Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikos,

Kokie grožiai visų. Atsiprašau visų kitų, bet negaliu neišskirt [I][/I]Loretoidas, nes jos netik darbeliai, bet ir nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 30, 22:53)
Sveikos,

Kokie grožiai visų. Atsiprašau visų kitų, bet negaliu neišskirt [I][/I]Loretoidas, nes jos netik darbeliai, bet ir nuotraukos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aga, per ją aš jau beveik tuoj kalėdas imsiu pakesti smile.gif)
Atsakyti
Aš irgi manau, kad prastas rėmas sugadina gražiausią darbą, ir atvirkščiai - gražus ir tinkamai parinktas iš mažiuko paprasto siuvinuko padaro patrauklų paveikslą biggrin.gif O sugadinti gali ne tik pats rėmindamas (tada bent ne taip pikta), bet ir dirbtuvėse doh.gif Bent man tai nesiseka su rėminimu, nuolatos padaro ne taip, kaip prašau, o "savo nuožiūra" rolleyes.gif Siuvinių Lietuvoje tai tikrai dar nemoka rėminti (ir man rodos nesistengia išmokti) verysad.gif
Štai čia vienas pavyzdys - pernai Kalėdoms siuvinėtas paveikslas, kuriam darbo buvo įdėta ne tiek ir mažai. Nežinau, kaip jie ten rėmino, bet kažką sugadino, tada uždėjo paspartu (kurio man nereikėjo), paspartu dar "užlipo" ant motyvo, o galiausiai ir įstiklino doh.gif Rezultate - sugadintas paveikslas, kurį nebent galima kabinti kažkur aukštai ir toli...

user posted image

Atsakyti
Eiktusau:) jis man labai labai gražus:) su visais pasportais ne vietoj ir nelaiku:))

Rimtai. Gal kai pats darai, tai labiau viską matai, bet iš šalies žiūrint, tai viskas labai gražu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 spalio 2007 - 22:16
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 30, 23:11)
Rezultate - sugadintas paveikslas, kurį nebent galima kabinti kažkur aukštai ir toli...

bash.gif Na bet ir terliai... Kaip galima uždėti paspartą ant paveikslėlio blink.gif
Šiaip labai gražus darbelis wub.gif Nebandei perrėminti?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 30, 23:16)
bash.gif Na bet ir terliai... Kaip galima uždėti paspartą ant paveikslėlio  blink.gif
Šiaip labai gražus darbelis  wub.gif Nebandei perrėminti?

O ką ten perrėminsi, kai,matyt, ne šiaip sau paspartu ant motyvo uždėjo doh.gif Spėju, kad gal jiems kraštas nuiro ar kažkas panašaus (nors aš visada rėminimui min 5-8 cm palieku). Vis mąsčiau šiemet naują tokį siuvinėti, bet jau į savo planus ir taip nebetelpu mirksiukas.gif O ir nemėgstu antrą kartą tą patį siuvinėti schmoll.gif
winia, motyvas tai gražus, bet paveikslas natūroj tai ne (gal nuotraukoj gražiau atrodo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 30, 17:59)
Parsinešiau įrėmintą savo rudens puokštę. Nežinau, gal paspartas per platus...  g.gif Bet kokiu atveju, patinka man ar ne, jau sumokėjau 60 Lt  blink.gif  doh.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Loretoidai, o kur rėminai? Ar tik pasirodė, kad paprastai "Sesutėse" rėmini? Nes man ten buvo paveikslą su kabėm "prišaudę" prie rėmo doh.gif - paprašiau įrėmint ant porėmio, nenorėjau rėmelio, tai paėmė porėmį (kuris buvo kreivas šleivas, o kai vėliau nuėmiau nuo jo paveikslą, pasirodė, kad iš tikrųjų ir kreivai sukaltas) ir prišaudė prie jo siuvinį su kabėm, ir dar taip, kad iš šonų matėsi... Nešiau keliskart perdarinėt, nes ir pakabinimo nebuvo padarę, o paskui numojau ranka. Voliojosi gerus metus tas paveikslas pakampėm, nes tokio kabint negalėjau... Galiausiai nuėjau į kitas dirbtuves ir perrėminau.

Pumpurėli, o kai nunešei rėmint, neklausė, kokio pločio paspartą dėt? Nes turėtų paklaust, parodyt - juk ir kaina nuo to keičiasi, kai paspartas platesnis, ir rėmo didesnio reik.
Atsakyti
Idun, o kur dabar rėmini?
Atsakyti
gruzduke-dekui uz lelius 4u.gif
Loretoidas matyt kad nenaujokas thumbup.gif
baisiu darbu sitose temose nemaciau, visu grazus(negraziu nesiuvinejam smile.gif ) , tik skelbimu lentoj kur pardavinejo po 1000lt gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 31, 08:59)
Idun, o kur dabar rėmini?

Dabar rėminu Lvovo gatvėj, priešais Holiday Inn viešbutį. Nešiau 4 darbus, nė vieno nesugadino. Du iš jų buvo su karoliukais - tokius rėminant iš karto visos klaidos pasimato. Prieš tai dar bandžiau Savex'e, bet ten aptarnavimas prastas, darbuotojos nieko patart nesugeba, o ir rėmus kol padaro kažkur (ar ne Kaišiadoryse), savaitė praeina. Kelis rėminau pati,bet ten nieko mandro - metaliniai rėmeliai,buvau užsakius rėmelius, pagrindą ir stiklą, pati surinkau.
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 31, 09:55)
Pumpurėli, o kai nunešei rėmint, neklausė, kokio pločio paspartą dėt? Nes turėtų paklaust, parodyt - juk ir kaina nuo to keičiasi, kai paspartas platesnis, ir rėmo didesnio reik.

Šįkart nešiau į kitą vietą - Žvėryne, Vytauto 2, berods. Kažkas parekomendavo, tai ir nuėjau. O ten toks rėmintojas savim pasitikintis. Kai paklausiau, ar nepamatuosim, kiek pasparto dėt ir pan., jis sako - o tai ką čia matuot, aš padarysiu taip, kaip reikia; bus gražu, pamatysit. Na tai ką, negi ginčysiuos aš su juo, kad būtinai reikia pamatuot doh.gif
Esu rėminusi Savexe, tai šiaip nesugadino, bet laukti teko beveik svi savaites. Reikės pamėginti tą vietą, kur tu bandei - prie Holiday Inn g.gif
Loretoidai - tavo vietoje būtinai pabandyčiau perrėminti darbelį. Jis tikrai labai gražus, gaila tavo darbo. Bet kokiu atveju, jei jis nepataisomai sugadintas, tai blogiau nebus - juk ir dabar kažkur užkišusi jį laikai. O gal kartais tą paspartą ant motyvo uždėjo šiaip sau, o ne sugadino, gal kokie neišmanėliai rėmino. Tada perrėmintum ir turėtum gražų paveikslą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 31 spalio 2007 - 09:24