Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Sveikos 4u.gif

Pernai metais nebuvo jokios šventinės nuotaikos, nesiruošiau šventėms, bet paskutinę dieną pagalvojau - dėl vaikų reikia. Tai pakabinau ant užuolaidos su siūlu paprastus popieriaus vokelius. Pasinaudojau skaitytu nykštukų laišku, gal šioj temoj yra g.gif Kasdien nykštukas palikdavo po laiškelį ir užduotėlę. Kaip maniškė laukdavo tų laiškelių bigsmile.gif Nes jie atsirasdavo arba ryte, arba vakare, po darželio bigsmile.gif Nereikėdavo jokių saldaininių dovanų ar kitų materialų niekučių. Svarbu, kad nykštukas jos nepamiršo ir parašė laišką bigsmile.gif

Šiemet jau tai nebeišdegs, prisimena lotuliukas.gif Nebeturiu idėjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2011 10 03, 19:15)
tos mini dovanėlės, kad ir valgomos - kainuoja smile.gif gal geriau imkis moralinio gėrio. lai kalendoriaus turėtojas kasdien įdeda po raštelį su geru savo darbu smile.gif
esmė ne gauti, o duoti. gėris bumerangu grįžta smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man kazkaip tos dovaneles taip komerciskai atrodo, nes paskiau vaikams tai tik kazkoks dovanu tik laukimas, as pernai buvau ikelusi Musu advento kalendoriu visa seima darem ji kartu, na tai ne advento kalendoriu o tiesiog tokia kaip prakartele, kur kopetelem zemyn lipa angeliukas, ir nuo advento pradzios angeliukas palipdavo vienu laipteliu zemyn o kaledu diena edziose atsirado Kudikelis Jezus ir aisku Santa Clous'as atejo (mes ne lietuvoj gyvenam), bet kiek vaikams buvo dziaugmso ta nageliuka kelti zemyn thumbup.gif wub.gif siemet pasinaudosim ideja palikti laiskucius nuo nykstuku vaikams, bet manau, kad dovaneliu tai tikrai nedesiu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Alternatyva saldainiams - įvairiausi riešutai. Lukštenimas smagi pramoga, ką viduje rasi biggrin.gif
Atsakyti
man įdomu kokie tekstai galėtų būti rašomi
"Iki kūčių tiek dienučių"? ar "senelis jau aunasi batus" ir "Kalėdų elniai jau nekantriai kapsto kanopomis sniegą"?
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 18, 09:14)
man įdomu kokie tekstai galėtų būti rašomi
"Iki kūčių tiek dienučių"? ar "senelis jau aunasi batus" ir "Kalėdų elniai jau nekantriai kapsto kanopomis sniegą"?
galima kasdien po naują įžangą, įdomiau smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nesuprantu, kaip tie maišeliai pritvirtinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 22, 12:08)
Nesuprantu, kaip tie maišeliai pritvirtinti  unsure.gif

Turbūt segtukai priklijuoti prie stendo . thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 22, 12:08)
kaip tie maišeliai pritvirtinti
prie stendo pritvirtintas (spėju, siūlais) plastmasinis žiedelis (ieškoti siuvimo reikmenų parduotuvėse, rankdarbių e.parduotuvėse), o prie jo segtuku prisegamas maišelis.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti