Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 01, 17:59)
Pumpurėli, gal Tau atsiųst eglučių ir žvaigždžių shemutes (turiu nufotografavusi)?
Iš šitos servetėlės

Va aš kažkaip panašiai ir žadu siuvinėt, bet nenorėjau "nusirašinėti" ax.gif Ketinau iš galvos kažką paišyti. Bet jei gali, atsiųsk schemutes į manouzsiemimai@gmail.com 4u.gif Padėliosiu kažkaip kad nebūtų jau visai taip kaip tavo... blush2.gif Beje, tavo staltiesėlė (ar kas ten bus) labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 01, 14:55)
O čia mano besmegenio "versija" (besmegenis tai tas pats  biggrin.gif )
Tavo gražesnis... blush2.gif wub.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 01, 15:26)
O parodėlę tai tikrai reiktų surengti. Galim net vieną dieną rodyti senius besmegenius, kitą - angelus, trečią - eglutes, ketvirtą - nykštukus ir t.t. Ką jūs manot ? g.gif
Gera idėja thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai grazus abu besmegeniai thumbup.gif noreciau ir as issiuvinet tik kitoki atsisiunciau schema o ne labai iziurima bet gal bandysiu atsispauzdint gal ka suzlibinsiu smile.gif
o cia ka tik iskeptas mano darbelis tik neiremintas iki galo nes nerandu namie dvipuses lipnios juostos ax.gif
user posted image
atsiprasau uz foto daryta dabar labai jau norejau pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
Pumpurėli, išsiunčiau 4u.gif O ką Tu nori siuvinėti? Staltiesę? Kokio dydžio?Tos žvaigždės yra ir kitokio išdėstymo, gal labiau Tau tiktų g.gif Aš esu vieną raudoną didelę staltiesę išsiuvinėjusi vien žvaigždžių kontūrais auksiniu siūlu, bet ji tai jau taip "rimtai" atrodo smile.gif Su žaliomis spalvomis truputį linksmiau būtųbiggrin.gif
Ruci senis besmegenis artimas, mielas ir jaukus. O Pumpurėlio labai šventiškas, tuoj sulauksiantis Kalėdų. Tavo, Pumpurėli, vargas vertas rezultato 4u.gif
Papildyta:
Violetaj, antytė fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 01, 18:30)
atsiprasau uz foto daryta dabar labai jau norejau pasirodyt  blush2.gif

Violetaj, labai graži antytė wub.gif thumbup.gif 4u.gif tik man norėtųsi šiek tiek daugiau baltos kanvos aplink ją. unsure.gif
Atsakyti
Loretoidas aciu uz pagyrimus notworthy.gif bet cia ne antyte biggrin.gif mano sunelis uzpyktu tai isgirdes cia gulbe skirta mazyliui mano nes jis eina i gulbiuku grupe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 18:39)
Violetaj, labai graži antytė wub.gif  thumbup.gif  4u.gif tik man norėtųsi šiek tiek daugiau baltos kanvos aplink ją. unsure.gif

namie tik tokius remelius turiu tai tik pamatavau dar galvosiu ar tai palikt ziurint kur nuspresim kabint
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 01, 18:40)
Loretoidas aciu uz pagyrimus  notworthy.gif  bet cia ne antyte  biggrin.gif  mano sunelis uzpyktu tai isgirdes cia gulbe skirta mazyliui mano nes jis eina i gulbiuku grupe  smile.gif

Prajuokinai hihihi.gif
Šita gulbė kažkokia per jauki būti gulbe:))) ji man tokia mama-antis:))

Bet vis tiek labai gražu, ir kanvos mano akimis sočiai užtenka wink.gif kanva - tai ne linas, pati savaime ji nėra man graži, tai kam ją rodyti irnesakyk.gif

O kas ten parašyta? koks pirmas žodis?smile.gif
Atsakyti
unsure.gif
na va, nieko nenorejau izeisti. (del besmegeniu...) abu grazus blush2.gif
o as pati jokio neturiu issiuvinejus verysad.gif
taigi neisizeiskit, prasau blush2.gif

cia, aplamai, visu darbai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 01, 18:36)
Pumpurėli, išsiunčiau  4u.gif O ką Tu nori siuvinėti? Staltiesę? Kokio dydžio?Tos žvaigždės yra ir kitokio išdėstymo, gal labiau Tau tiktų  g.gif Aš esu vieną raudoną didelę staltiesę išsiuvinėjusi vien žvaigždžių kontūrais  auksiniu siūlu, bet ji tai jau taip "rimtai" atrodo  smile.gif  Su žaliomis spalvomis truputį linksmiau būtųbiggrin.gif

Ačiū, gavau 4u.gif Aš planuoju siuvinėt staltiesėlę, kitaip tariant servetėlę, nes medžiagos pirkau 50cmx50 cm (didesniam gabalui elementariai pagailėjau pinigų rolleyes.gif ) Taigi ketinu irgi padėlioti panašius elementus, kaip ir tu padarei. Aš turėjau vieną žvaigždės variantą, bet man taviškis gražesnis. O štai eglutes gal ir savo surastas siuvinėsiu. Be to, planuoju apsiūti kraštą auksiniu siūlu ir dar "pamėtyti" mažų žvaigždučių, kurių schemas radau internete. Tai va toks planas mano galvoj guli, bet kas iš to gausis, dar nežinau ax.gif
Atsakyti
O piešinėlio kontūrams siuvinėti imti tik vieną siūlą iš gijos ar daugiau? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
"Swans" pirmasis zodis as anglu kalbos nemoku bet kiek suprantu tai reikskia gulbe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetaj: 01 lapkričio 2007 - 17:48
Atsiprašau, tada gulbytė-mamytė biggrin.gif Tikrai tokia miela ir jauki. Ir man baltos kanvos aplink netrūksta, kaip tik labai geros proporcijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vazaza @ 2007 11 01, 18:46)
O piešinėlio kontūrams siuvinėti imti tik vieną siūlą iš gijos ar daugiau? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Vieną 4u.gif
Atsakyti