Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

http://www.countrycr...px-wide-jpg.jpg
http://www.exoticexc...nt-Calendar.jpg
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Atsakyti

Mielos Emile ir Evelina,
Aš esu vienuoliktasis nykštukas...

Žemai lenkiuosi prieš šių mergaičių mamą...
Nerealus darbas.

Maniškiai sūnūs jau dideli - 9-nerių ir 12-kos metų, o pipiriukas tik metinis, todėl nepritaikysiu šių laiškučių, bet darbas neįtikėtinas.

Idomu, kaip šįmet Emilę ir Eveliną nustebins mama?
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2011 11 07, 02:16)
Mielos Emile ir Evelina,
Aš esu vienuoliktasis nykštukas...
Žemai lenkiuosi prieš šių mergaičių mamą...
Nerealus darbas.

Maniškiai sūnūs jau dideli - 9-nerių ir 12-kos metų, o pipiriukas tik metinis, todėl  nepritaikysiu šių laiškučių, bet darbas neįtikėtinas.

Idomu, kaip  šįmet Emilę ir Eveliną nustebins mama?

mirksiukas.gif Kažkuo panašiu tik trumpesniais tekstukais ir su rimtesnėmis užduotėlėmis 4u.gif Kai turėsiu, būtinai pasidalinsiu ax.gif
Atsakyti
pernai kabinom baltus ir raudonus maiselius, siemet gavom palikima-mano mamos daryta mano vaikystes advento kalendoriu, kaip tik siandien isploviau maiselius, tokia nostalgija uzpludo, mamos rankomis siuti, siuvineti skaiciai..islyginsiu, pridesiu vatos ir jau lauks lapkricio paskutines dienos.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 13, 15:20)
siemet gavom palikima-mano mamos daryta mano vaikystes advento kalendoriu
manau tai brangiausia advento dovana smile.gif
Atsakyti
Laba.Kadangi menines gysleles neturiu visai,tai siemet uzsakiau pas viena sm,kad pasiutu vaikuciams vardinius advento kalendorius.Ankstesniais metais darydavau pati siokius tokius.I kiseneles desiu uzduoteles ir vakare jas atlikes ras po saldainiuka.Bet va ,tom uzduotelem ir pritruksta fantazijos.Nors jau keleta sugalvojusi esu.Veliau galesiu surasyti.Ir noreciau ,kad visos parasytume savo sugalvotas uzduoteles.Tada butu is ko pasisemti ideju mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mūsų šeima Advento kalendoriu darys tik antri metai. Praeitais metais pasiuvau raudonus maišelius,su dažais skirtais piešti ant tekstiles užrašiau skaičius ir žinoma užrišau auksinius bantukus.
Šiais metais iš SM pasigavau idėją prie visokių smulkmenų dar ir istoriją pridėti. Gal nesu asė ieškojimuose,bet Šv.Kalėdų istorijų neradau 24 interneto platybėse verysad.gif Bet juk nėra to blogo kas neišeitų biggrin.gif Šiandien užsukus į Pegaso knygyną žiūriu prie naujienų Bruno Ferrero "25+1 Kalėdų istorijos". Tokia raudona knygelė panaši į pratybų sąsiuvinį.
Taigi,mano dukra pačią pirmą Advento kalendoriaus dieną gaus šią knygelę. Skaitysim po vieną istoriją prieš miegą ir lauksim Šv.Kalėdų.
Gal ir Jum pravers ši knygelė.
Parsinešus ją namo perskaičiau pirmą istoriją ir cray.gif Gal prieš šventes jautrumas padijėjęs smile.gif
Atsakyti
Uoj,kaip gerai kad dalinates tokiais pirkiniais .Reikes nuvaziuoti.Ir reiktu suprasti,kad idomi jei jau sugraudino mirksiukas.gif
Atsakyti