Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

QUOTE(EEmama @ 2011 11 24, 17:47)
mes su vaikais jau pasidarem advento puosktele ir visko ka radom parkuose, ka valgem  blush2.gif  tik zvakes pirktos ir lekste  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi Kaspinelio puokstele thumbup.gif Man net nalabai ir patinka is eglisakiu blush2.gif Pati darau is karklo ar zilvicio saku susuktu ax.gif O sakykit butinai reikia naujas zvakes pirkti ar galima ir taip sudeti turimas.Nes turiu namie nuo pernai likusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 11 25, 08:04)
Labai grazi Kaspinelio puokstele thumbup.gif Man net nalabai ir patinka is eglisakiu blush2.gif Pati darau is karklo ar zilvicio saku susuktu ax.gif O sakykit butinai reikia naujas zvakes pirkti ar galima ir taip sudeti turimas.Nes turiu namie nuo pernai likusiu g.gif

aisku, kad galima naudoti 4u.gif, man net patinka, kai buna is pernai metu kaledu likusiu zvakuciu uzsidegti, kazkoks jausmas geras buna, net nezinau kodel, prisimeni, kaip vaikai pute ja ir t.t. nes vyresnelis musu prisimena kaip pernai deginom tokia didele zvake thumbup.gif
Atsakyti
last minute advento kalendorius is rudo popieriaus bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Šiandien dabaiginėsiu advento kalendorių, reiks dar supirkti saldainius ir bus padaryti smile.gif
Atsakyti
gaminom savo advento kalendoriu net kelias dienas, bet man rodos pavyko visai neblogai, todel pasirodau jums 4u.gif sitas kaledu senis yra apie 1,5m aukscio. biggrin.gif kadangi namai dar tik laukia remonto, tai ant sienu galim daryt ka tik norim thumbup.gif keliu dienu begyje dar planuojam priklijuoti pilna kambari karpytu snaigiu, bus is vis smagu biggrin.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2011 11 26, 00:29)
gaminom savo advento kalendoriu net kelias dienas, bet man rodos pavyko visai neblogai, todel pasirodau jums  4u.gif sitas kaledu senis yra apie 1,5m aukscio. biggrin.gif  kadangi namai dar tik laukia remonto, tai ant sienu galim daryt ka tik norim  thumbup.gif keliu dienu begyje dar planuojam priklijuoti pilna kambari karpytu snaigiu, bus is vis smagu  biggrin.gif  wub.gif

user posted image

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif

o iš kur ėmėte tokoo gražaus senio iškarpą?

ir kokias dėželės naudojote ,,kalendoriui"?
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2011 11 26, 01:29)
gaminom savo advento kalendoriu net kelias dienas, bet man rodos pavyko visai neblogai, todel pasirodau jums  4u.gif sitas kaledu senis yra apie 1,5m aukscio. biggrin.gif  kadangi namai dar tik laukia remonto, tai ant sienu galim daryt ka tik norim  thumbup.gif keliu dienu begyje dar planuojam priklijuoti pilna kambari karpytu snaigiu, bus is vis smagu  biggrin.gif  wub.gif

user posted image

Super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2011 11 26, 00:29)

user posted image

Gražus labai senelis..gal turite iškarpą, būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 11 25, 13:17)
last minute advento kalendorius is rudo popieriaus  bigsmile.gif

user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 26, 09:47)
o iš kur ėmėte tokoo gražaus senio iškarpą?

ir kokias dėželės naudojote ,,kalendoriui"?

pasirinkau atsitiktinai paveiksleli per google vaizdus ir piesiau ziuredama i kompa biggrin.gif mirksiukas.gif
to paties pagal kuri piesiau neberandu, bet manau labai tiktu ir toks
user posted image ax.gif

dezutes dariau is puses A4 formato lapu, tiesiog sulanksciau ir suklijavau 4u.gif skaicius nupiesem visa seimyna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 26 lapkričio 2011 - 22:52
wub.gif kokios superines idejos

mano pirmasis siutas buvo toks

user posted image

dabar siuvu ir siuvineju kita , su zuikiais - sis bus namams wub.gif
Atsakyti