QUOTE(Idun @ 2007 10 31, 09:55)
Pumpurėli, o kai nunešei rėmint, neklausė, kokio pločio paspartą dėt? Nes turėtų paklaust, parodyt - juk ir kaina nuo to keičiasi, kai paspartas platesnis, ir rėmo didesnio reik.
Šįkart nešiau į kitą vietą - Žvėryne, Vytauto 2, berods. Kažkas parekomendavo, tai ir nuėjau. O ten toks rėmintojas savim pasitikintis. Kai paklausiau, ar nepamatuosim, kiek pasparto dėt ir pan., jis sako - o tai ką čia matuot, aš padarysiu taip, kaip reikia; bus gražu, pamatysit. Na tai ką, negi ginčysiuos aš su juo, kad būtinai reikia pamatuot
Esu rėminusi Savexe, tai šiaip nesugadino, bet laukti teko beveik svi savaites. Reikės pamėginti tą vietą, kur tu bandei - prie Holiday Inn
Loretoidai - tavo vietoje būtinai pabandyčiau perrėminti darbelį. Jis tikrai labai gražus, gaila tavo darbo. Bet kokiu atveju, jei jis nepataisomai sugadintas, tai blogiau nebus - juk ir dabar kažkur užkišusi jį laikai. O gal kartais tą paspartą ant motyvo uždėjo šiaip sau, o ne sugadino, gal kokie neišmanėliai rėmino. Tada perrėmintum ir turėtum gražų paveikslą