Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

QUOTE(violence @ 2008 10 25, 17:19)
tik va noriu ir seimui ir vyrui atskirai  g.gif itariu nesamone butu ania?  doh.gif  lotuliukas.gif
į kišenėlę įdėk po asmeninį laiškelį tiek vaikams, tiek vyrui mirksiukas.gif
kalendorius bus bendras šeimos, o laiškeliai asmeniški, manau visi patenkinti liks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 25 spalio 2008 - 19:30
As siemet taip pat darysiu kalendoriu su iv smulkmenom ir uzduotelem savo namiskiams... Galvojau galvojau kaip jas supakuoti- bet pamaniau, kad darysiu vienodus medziaginius mazulycius maiselius su kaspineliais, o i juos desiu ne dovaneles, o lapuka, kur tos dovaneles padetos... Pvz ant rytines palanges, arba apatiniam stalciui, arba uz vazono... Tegul laksto po namus ir iesko wink.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi kruopstumu nepasizymiu darysiu kalendoriu su vokeliais,na gal dar kazka sumastysiu,nes nuo tiek ideju galva sukasi.tiesa mano kleckas dar mazas,bet taip noriu sugrazinti vyrui tikejima kaledu dvasia
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2008 11 06, 15:33)
Kadangi kruopstumu nepasizymiu darysiu kalendoriu su vokeliais
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

vokų šablonai: 1, 2, 3
Atsakyti
šį tą dar radau, ką galima panaudoti adventiniam kalendoriaus vokeliams prisegti: pelytės, širdelės

širdelių idėja
user posted image

forma galėtų būti ir kalėdinės tematikos: eglutės žaislas, sniego gniūžtės, žvaigždės user posted image
Atsakyti
Leita, aš nupirkau 24 spalvotus mažus vokelius ir ant virvės arba kartono lapo kabinsiu,ieškau mini segtukų,nete paieškosiu mažų paveiksliukų ir atspausdinus papuošiu,manau bus ir gražu ir nesudėtinga.
Gal čia ne į temą,bet skudurynę radau kalėdinę miesto dekoraciją,labai graži ir tik 18 lt,kai sutaisys fotoaparatą nufotografuosiu ir įdėsiu,tuose skudurynuose daug grožybių kalėdoms gali rast ypač mažuose miestuose thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiuokim hihihi.gif
Šiemet advento pradžia lapkričio 30d? rolleyes.gif jei neklystu ax.gif o pabaiga yra Šv. Kūčių diena? rolleyes.gif tai suma sumarum gaunasi 25 dienos? g.gif
Prašau pataisyti arba pritarti žinančias ir išmanančias šituos reikalus mirksiukas.gif ax.gif

Kadangi Adventas – viltingo laukimo, klausimų ir atsakymų laikas tai atsisakau dovanėlių ir pramogėlių kalendoriuje. Šeima mokysis pakantumo, laukimo ir kantrybės... Santūriai ruošis Kalėdoms ir ieškos atsakymų į greičiausiai religinius klausimus biggrin.gif čia gelbės mum kalendorius, nes viskas vyks kryptingai ir tiokiuos gan žaismingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 11 10, 18:32)
Paskaičiuokim  hihihi.gif
mastau.gif
kiek pastebėjau į dovaninius - pramoginius advento kalendorius, tai skaičiuojamos 24 d., t.y. gruodžio 1-24 d., smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi jau gyvenu Kalėdų dvasia, sugalvojau ir savo tėvams padaryti advento kalendoriu... kad sugražinčiau tą Kalėdų laukimą, nes kai namuose nebeliko mūsų, manau, ir tų švenčių jie ne taip laukia...

Taigis, noriu į kiekvieną vokelį įdėti po kokius nors gražius žodžius, pvz:

Žmogus sušnabždėjo: "Dieve, kalbėk su manimi"
Ir pievų vieversys užgiedojo.
Bet žmogus negirdėjo...

