Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 30, 17:59)
Parsinešiau įrėmintą savo rudens puokštę.
thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

Vakar vaikščiojau po miestą ir aptikau schemą ant kietos kanvos Monalizos... bigsmile.gif Vaje jau man jos reikia biggrin.gif netolimoje ateityje ją ir pradėsiu, irisus jau baiginėju, jetau, kaip bus gražu monalizą pakabinti kambaryje... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 30, 23:11)
Wow blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 30, 23:32)
O ką ten perrėminsi, kai,matyt, ne šiaip sau paspartu ant motyvo uždėjo doh.gif Spėju, kad gal jiems kraštas nuiro ar kažkas panašaus (nors aš visada rėminimui min 5-8 cm palieku).

Aš tavo vietoj tai tikrai perrėminčiau, paprasčiausiai pakeisčiau pasportą. Gaila tiek darbo, ir rėmas gražus. Nuimk šitą pasportą, išmatuok darbo dydį (na kokia turi būti pasporto "skylė") ir užsisakyk. Man tai išvis nesuprantama, kaip galima dėti pasportą ant kryželių, juk jie iškilę, kaip tik labai gražu, kai atitinka kryželių kraštas ir pasporto kraštas.
Ima pinigus, o darbą padaro neatsakingai doh.gif doh.gif . Nemėgstu tokių tepliorių. Todėl rėminu visada tik pati.
Atsakyti
Tiesą sakant, kur tik nerėminau doh.gif Bet visur kaip loterija - arba laimi, arba ne mirksiukas.gif Kažkada rėminau "Sesutėse", dabar irgi daug ten nunešiau, bet niekaip negaliu atsiimti - laukiu kol pratęs "Laisvalaikio" kortelę (ir niekaip nesulaukiu ).
O kalėdinį paveikslą sugadino Žvėryne , Vytauto-Kraševskio kampas (dirbtuvės rūsyje).Kitus paveikslus tai ten labai gerai rėmina, bet siuviniai vyrams aišku doh.gif kaip baisu.
Reiks ir man nunešti kur Idun rekomendavo - jau vėl turiu ką rėminti biggrin.gif Idun, o Tu rėmini su stiklu ar be? Jei su karoliukais, tai tikriausiai be stiklo? g.gif
Atsakyti
Rėminau su stiklu smile.gif. Su karoliukais dažniausiai pataria paspartą dėt, kad neprisispaustų karoliukai, bet tuos kur pati rėminau, rėminau be pasparto. Mano albume yra nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Merginos, jei kartais užmatytumėt šitokio paveikslėlio schemą, būkit gerosios fėjos, įmeskit į temutę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 31, 12:12)
Rėminau su stiklu smile.gif. Su karoliukais dažniausiai pataria paspartą dėt, kad neprisispaustų karoliukai, bet tuos kur pati rėminau, rėminau be pasparto. Mano albume yra nuotraukos  blush2.gif

Nuotraukas mačiau, darbai neapsakomai gražūs wub.gif wub.gif,atlikti idealiai thumbup.gif Bet iš nuotraukų sunku suprasti su stiklu ar be g.gif Su stiklu, aišku, rėminti lengviau. O aš gi rėminu be stiklo, tai todėl ,matyt, ir vis nukenčiu lotuliukas.gif
Gal tikrai mėginti perrėmint kaip Reska siūlo? g.gif
sizike, paukščiukai fantastiški, tokius ir aš norėčiau siuvinėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 31, 12:21)
Nuotraukas mačiau, darbai neapsakomai gražūs wub.gif wub.gif,atlikti idealiai  thumbup.gif   Bet iš nuotraukų sunku suprasti su stiklu ar be  g.gif Su stiklu, aišku, rėminti lengviau. O aš gi rėminu be stiklo, tai todėl ,matyt, ir vis nukenčiu  lotuliukas.gif
Gal tikrai mėginti perrėmint kaip Reska siūlo? g.gif
sizike, paukščiukai fantastiški, tokius ir aš norėčiau siuvinėti  rolleyes.gif

Aha, anie yra tokio menininko William Morris (jis kūrė gobelenus visokius gražius gėlėtus), iš kurio albumo viena mergina šitoj temoj buvo nuotraukų įdėjus, bet kad nieko įžiūrėt neįmanoma ten lens.gif
Beje, kas ten žolyčių visokiausių norėjo? 4u.gif Tiesa, ne visai kryželiu ax.gif
http://picasaweb.goo....Koscielniak/34
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 31 spalio 2007 - 11:42
o stai mano darbelis kuri dabar siuvineju, jau i pabaiga 4u.gif

user posted image
Papildyta:
dar vienas kuri neseniai baigiau, tik dar neiremintas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmuxx @ 2007 10 31, 13:39)
o stai mano darbelis kuri dabar siuvineju, jau i pabaiga 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuxx @ 2007 10 31, 14:39)

koks mielas drambliukas wub.gif thumbup.gif gal galima schemute?
agne_ab@yahoo.com
Atsakyti