Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Agnytea @ 2007 10 31, 14:50)
koks mielas drambliukas  wub.gif  thumbup.gif  gal galima schemute?
agne_ab@yahoo.com

Butinai paieskosiu ir kai rasiu atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuxx @ 2007 10 31, 13:39)
o stai mano darbelis kuri dabar siuvineju, jau i pabaiga 4u.gif

kokiais siulais siuvineji? nes nepanasu kad but anchor ar dmc pagal spalvas? gal fotikas spalvas iskraipe
labai mielas drambliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 31, 15:31)
kokiais siulais siuvineji? nes nepanasu kad but anchor ar dmc pagal spalvas? gal fotikas spalvas iskraipe
labai mielas drambliukas wub.gif

ta darbeli siuvineju paprstai rusiskais siulais "Muline"
Atsakyti
rozytes, kurios issiuvinetos seniausiai, bet n kartu skalbesi, demes deja taip ir liko verysad.gif kabes miegamajame, o pedutes iskeliaus pas seimininkus biggrin.gif
rozytes
pedutes
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti ar kas is jusu siuvineja pagal individualius uzsakymus?Laukiu atsakymu.

Sorry jei ne ten skelbiuosi ,daug temu ,tai nesunku ir susimaisyti.
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2007 10 31, 15:33)
Laba diena,
Norejau paklausti ar kas is jusu siuvineja pagal individualius uzsakymus?Laukiu atsakymu.

Sorry jei ne ten skelbiuosi ,daug temu ,tai nesunku ir susimaisyti.

taip yra kas siuvinėja smile.gif skelbimuose, rankdarbių skyrelyje viena yra pasiskelbus ax.gif nickas berods paukščiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 31 spalio 2007 - 16:15
Taip dekui maciau..tik kad ten mazuciais darbeliai uzsiema ir tik kryziuku..o pas mane toks biski rimtesnis darbelis ,,sad.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2007 10 31, 16:33)
Taip dekui maciau..tik kad ten mazuciais darbeliai uzsiema ir tik kryziuku..o pas mane toks biski rimtesnis darbelis ,,sad.gif

na man rodos čia dauguma siuvinėja kryželiu....
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 31, 12:03)
O kalėdinį paveikslą sugadino Žvėryne , Vytauto-Kraševskio kampas (dirbtuvės rūsyje).Kitus paveikslus tai ten labai gerai rėmina, bet siuviniai vyrams aišku  doh.gif kaip baisu.

Taigi ir aš ten rėminau paskutinį savo darbą. Nesakyčiau, kad blogai įrėmino man, bet pamačius, ką su tavo darbu padarė, nebekyla noras ten daugiau nešti savo darbų schmoll.gif
Beje, kažin ar perrėmindama savo darbą išsisuksi su senu rėmu... Jei dėt paspartą, mano akiai rėmas bus per mažas (pasparto liktų gal po cm, kas atrodytų tikriausiai nekaip...)

Papildyta:
QUOTE(Nonna @ 2007 10 31, 16:00)
rozytes, kurios issiuvinetos seniausiai, bet n kartu skalbesi, demes deja taip ir liko  verysad.gif  kabes miegamajame,

O kas blogai su rožytėmis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 31 spalio 2007 - 17:02
QUOTE(envyy @ 2007 10 31, 17:33)

Tam skirta skelbimų lenta.

Skelbkis skyrelyje 'Darbas' arba 'Rankdarbiai'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 31 spalio 2007 - 17:23
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 31, 18:00)
Taigi ir aš ten rėminau paskutinį savo darbą. Nesakyčiau, kad blogai įrėmino man, bet pamačius, ką su tavo darbu padarė, nebekyla noras ten daugiau nešti savo darbų  schmoll.gif
Beje, kažin ar perrėmindama savo darbą išsisuksi su senu rėmu... Jei dėt paspartą, mano akiai rėmas bus per mažas (pasparto liktų gal po cm, kas atrodytų tikriausiai nekaip...)

Pas Gediminą, ar ne? Jis tikrai labai arogantiškas, viską išmanantis, su tokiais sunku susitarti doh.gif Pas jį anksčiau dirbo toks jaunas vaikinukas, tai jam paaiškindavau, kaip rėminti ir jis puikiai įrėmindavo. O Gediminas žino geriau už mus, kaip turi būti - štai ir rezultatas rolleyes.gif
O rėmo tai man gaila, gražus jis man ir kainavo tvarkingai ax.gif
Atsakyti
sakykit, merginos, gal kas užsisakinėjot iš www.auksaranke.lt . kokie jūsų atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grūzdukė: 31 spalio 2007 - 17:49