Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Violetaj @ 2007 11 01, 18:47)
"Swans" pirmasis zodis as anglu kalbos nemoku bet kiek suprantu tai reikskia gulbe  smile.gif

Labai miela gulbė wub.gif
Beje, kaip tik pirmo žodžio nuotraukoj ir nesimato - blykstė atsispindi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif
Dabr reiks ieskot papugos nes kitas papugiuku grupe lanko tai jau dave suprast kad ir jam reikia paveiksliuko smile.gif
Atsakyti
Aš turiu dvi papūgas, bet visai kitas stilius, tai gali vaikiui ir nepatikti wink.gif

user posted image
Atsakyti
Beje, dar dėl Violetos gulbės. Aš irgi palikčiau daugiau kanvos iš kraštų, ir man regis reikėtų palikti po lygiai, nes dabar iš dešinio krašto palikta daugiau nei iš kairio ar apačios... g.gif Ale kiek žmonių, tiek ir nuomonių bigsmile.gif
Atsakyti
O gal gandriuko schemute kas nors turi? mano sunus gandriuku grupeje, o dukryte eis i zirniuku grupe ax.gif
o gal ir zirniuka-zmogeliuka kas nors turi? Aciu blush2.gif

mano emailas vikusia2000@mail.ru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 01 lapkričio 2007 - 18:24
Aš tokius papūgiukus turiu. Nebūtina visų siuvinėti. Galėtum ir vieną kokį ax.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu uz papugas 4u.gif jei reiks zinosiu ka kreiptis as dar savo lobyno neperziurejau tureciau irgi kazka tinkamo rast g.gif
Atsakyti
Gal tokie pauksciukai tiktu?

http://public.fotki....ukodelieru.html
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 01, 19:03)
Beje, dar dėl Violetos gulbės. Aš irgi palikčiau daugiau kanvos iš kraštų, ir man regis reikėtų palikti po lygiai, nes dabar iš dešinio krašto palikta daugiau nei iš kairio ar apačios...  g.gif Ale kiek žmonių, tiek ir nuomonių  bigsmile.gif

Siaip tai gulbe dar neireminta tik ideta i remeli tai kai reminsiu stengsiuos atstumus vienodus palikt ax.gif Aciu uz pastebejimus atszvelgsiu butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 01, 18:44)
Bet vis tiek labai gražu, ir kanvos mano akimis sočiai užtenka wink.gif kanva - tai ne linas, pati savaime ji nėra man graži, tai kam ją rodyti irnesakyk.gif

man tiesiog daugiau baltos spalvos norisi ir mažiau pilko passporto. Bet čia tik man taip. rolleyes.gif
Atsakyti
grazus susmegeniai thumbup.gif , mamyte gulbyte irgi liuks
zuikiniauskiene, turbut gavus rema laimingiausia zmogė pasaulyje rolleyes.gif
as tai vis dar saviskiu negaliu atsidziaugt, varau kaip su staklem biggrin.gif , tik siula spek vert...
Atsakyti
O as labai noreciau paklausti, kaip zinoti, kokio numerio mano siuvinejimo medziaga. Pasiskaiciau forume, kad merginos naudoja ivairiu numeriu, pvz. 16, 18, aida kanva. O mano ne aida ir pirkta pries pora metu. Ka reiskia tas numeris? Gal tai langeliu skaicius kvadratiniame colyje ar kazkas panasaus? Labai prasau man padeti 4u.gif
Atsakyti