Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Ruci sveikos grįžusios į namus drinks_cheers.gif . Manau greit apsiprasit su valgymais ir liks tau laiko pasiuvinėti. Čia jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zuikiniauskienelabai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 26, 23:29)
Zuikiniauskienelabai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū. 4u.gif
Atsakyti
zuikiniauskiene, aš šitą servizą irgi į planus įsirašius, nes tėvai turi būtent tokį komplektą thumbup.gif tik truputį šviesesnių spalvų. Labai bus įdomu pažiūrėt tamstos "pabaigtuves" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 10 26, 23:41)
zuikiniauskiene, aš šitą servizą irgi į planus įsirašius, nes tėvai turi būtent tokį komplektą  thumbup.gif tik truputį šviesesnių spalvų. Labai bus įdomu pažiūrėt tamstos "pabaigtuves"  bigsmile.gif

oho bigsmile.gif man tai labai smalsu būtų į tą komplektą žvilgtelėti. Net nemaniau, kad tokį gali kas turėti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu mergaitės jūs duodat doh.gif tylu tylu ir kad pabėrė visos savo darbelius vieną vakarą, kad man jau seilėtekis prasidėjo į tokius grožius bežiūrint wub.gif

Pumpurėli tavo tempai tai nerealūs thumbup.gif
egverb labai miela dovanėlė, paaugs mergytė dar labiau vertins, nes tikrai gražu wub.gif
zuikiniauskiene sakiau tavęs prašysiu šitos schemos jei galima blush2.gif gražuuuuu 4u.gif
Ruci sveika sugrįžus 4u.gif tavo gražuolytė tamsic ir ir ilgakasė kaip ir maniškė gimė, tai dabar prisiminimai užplūdo... wub.gif

įkelsiu ir aš savo dar nebaigtą meškį... liko backstich ir metrikus užrašyt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 26, 22:09)
Sveikos,
čia aš. Jau namie.

ruci sveikutė wub.gif sveikinimai tavo šeimynukei 4u.gif labai miela dukrytė wub.gif

labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif (jų tiek daug paskutiniu metu užderėjo, kad net neišvardinsiu visų atskirai ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 26, 23:44)
zuikiniauskiene sakiau tavęs prašysiu šitos schemos jei galima  blush2.gif gražuuuuu  4u.gif

mielai pasidalinsiu, tik schema ne iš lengvųjų. Sakyk, kur siųsti?
Atsakyti
Mažiausia - mano tempai tokie nemaži dėl to, kad ruošiuosi išeit į darbą, o jau tada tai siuviniams laiko liks visai mažai...

Ruci - pakartosiu sveikinimus 4u.gif Mažylė tikra gražuolė wub.gif Su maitinimu turėjom tokią pat bėdą, tai galiausiai ėmiau nusitraukti, vargelis tai doh.gif doh.gif Bet mes mažo svorio buvom, tai skubėjom augti. Jei jūs ne mažutės, apsišarvuok kantrybe, gal dar pavyks essen.gif ...taip taip, žinau spam.gif

Dabar į temą: pradėjau siuvinėti senį besmegenį a la šilkiniais ir metalizuotais siūlais. Atrodo gal ir gražiai, bet siuvinėti nepatogu - siūlai labai slysta ir kartais net į adatą įverti sunku, nes jie išsisklaido doh.gif Bet mano senis nedidelis, tai kaip nors. Didelio darbo tikrai nesiryžčiau jais siuvinėti...
Atsakyti
visoms labai aciu uz grazius zodzius apie mano issiuvineta paveiksliuka "balerina" blush-anim-cl.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 26, 23:24)
mielai pasidalinsiu, tik schema ne iš lengvųjų. Sakyk, kur siųsti?

kruopi@yahoo.com ačius dideliausias 4u.gif
Atsakyti
ir vel as su savo darbeliais, tik si karta mano darbeliai siuvineti is anksciau ir tik dabar nufotografuoti (nes jie yra padovanoti)
si paveiksliuka issiuvinejau lygiai pries 12 metu, kai buvau 6 klaseje
user posted image
siuos paveiksliukus siuvinejau savo teveliams kaledu proga 2000 metais
user posted image user posted image
o cia mamai maza dovanele 2001 metais
user posted image
o sie paveiksliukai siuvineti draugei vestuviu ir dukrytes gimimo progomis 2004 metais
user posted image user posted image

kad pamatyt didesne nuotrauka, reikia ant jos paspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 27, 08:32)

kad pamatyt didesne nuotrauka, reikia ant jos paspausti  mirksiukas.gif

Egverb, gal galima schemute paveiksliuko su pedutemis blush2.gif
Atsakyti