Ruci sveikos grįžusios į namus . Manau greit apsiprasit su valgymais ir liks tau laiko pasiuvinėti. Čia jums abiems
Zuikiniauskienelabai gražu
zuikiniauskiene, aš šitą servizą irgi į planus įsirašius, nes tėvai turi būtent tokį komplektą tik truputį šviesesnių spalvų. Labai bus įdomu pažiūrėt tamstos "pabaigtuves"
QUOTE(sizike @ 2007 10 26, 23:41)
zuikiniauskiene, aš šitą servizą irgi į planus įsirašius, nes tėvai turi būtent tokį komplektą tik truputį šviesesnių spalvų. Labai bus įdomu pažiūrėt tamstos "pabaigtuves"
oho man tai labai smalsu būtų į tą komplektą žvilgtelėti. Net nemaniau, kad tokį gali kas turėti.
Nu mergaitės jūs duodat tylu tylu ir kad pabėrė visos savo darbelius vieną vakarą, kad man jau seilėtekis prasidėjo į tokius grožius bežiūrint
Pumpurėli tavo tempai tai nerealūs
egverb labai miela dovanėlė, paaugs mergytė dar labiau vertins, nes tikrai gražu
zuikiniauskiene sakiau tavęs prašysiu šitos schemos jei galima gražuuuuu
Ruci sveika sugrįžus tavo gražuolytė tamsic ir ir ilgakasė kaip ir maniškė gimė, tai dabar prisiminimai užplūdo...
įkelsiu ir aš savo dar nebaigtą meškį... liko backstich ir metrikus užrašyt
Pumpurėli tavo tempai tai nerealūs
egverb labai miela dovanėlė, paaugs mergytė dar labiau vertins, nes tikrai gražu
Ruci sveika sugrįžus tavo gražuolytė tamsic ir ir ilgakasė kaip ir maniškė gimė, tai dabar prisiminimai užplūdo...
įkelsiu ir aš savo dar nebaigtą meškį... liko backstich ir metrikus užrašyt
QUOTE(ruci @ 2007 10 26, 22:09)
ruci sveikutė sveikinimai tavo šeimynukei labai miela dukrytė
labai gražūs visų darbeliai (jų tiek daug paskutiniu metu užderėjo, kad net neišvardinsiu visų atskirai )
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 26, 23:44)
mielai pasidalinsiu, tik schema ne iš lengvųjų. Sakyk, kur siųsti?
Mažiausia - mano tempai tokie nemaži dėl to, kad ruošiuosi išeit į darbą, o jau tada tai siuviniams laiko liks visai mažai...
Ruci - pakartosiu sveikinimus Mažylė tikra gražuolė Su maitinimu turėjom tokią pat bėdą, tai galiausiai ėmiau nusitraukti, vargelis tai Bet mes mažo svorio buvom, tai skubėjom augti. Jei jūs ne mažutės, apsišarvuok kantrybe, gal dar pavyks ...taip taip, žinau
Dabar į temą: pradėjau siuvinėti senį besmegenį a la šilkiniais ir metalizuotais siūlais. Atrodo gal ir gražiai, bet siuvinėti nepatogu - siūlai labai slysta ir kartais net į adatą įverti sunku, nes jie išsisklaido Bet mano senis nedidelis, tai kaip nors. Didelio darbo tikrai nesiryžčiau jais siuvinėti...
Ruci - pakartosiu sveikinimus Mažylė tikra gražuolė Su maitinimu turėjom tokią pat bėdą, tai galiausiai ėmiau nusitraukti, vargelis tai Bet mes mažo svorio buvom, tai skubėjom augti. Jei jūs ne mažutės, apsišarvuok kantrybe, gal dar pavyks ...taip taip, žinau
Dabar į temą: pradėjau siuvinėti senį besmegenį a la šilkiniais ir metalizuotais siūlais. Atrodo gal ir gražiai, bet siuvinėti nepatogu - siūlai labai slysta ir kartais net į adatą įverti sunku, nes jie išsisklaido Bet mano senis nedidelis, tai kaip nors. Didelio darbo tikrai nesiryžčiau jais siuvinėti...
visoms labai aciu uz grazius zodzius apie mano issiuvineta paveiksliuka "balerina"
privetikas
kruopi@yahoo.com ačius dideliausias
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 26, 23:24)
mielai pasidalinsiu, tik schema ne iš lengvųjų. Sakyk, kur siųsti?
kruopi@yahoo.com ačius dideliausias
ir vel as su savo darbeliais, tik si karta mano darbeliai siuvineti is anksciau ir tik dabar nufotografuoti (nes jie yra padovanoti)
si paveiksliuka issiuvinejau lygiai pries 12 metu, kai buvau 6 klaseje
siuos paveiksliukus siuvinejau savo teveliams kaledu proga 2000 metais
o cia mamai maza dovanele 2001 metais
o sie paveiksliukai siuvineti draugei vestuviu ir dukrytes gimimo progomis 2004 metais
kad pamatyt didesne nuotrauka, reikia ant jos paspausti
si paveiksliuka issiuvinejau lygiai pries 12 metu, kai buvau 6 klaseje
siuos paveiksliukus siuvinejau savo teveliams kaledu proga 2000 metais
o cia mamai maza dovanele 2001 metais
o sie paveiksliukai siuvineti draugei vestuviu ir dukrytes gimimo progomis 2004 metais
kad pamatyt didesne nuotrauka, reikia ant jos paspausti
QUOTE(egverb @ 2007 10 27, 08:32)
Egverb, gal galima schemute paveiksliuko su pedutemis