Taigi žmogus šūktelėjo: "Dieve, kalbėk su manimi"
Ir griaustinis ir žaibas nusirito dangumi.
Bet žmogus nesiklausė...

Žmogus apsižvalgė aplink ir pasakė: "Dieve, pasirodyk"
Ir žvaigždė suspindo ryškiai.
Bet žmogus nematė...

Ir, žmogus šūktelėjo: "Dieve, parodyk man stebuklą"
Ir gimė gyvenimas.
Bet žmogus nepastebėjo...

Taigi žmogus pradėjo verkti iš nevilties:
"Paliesk mane, Dieve, leisk man suprasti, kad tu čia"
Tada Dievas pasilenkė ir palietė žmogų.
Bet žmogus nusikratė drugelį nuo savęs ir nuėjo....

Gal turit dar ką nors panašaus?
Atsakyti
Idėjai rolleyes.gif
user posted image
QUOTE(Leita @ 2008 11 10, 19:55)
mastau.gif
kiek pastebėjau į dovaninius - pramoginius advento kalendorius, tai skaičiuojamos 24 d., t.y. gruodžio 1-24 d., smile.gif

dovaniniuose taip smile.gif nes ten visada adventas gruodžio 1d. prasideda lotuliukas.gif bet realiai tai kasmet advento pradžia skiriasi ir jis trunka skirtingai, būna net iki 27 dienų berods ax.gif

dar vienas, labai cioktas man wub.gif
user posted image

ir dar vienas
user posted image

o čia visos foto žingsnis po žingsnio kaip tai padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 11 10, 17:32)
Paskaičiuokim  hihihi.gif
Šiemet advento pradžia lapkričio 30d?  rolleyes.gif  jei neklystu  ax.gif o pabaiga yra Šv. Kūčių diena?  rolleyes.gif  tai suma sumarum gaunasi 25 dienos?  g.gif
Prašau pataisyti arba pritarti žinančias ir išmanančias šituos reikalus  mirksiukas.gif  ax.gif

Kadangi Adventas – viltingo laukimo, klausimų ir atsakymų laikas tai atsisakau dovanėlių ir pramogėlių kalendoriuje. Šeima mokysis pakantumo, laukimo ir kantrybės... Santūriai ruošis Kalėdoms ir ieškos atsakymų į greičiausiai religinius klausimus  biggrin.gif čia gelbės mum kalendorius, nes viskas vyks kryptingai ir tiokiuos gan žaismingai  ax.gif

Adventas prasideda, kiek žinau, paskutinį lapkričio sekmadienį (šiuo atveju - 30d.), tačiau standartiniai kalendoriai daromi nuo gruodžio pirmos dienos, antraip kasmet reiktų daryti skirtingai. smile.gif Paskutinė Advento diena - gruodžio 24d., gruodžio 25d. t.y. - Kalėdos šiame kalendoriuje nedalyvauja smile.gif Tai tiek. smile.gif Jei kur suklydau - taisykit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš laikausi tos nuomonės, kad kalendorius prasideda su advento pradžia, antraip, koks ten Advento kalendorius, jei prasidės po poros dienų biggrin.gif Ir šiaip esu linkusi jo nematerializuoti, ne dovanėles dėti, o labiau sudvasinti. patiko tie gražūs žodžiai, o pati norėčiau-dar mąstau- kiekvienai dienai skirti po mažą gabalėlį Kalėdų istorijos. Tik reik ją vaikiškai atpasakoti ir taip kas vakarą skaitysim ir lauksim tęsinio. Pabaigsim, žinoma, Kūčių vakarą. Nereikia pamiršti tikrosios Kalėdų esmės. blush2.gif rolleyes.gif 4u.gif
Pernai dariau maišelius su mediniais segtukais, po švenčių jie buvo gražiai supakuoti ir užkelti aukštai, tad beliks tik nukelt ir įdėt tas istorijas smile.gif O gal dar ką... sugalvosiu smile.gif
Atsakyti