Norėjau jūsų paklausti kaip siūlytumėt padaryti/pritvirtinti skaičius prie advento kalendoriaus kuris yra medžiaginis su kišenėmis, nes išsiuvinėti tuos skaičius jau yra atsibodę, gal kas žinot kaip dar galima ?
oi kiek visokiu groziu prisiziurejau irnusprendziau,kad siemet MB padarysiu kalendoriu,nors jis nelabai svenciu megejas, bet taip pabandysiu uzkresti ji kaledine dvasia
maziukas musu dar labai mazas, tai jam siemet neidomu dar bus, bet ateiciai daug ideju prisigraibiau is cia, aciu visoms
Vilnietes jei kam reikia segtuku (tokiu kaip skalbiniu, tik mazesniu) tai maciau yra tiger shop (gedimino pr) ir su nykstukais ir kaledu seniais yra ir su skaiciukais 24, o kaina tai 5 lt.
tikiuosi kam nors si info bus naudinga
graziu ateinanciu svenciu
maziukas musu dar labai mazas, tai jam siemet neidomu dar bus, bet ateiciai daug ideju prisigraibiau is cia, aciu visoms
Vilnietes jei kam reikia segtuku (tokiu kaip skalbiniu, tik mazesniu) tai maciau yra tiger shop (gedimino pr) ir su nykstukais ir kaledu seniais yra ir su skaiciukais 24, o kaina tai 5 lt.
tikiuosi kam nors si info bus naudinga
graziu ateinanciu svenciu
QUOTE(Raganiute @ 2011 11 17, 18:32)
realus, lengvai padaromas su vaikais
Bet turbūt ką indėjus nukristų
Oi, nebuvau prisijungus, taip pirkau Ukmerges g, Thomas Philipse 62,72 lt, ir sake kad siu mediniu kalendoriu jie gave labai nedaug siais metais, tai kas mastot pirkt paskubekit
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 17, 19:53)
Bet turbūt ką indėjus nukristų
pridėjus buvau visokių smulkmenų, nieks nekrito, vokai suklijuoti buvo ant storo popieriaus. Paskaičiavau, šiemet bus treti šio kalendoriaus naudojimo metai. Bet gal ką naujo reiks pagamint
QUOTE(Raganiute @ 2011 11 17, 20:23)
pridėjus buvau visokių smulkmenų, nieks nekrito, vokai suklijuoti buvo ant storo popieriaus. Paskaičiavau, šiemet bus treti šio kalendoriaus naudojimo metai. Bet gal ką naujo reiks pagamint
Aaa. Aš galvojau vieni vokai
QUOTE(Raganiute @ 2011 11 17, 19:32)
is pradziu pagalvojau, kad vaikuciai sokoladiniai nuo kalediniu saldumynu...
Idomu, ar Siaures miestely Tomas Filipsas turi dar kalendoriu? Gal kas matet dar kazkur Vilniuje?
QUOTE(JolkaM @ 2011 11 18, 00:00)
is pradziu pagalvojau, kad vaikuciai sokoladiniai nuo kalediniu saldumynu...
aš juos cinamonu apibarsčiau didysis pamatęs pasakė: "Vau, koks aš čia galingas"