Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Loretoidai,
labai graži servetėlė thumbup.gif
raudonos kanvos yra VCUP GA parduotuvėj, bet tik 14 verysad.gif 18 neužsako

Pumpurėli,
graži rudeninė puokštė ir įrėminta gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 30, 14:43)
katinėlių schema
http://photo.163.com...bk/60083083/#p4
yra ten ir daugiau visokių tos rūšies katinų

Tik atkreipkit dėmesį, kad schemos tikrai nekokios kokybės rolleyes.gif , ir per tuos kelis metus, kiek naršau po internetą, geresnės kokybės mačius nesu. O rudeninių katinų rakto nėra. Aišku, spalvų ten nedaug, bet visgi...

O apie rėminimą - 100 procentų pritariu winiai, kad prastas rėminimas dažnai sugadina darbą. Galima aišku užsisakyt atskirai rėmelį, stiklą ir paspartą ir pačiai įsirėmint, jei jau baisu, kad dirbtuvėse sugadins. Kartais būna gražūs darbai, o sukišti į tokius rėmelius doh.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 30 spalio 2007 - 20:14
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 30, 20:25)
gal galit idet nuoroda kur tie mazi leliukai ir nemazai baksticho, kai reikia amziais nerandi, bandysiu siuvinet ir padaryt puskes busimam leliukui skiautinuka-pleduka

ar ne šitų ieškai http://entertainment...102420184ukZzHm
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 30, 20:13)
Tik atkreipkit dėmesį, kad schemos tikrai nekokios kokybės  rolleyes.gif , ir per tuos kelis metus, kiek naršau po internetą, geresnės kokybės mačius nesu.

Nesutikčiau schmoll.gif : kai tas schemas išsisaugai kaip paveikslus ir atsidarai su ACDSee programa ir išsididini, tikrai gerai ir aiškiai matosi mirksiukas.gif .
Labai ačiū grūzdukei už katinėlių schemų nuorodą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 30, 21:37)
Labai ačiū grūzdukei už katinėlių schemų nuorodą  4u.gif .

džiaugiuosi pagelbėjusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 30, 21:29)

aha situ leliu ieskau,parasysiu i az el.p.
nemazai cia as prisigyrus blush2.gif , bet ne viena nepasake kad "lievai " ireminta, viska reminus pati ax.gif (winia tikrai but pasakius mirksiukas.gif )
Atsakyti
[quote=Pumpurėlis,2007 10 30, 17:59]
Parsinešiau įrėmintą savo rudens puokštę. Nežinau, gal paspartas per platus... g.gif Bet kokiu atveju, patinka man ar ne, jau sumokėjau 60 Lt blink.gif doh.gif
user posted image

na, neiskenciau nepakomentavus... darbelis pats labai grazus, bet paspartas (pilkos spalvos) - nevykes pasirinkimas.... nes darbas tapo kazkos uzgostas, t.y. i akis krenta ne darbelis, o paspartas...bet cia tik mano nuomone... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 30, 21:49)
aha situ leliu ieskau,parasysiu i az el.p.
nemazai cia as prisigyrus blush2.gif , bet ne viena nepasake kad "lievai " ireminta, viska reminus pati ax.gif (winia tikrai but pasakius mirksiukas.gif )

Jei ką, tai aš kažin, ar išvis sakau ką neigiamo apie darbus. Jei man kažkas nepatinka, dažniausiai tiesiog patyliu smile.gif Labai stengiuosi gerbti visų pasirinkimą - žinau, kad ne visad gaunasi, bet to siekiu:)

Bet jei jau kas man patinka, tai visad giriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bianca @ 2007 10 30, 21:53)

na, neiskenciau nepakomentavus... darbelis pats labai grazus, bet paspartas (pilkos spalvos) - nevykes pasirinkimas.... nes darbas tapo kazkos uzgostas, t.y. i akis krenta ne darbelis, o paspartas...bet cia tik mano nuomone... blush2.gif

Fotikas visad pakraipo spalvas:)
Kiek žmonių, tiek nuomoniųsmile.gif man tai čia niekas nieko neužgožia, tvarkinga, estetiška, gražu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 10 30, 21:53)

Paspartas yra ne pilkas, o švelniai žalias, spalva praktiškai tokia, kaip ir kaštono, esančio puokštės vidury, gal kiek šviesesnė... Fotografavau su blykste, nes buvo per tamsu jos nenaudoti, tai gal kiek išsikreipė spalvos.

