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti