Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2011 12 11, 20:17)
Pasirodysiu ir as  biggrin.gif

Wow. Idėja super thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 13, 17:54)
netyčia užtikau temukę šitą tai sakau ir aš savo kalendorium pasidalinsiu,gal kam pravers  blush2.gif

Kokios gražios jūsų nuotraukos wub.gif Meniška taip viskas wub.gif

Kartais jau imu gailėtis, jog gyvenu LTU dry.gif Nes norit pasigaminti kažką panašaus pritrūkstu dekoravimo detalių verysad.gif Kiek tenka būti svečiose šalyse - ten rankdarbiams skirtų prekių gausa stebina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BA: 05 liepos 2012 - 08:47
QUOTE(BA @ 2012 07 05, 09:43)
pasigaminti kažką panašaus pritrūkstu dekoravimo detalių
tai skatina labiau ieškoti, būti išradingiems, bet tai nereiškia "prastesniems" smile.gif
user posted image

user posted image

http://media-cache-e..._bfXhFUmt_c.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Leita - kiek daug gražių idėjų blink.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Va radau internete ir ne vien vaikams advento kalendorių, o ir mums biggrin.gif (tik įdomu kur yra pirkti)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2012 08 12, 16:26]
Va radau internete ir ne vien vaikams advento kalendorių, o ir mums  biggrin.gif (tik įdomu kur yra pirkti) 

Anglijoje nėra sunku jų rasti, kai prasideda Kalėdų karštinė rolleyes.gif Pernai kiek pamenu mačiau Ann Summer parduotuvėse g.gif Na žinot, suaugusiųjų parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ohh: 12 rugsėjo 2012 - 13:38
mes pernai net du turejom ..viena medini su stalciukais kaledu eglutes formos, o kita ant sienos kaip kaledine koja su skyreliais pakabinama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2012 07 16, 08:22)

Sitą idėją manau skolinsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O cheri cheri @ 2012 09 15, 00:41)
Sitą idėją manau skolinsiuosi smile.gif

mes darzeli panasiai darom, tik, kad maiseliai buna nepermatomi, kad vaikui butu staigmena ir nezinuotu kas juose yra
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 09 15, 08:55)
mes darzeli panasiai darom, tik, kad maiseliai buna nepermatomi, kad vaikui butu staigmena ir nezinuotu kas juose yra

Tai kiekvienam vaikui po tokį kalendorių? Ir visų skirtingi?
Bet kaip smagu vaikams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 09 15, 08:55)

Kaip smagu jūsų darželyje vaikučiams tokių malonumų sugalvojate smile.gif

Aš kol įkvėpimas neišblėso, vakar iš e-bay nupirkau Organza (nežinau kaip tiksliai lietuviškai blush2.gif ) dovanų maišelius - žalius, raudonus ir baltus. Lauksiu kol iš Kinijos atsiūs rolleyes.gif
Vaikui mano teks kantrybę savo lavinti, nors maišeliai su raštais, bet vistiek matysis kad viduje įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kadangi ieškau dabar idėjų, tai gal gali pasirodyti savo maišelius? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 09 15, 15:28)
Aš kadangi ieškau dabar idėjų, tai gal gali pasirodyti savo maišelius?  tongue.gif

Kazkodel Photobucket nebeleidzia ikelti daugiau foto

Vat tokius as nupirkau, dar negavau, gausiu tik po kokio menesio, nes is Kinijos siuncia.

http://www.ebay.co.u...Moo...017&rk=4
Atsakyti