QUOTE(Dada @ 2011 12 11, 20:17)
Wow. Idėja super
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 13, 17:54)
netyčia užtikau temukę šitą tai sakau ir aš savo kalendorium pasidalinsiu,gal kam pravers
Kokios gražios jūsų nuotraukos Meniška taip viskas
Kartais jau imu gailėtis, jog gyvenu LTU Nes norit pasigaminti kažką panašaus pritrūkstu dekoravimo detalių Kiek tenka būti svečiose šalyse - ten rankdarbiams skirtų prekių gausa stebina
QUOTE(BA @ 2012 07 05, 09:43)
pasigaminti kažką panašaus pritrūkstu dekoravimo detalių
tai skatina labiau ieškoti, būti išradingiems, bet tai nereiškia "prastesniems" http://media-cache-e..._bfXhFUmt_c.jpg
Papildyta:
QUOTE(Kaspinėlis
,2012 08 12, 16:26]
Va radau internete ir ne vien vaikams advento kalendorių, o ir mums (tik įdomu kur yra pirkti)
Va radau internete ir ne vien vaikams advento kalendorių, o ir mums (tik įdomu kur yra pirkti)
Anglijoje nėra sunku jų rasti, kai prasideda Kalėdų karštinė Pernai kiek pamenu mačiau Ann Summer parduotuvėse Na žinot, suaugusiųjų parduotuvėse
mes pernai net du turejom ..viena medini su stalciukais kaledu eglutes formos, o kita ant sienos kaip kaledine koja su skyreliais pakabinama
QUOTE(Leita @ 2012 07 16, 08:22)
Sitą idėją manau skolinsiuosi
QUOTE(O cheri cheri @ 2012 09 15, 00:41)
Sitą idėją manau skolinsiuosi
mes darzeli panasiai darom, tik, kad maiseliai buna nepermatomi, kad vaikui butu staigmena ir nezinuotu kas juose yra
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 09 15, 08:55)
mes darzeli panasiai darom, tik, kad maiseliai buna nepermatomi, kad vaikui butu staigmena ir nezinuotu kas juose yra
Tai kiekvienam vaikui po tokį kalendorių? Ir visų skirtingi?
Bet kaip smagu vaikams
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 09 15, 08:55)
Kaip smagu jūsų darželyje vaikučiams tokių malonumų sugalvojate
Aš kol įkvėpimas neišblėso, vakar iš e-bay nupirkau Organza (nežinau kaip tiksliai lietuviškai ) dovanų maišelius - žalius, raudonus ir baltus. Lauksiu kol iš Kinijos atsiūs
Vaikui mano teks kantrybę savo lavinti, nors maišeliai su raštais, bet vistiek matysis kad viduje įdėta
Aš kadangi ieškau dabar idėjų, tai gal gali pasirodyti savo maišelius?
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 09 15, 15:28)
Aš kadangi ieškau dabar idėjų, tai gal gali pasirodyti savo maišelius?
Kazkodel Photobucket nebeleidzia ikelti daugiau foto
Vat tokius as nupirkau, dar negavau, gausiu tik po kokio menesio, nes is Kinijos siuncia.
http://www.ebay.co.u...Moo...017&rk=4