Garbana, o ka vyrui desi i Advento kalendoriu?
As pernai dariau savo mergytei kalendoriu popierini. Dariau vokelius ir i kiekviena saldaini dedavau. Patiko vaikui nerealiai , o siemet turiu kojinytes, pirkau :Geram rube uz 4 Lt . kadangi mergina jaunemaza tai irgi spalvinsim ir mastau uzduotis deti, tik norisi, kad jos auklejamosios tarsi butu, tarsi supazindinimas kas tai yra tas Adventas, bet minciu konkreciu nera.
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 26, 10:32)
Nors turiu advento kalendoriu,bet butinai pasinaudosiu arba ta kur ant pakabos arba tas kur baltose dezutese
as turiu brezini kaip dezute padaryt, tai jei kartais reiktu
QUOTE(Sraigyte @ 2007 11 26, 10:58)
Džiaugiuos, kad atidariau šią temą
nu tikrai gerai
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 26, 11:42)
Garbana, o ka vyrui desi i Advento kalendoriu?
dedu mazus sokoladukus, dubeneli ledams, zaisliuka ant eglutes - nameli ir prirasysiu, kad jis yra mano namai , zodziu smulkmenas visokias. Ir prie kiekvienos dovaneles laiskas, pazadas kazka padaryt, uzduotis kazkokia
O kokias uzduotis planuoji deti? as sugalvojau pedu masaza kava i lova ir t.t. o ka dar turiu tik 8 uzduotis
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 26, 12:30)
O kokias uzduotis planuoji deti? as sugalvojau pedu masaza kava i lova ir t.t. o ka dar turiu tik 8 uzduotis
matai, priklauso koks tavo vyras, ka jis megsta
va, as savaim dovanoju vakara tik jam ir kompiuteriui, t.y. jis gales zaist visa vakara kompu, o as busiu super duper zmona ir nei zodzio nepasakysiu, kad ilgai kompa kankina kita vakara esim sokti salsa, kai ispuola savaitgaliai, tai as jam i lova pusrycius pristatysiu, tai ka jis megsta. Zodziu, viskas sukasi apie ji, tai ka jis megsta.
Mes su MB negyvenam kartu, tai kazkaip ribotai gaunasi as siaip rasiau kad jei mes kartu as skolinga tau ta ir ta jei nekartu ta diena tai tu man ta ir ta ...
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 26, 16:02)
PARODYK TA BREZINUKA TIKRAI REIKIA
va, prasom
pasiuvai 24 nemeruotus maišelius. gruodžio 1-os naktį žadu iškabinti juos ant laiptų turėklų, o vaikų kambary palikti laišką nuo kokio nykštuko. Na ir paskiau jau jis kasnakt lankysis ir paliks dovanėlę atitinkamam maišelyje ( aišku jei bus kambariai sutvarkyti ir rubeliai sulankstyti )
O man dar toks kvailas klausimas iškilo: kai numeruojat maišiukus, tai kokia tvarka? Nuo 1 iki 24, ar atvirkščiai? ta prasme, ar gruodžio 1 d. atidarom 1-ą maišiuką, ar 24-ą, ir taip matom kiek dienų lieka iki Kalėdų?
QUOTE(Lauruskina @ 2007 11 27, 14:15)
pasiuvai 24 nemeruotus maišelius. gruodžio 1-os naktį žadu iškabinti juos ant laiptų turėklų, o vaikų kambary palikti laišką nuo kokio nykštuko. Na ir paskiau jau jis kasnakt lankysis ir paliks dovanėlę atitinkamam maišelyje ( aišku jei bus kambariai sutvarkyti ir rubeliai sulankstyti )
nu namus tai tvarkingus turesit si gruodi!!!!
QUOTE(Sraigyte @ 2007 11 27, 16:02)
O man dar toks kvailas klausimas iškilo: kai numeruojat maišiukus, tai kokia tvarka? Nuo 1 iki 24, ar atvirkščiai? ta prasme, ar gruodžio 1 d. atidarom 1-ą maišiuką, ar 24-ą, ir taip matom kiek dienų lieka iki Kalėdų?
nuo 1 iki 24
gruodzio 1d atidarai 1 dovana, o gruodzio 24d - paskutine, 24 dovana
Pasiskaiciau cia jusu mintis ir sugalvojau, kad reiktu kalendoriu man pasidaryti toki i kuri deciau dovaneles kiekviena diena, nes mano dukrytes dar mazos vienai bus 2 metukai ,kitai 3,5 metuku, tai jei sukabinciau su visomis dovanelemis, tai kazin ar jau taip sugebetu islaukti kitos dienos Kaip jus manot? Ar gera mintis?
O as darau visgi advento su kalendoriumi ta kur ant pakabos,tik vat man idomu,kodel jus visos siunat,darot iki 24 dienos,as tai darau visam gruodzio menesiui nuo 1 iki 31
Papildyta:
Sunui jau supakavau 13 dovaneliu,dukrai 10...pakuoju is ivairaus popieriaus,dedu po dideli saldaini,po burbula,po knygele,delione, zaidima maza.............is viso gaunasi supakuoti 62 dovaneles
Papildyta:
Sunui jau supakavau 13 dovaneliu,dukrai 10...pakuoju is ivairaus popieriaus,dedu po dideli saldaini,po burbula,po knygele,delione, zaidima maza.............is viso gaunasi supakuoti 62 dovaneles
QUOTE(pasi @ 2007 11 27, 16:50)
Kaip jus manot? Ar gera mintis?
as sakau, kad mintis liuks
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 17:01)
O as darau visgi advento su kalendoriumi ta kur ant pakabos,tik vat man idomu,kodel jus visos siunat,darot iki 24 dienos,as tai darau visam gruodzio menesiui nuo 1 iki 31
nes cia advento kalendorius, o adventas trumpesnis nei pats gruodis, jis kaledomis baigiasi, todel iki 24d ir kalendorius
nu kaip tikras kaledu senis tu su tiek dovanu