Winia - ačiū už įvertinimą 4u.gif Tu teisi dėl rėminimo, kad prastas rėmas sugadina darbą. Aš dažniausiai rėminu darbelius dirbtuvėse, tik vieną rėminau pati, nes atitiko formatas.

Bet kokiu atveju, mūsų hobis nėr pigus... Kai pasipasakojau vyrui savo nuogąstavimus, jis pasiūlė į tai pažiūrėti filosofiškai: "sumokėjusi tam tikrą pinigų sumą, kiek tu laiko būni tuo užsiėmusi ir patenkinta? Ne taip ir trumpai. Taigi galiausiai ne taip jau ir baisu viskas"... Supratingą vyrą turiu biggrin.gif (gal dėl to, kad jo hobis kainuoja daaaug daugiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 30 spalio 2007 - 21:14
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 30, 21:02)
Tu teisi dėl rėminimo, kad prastas rėmas sugadina darbą. Aš dažniausiai rėminu darbelius dirbtuvėse ir atitinkamai už tai sumoku. Bet kaskart vis pagalvoju, kad mūsų hobis vis dėlto ne toks jau ir pigus (priskaičiavus siūlus, kanvą ir kitus priedus, kurie visi kainuoja ne taip ir mažai). Kai pasipasakojau vyrui savo nuogąstavimus, jis pasiūlė į tai pažiūrėti filosofiškai: "sumokėjusi tam tikrą pinigų sumą, kiek tu laiko būni tuo užsiėmusi ir patenkinta? Ne taip ir trumpai. Taigi galiausiai ne taip jau ir baisu viskas"... Supratingą vyrą turiu  biggrin.gif (gal dėl to, kad jo hobis kainuoja daaaug daugiau  lotuliukas.gif )

Labai teisingas požiūris drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 30, 21:02)
Paspartas yra ne pilkas, o švelniai žalias, spalva praktiškai tokia, kaip ir kaštono, esančio puokštės vidury, gal kiek šviesesnė... Fotografavau su blykste, nes buvo per tamsu jos nenaudoti, tai gal kiek išsikreipė spalvos.
Winia - ačiū už įvertinimą  4u.gif Tu teisi dėl rėminimo, kad prastas rėmas sugadina darbą. Aš dažniausiai rėminu darbelius dirbtuvėse ir atitinkamai už tai sumoku. Bet kaskart vis pagalvoju, kad mūsų hobis vis dėlto ne toks jau ir pigus (priskaičiavus siūlus, kanvą ir kitus priedus, kurie visi kainuoja ne taip ir mažai). Kai pasipasakojau vyrui savo nuogąstavimus, jis pasiūlė į tai pažiūrėti filosofiškai: "sumokėjusi tam tikrą pinigų sumą, kiek tu laiko būni tuo užsiėmusi ir patenkinta? Ne taip ir trumpai. Taigi galiausiai ne taip jau ir baisu viskas"... Supratingą vyrą turiu  biggrin.gif (gal dėl to, kad jo hobis kainuoja daaaug daugiau  lotuliukas.gif )

man ir laaaabai graziai ireminta. ir kazkodel man iskart pasirode, kas pasparto spalva tokia, kaip ir kastono blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 30, 19:25)
tai va tai va, uztai jau gal 5 darbai stovi kaupiuosi, remus jau supirkus ax.gif , neprisiverciu blush2.gif , nes ilgai uztruks kol sutvarkysiu, kazkaip as nepasitikiu tais remintojais, jei sugadinsiu pati kalta busiu bigsmile.gif

gal galit idet nuoroda kur tie mazi leliukai ir nemazai baksticho, kai reikia amziais nerandi, bandysiu siuvinet ir padaryt puskes busimam leliukui skiautinuka-pleduka

user posted image

o ca mano pledukas skiautinukas. siutas pries4metus. suneliui. jaupanaudotas kaip reikiant doh.gif . labai patogus.

http://public.fotki....rbai-darbeliai/
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 30, 20:29)

http://entertainment...102420184KoxeIl

cia mano dukryte blush2.gif
labai noreciau issiuvinet. gal galima vaikiuku sxemutes i vikusia2000@mail.ru ACIU
Atsakyti