Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

stai koki grozi nupirkau vakar thomas philips parduotuvej, teliko parasyti uzduoteles ir i stalciukus sudeti dovanles wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2011 11 16, 14:35)
stai koki grozi nupirkau vakar thomas philips parduotuvej, teliko parasyti uzduoteles ir i stalciukus sudeti dovanles  wub.gif
http://s017.radikal....21cdf5fed2a.jpg

kokia jo kaina, Jai ne paslaptis?

! 
Nuotraukų necituojame!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 16 lapkričio 2011 - 13:44
doviile - laba gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasike23 @ 2011 11 16, 14:19)
kokia jo kaina, Jai ne paslaptis?

Nuotraukų necituojame!

As pernai nusipirkau si grozi, bet jau gruodzio gale, per ispardavima, mokejau mazdaug apie 40 lt, tikrai ne daugiau smile.gif

kazi kiek siemet kainuoja smile.gif
Atsakyti
o kas galetu toki grozi nupirktti ax.gif nes mano kaime nera tokiu parduotuviu ax.gif skoloj nelikciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 16, 22:52)
o kas galetu toki grozi nupirktti ax.gif nes mano kaime nera tokiu parduotuviu ax.gif skoloj nelikciau 4u.gif

Buvau siandien TF Zirmunu g. Nemaciau tokio kalendoriaus. Buvo tik pasiutos zvaigzdes ivairiu spalvu ir maiseliai, kabantys ant bredzio galvos. Kainos nepaziurejau, nes nelabai patiko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julika* @ 2011 11 17, 00:15)
Buvau siandien TF Zirmunu g. Nemaciau tokio kalendoriaus. Buvo tik pasiutos zvaigzdes ivairiu spalvu ir maiseliai, kabantys ant bredzio galvos. Kainos nepaziurejau, nes nelabai patiko...  blush2.gif

Taip, Zirmunu g. TP ir nera tokiu, o yra Ukmerges g. toki miedinis rasite smile.gif O is veltinio Ukmerges g. TP nera, o Zirmunuose, bet man irgi nepatiko... miedinis labiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 17 lapkričio 2011 - 07:42
vajetau, jei kas galetu prigriebti toki daikta..butu labai saunu..nes man iki tos parduotuves, kaip iki amerikos biggrin.gif
skoloje neliksiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
daug pvz
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image