Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

As siandien nunesiau reminti darbelius biggrin.gif
Parodysiu treciadieni, kai pasiimsiu ax.gif
Atsakyti
[quote=Loretoidas,2007 10 29, 21:05]
O čia mano savaitgalio improvizacija (žvaigždės siuvinėtos metalizuotais siūlais) ax.gif Tik nežinau, kas bus iš jos toliau daroma rolleyes.gif [quote]
Kaip gražu wub.gif O kokia čia medžiagytė? Man tai net medžiagytės salva tokia kalėdinė bigsmile.gif
Atsakyti
Atleiskit kas yra GA, kokia tai parduotuve? ar Klaipedoj yra?
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 20:05)
Gal prieš Kalėdas darom siuvinėtų senių besmegenių parodą?  g.gif

Taigi laukiame susitikimo pas tave, kiek atsimenu biggrin.gif Tada ir galėsime pasidaryti improvizuotą parodą su besmegeniais ir eglutėmis ax.gif
Tavo siuvinukas labai gražus thumbup.gif Geras spalvų derinys bigsmile.gif Gal aš net pasiskolinsiu tavo idėją ir pasiuvinėsiu kažkokią staltiesę Kalėdoms ax.gif

Elivod - GA yra "Geros akys" parduotuvė. Kiek girdėjau, Klaipėdoje lyg ir yra, bet aš ne klaipėdietė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 29 spalio 2007 - 20:55
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 29, 18:29)
Va mano besmegenio kontūrai... Toliau vargstu su savo slidžiais ir neklausančiais siūlais  rolleyes.gif

labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 20:05)
Pumpurėli, bus gražus besmegenis (man apskritai viskas, kas Kalėdoms, gražu lotuliukas.gif ). Gal prieš Kalėdas darom siuvinėtų senių besmegenių parodą?  g.gif

O čia mano savaitgalio improvizacija (žvaigždės siuvinėtos metalizuotais siūlais) ax.gif Tik nežinau, kas bus iš jos toliau daroma  rolleyes.gif

Fantastika wub.gif Būtų labai graži Kalėdinė staltiesė. ax.gif Gal schemutę būtų galima gaut? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 29, 22:12)

Fantastika wub.gif Būtų labai graži Kalėdinė staltiesė. ax.gif Gal schemutę būtų galima gaut? rolleyes.gif

Dėkui blush2.gif Staltiesė gal tikrai būtų graži, bet čia išeis tik servetėlė ar pagalvė ax.gif Gal kas matėt pirk raudonos kanvos, aš visas atsargas pribaigiau verysad.gif
O dėl schemutės tai kaip ir nėra tokios, čia mano improvizacija smile.gif Įdedu stambesnio plano nuotrauką, gal bus aiškiau. Šiaip ir žvaigždės ir eglutės labai paprastos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 23:18)
Dėkui  blush2.gif Staltiesė gal tikrai būtų graži, bet čia išeis tik servetėlė ar pagalvė  ax.gif Gal kas matėt pirk raudonos kanvos, aš visas atsargas pribaigiau  verysad.gif
O dėl schemutės tai kaip ir nėra tokios, čia mano improvizacija  smile.gif Įdedu stambesnio plano nuotrauką, gal bus aiškiau. Šiaip ir žvaigždės ir eglutės labai paprastos  biggrin.gif

man per maža nuotrauka vis tiek. Neįžlibinsiu visko. hihihi.gif Tiek jau to. irnesakyk.gif Bet labai gražiai atrodo. wub.gif
Atsakyti
Gal kuri nors matėt ar turit šią schemą:

user posted image

Labai reikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 22:18)
Dėkui  blush2.gif Staltiesė gal tikrai būtų graži, bet čia išeis tik servetėlė ar pagalvė  ax.gif Gal kas matėt pirk raudonos kanvos, aš visas atsargas pribaigiau  verysad.gif
O dėl schemutės tai kaip ir nėra tokios, čia mano improvizacija  smile.gif Įdedu stambesnio plano nuotrauką, gal bus aiškiau. Šiaip ir žvaigždės ir eglutės labai paprastos  biggrin.gif

Del kanvos... yra ivairiu spalvu, lietuviska, medziagu parduotuveje Vilniuje prie Kalvariju turgaus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 30 spalio 2007 - 08:02
QUOTE(elivod @ 2007 10 29, 21:46)
Atleiskit kas yra GA, kokia tai parduotuve? ar Klaipedoj yra?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 29, 21:48)
Kiek girdėjau, Klaipėdoje lyg ir yra, bet aš ne klaipėdietė...

Internete nenurodo, kad Klaipėdoje būtų parduotuvė schmoll.gif
Geros akys
Atsakyti
O aš labai norėčiau šitų katinukų schemos smile.gif gal kas turit ar matėt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 10 30, 13:51)
O aš labai norėčiau šitų katinukų schemos  smile.gif gal kas turit ar matėt
user posted image

As irgi noriu blush2.gif
Atsakyti