Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Aš norėčiau padaryti savo sesei advento kalendorių, bet nesugalvoju kaip g.gif Norisi kažko ispudingo, bet lengvai padaromo smile.gif Gal ką patartumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 11 24, 18:34)
Aš norėčiau padaryti savo sesei advento kalendorių, bet nesugalvoju kaip  g.gif  Norisi kažko ispudingo, bet lengvai padaromo  smile.gif  Gal ką patartumėt?  rolleyes.gif

Pasiskaitykite temą, tikrai daug puikių, originalių ir nesudėtingų idėjų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu buri, nes laaaaabai noriu padaryti kartu su vyresneliu advento kalendoriu.Benarsydama neto platybese, radau stai ka-manau nebloga ideja, man labai patiko ir istrauku is biblijos kiekvienai dienai ideja...
IDEJA
Atsakyti
http://www.amazon.co.../...8292&s=kids
dar viena ideja... blush2.gif
Atsakyti
[quote=gurma,2010 11 20, 15:01]
..........Mielos Emile ir Evelina,
Aš esu vienuoliktasis nykštukas, Kalėdų Senelio pagalbininkas. .......

Labai gražūs, kruoštūs ir šiltai laiškai, tikrai matosi, kad mamytė iš širdies padirbėjo. Nors šiais metais mano dukrytės dar per mažos tokiam turiniui, bet tikrai pasidarysiu kopiją ateičiai ax.gif . Didelis ačiū 4u.gif ir žemai lenkiuosi prieš tokius kūrybinius sugebėjimus.
Atsakyti
tai va siemet irgi teko paciai pasigaminti adventini kalendoriu...tik gala nuotraukos galimybiu neturiu idet.....pas mus visas kaimas...yra mazi namukai baznycia egles papuostos....pirma dedama dezute daryta is popieriaus (saldainiams)po to priklijiuojamas namukas....tai jis toks iskiles nuoatrodo....kas pamato sako jog grazu....bus ir kitiems metams panaudot mirksiukas.gif tik va klausimelis nuo kada ji kabint reikia? g.gif
Atsakyti
as vakar jau pakabinau kalendoriuka...paprasiau, kad pasiutu maiselius is lino, balti raudoni, su skaiciukais iki 24 dienos...sukabinau ant dirbtines egeles sakos, ant lanko, gan aukstai, akd mazosios nesugalvotu pasiekt...saka perneriau per karnuza, per viduriuka dar pririsau su atlasiniu kaspinu raudonu..na, kai turesiu foto idesiu jums...maiseliai musu nedideli, skirti smulkmenai..saldainukui, mandarinui..o kai bus negeros, tad kita diena ras laiskuti su paaiskinimu kodel ir kaip negavo nieko.. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą... thumbup.gif esu sužavėta , kokios gražio sidėjos. pernai dukrai pirkau šokoladinį kalendorių, tai ir liko net ne visi langeliai atidaryti... Žinau, kad jau šį sekmadienį prasidėjo adventas, bet padarysiu gal iki gruodžio 1 d. jai su užduotėlėmis kalendorių.... jai jau 7 m. , tai manau, kad bus labia šaunu. Ačiū visosm mamytėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mes su merginom plušėjom, dėliojom, klijavom ir padarėm savo Advento kalendorių ax.gif kiekvieną dieną jų lauks nykštukų laiškučiai, ir skani smulkmenėlė (riešutai, šokolado gabaliukai ir pan.). Tik nusprendėm kad vyniosim nuo gruodžio 1 dienos, nors Adventas jau prasidėjo ax.gif
Pasirodom mirksiukas.gif (čia kolkas padėta ant fotelio, bet keliaus į vaikų kambarį ant palangės) 4u.gif

user posted image

Visoms ramaus ir gražaus švenčių laukimo 4u.gif

p.s. stengiausi panaudoti viską, ką radau namuose, kad reiktų kuo mažiau pirkti - tai brangiausias pirkinys buvo Super klijai lotuliukas.gif ir keletas šokoladų bei riešutukai mirksiukas.gif
Atsakyti
GURMA fantastiski laiskai nykstukams thumbup.gif ACIU pasinaudosim sia grazia ideja tik dar siek tiek paaugsim ax.gif
Atsakyti
Gurma, labai gražus kalendorius wub.gif ir dar kartą ačiū už laiškučius smile.gif Aišku juos pakoregavau pagal mus dienų planus, sudėjau užduotis kiekvienai dienai 4u.gif gavosi super thumbup.gif

Štai ir mūsų advento kalendorius jau kabo smile.gif Laukia gruodžio 1-os dienos smile.gif Tėtis sumeistravo iš kartono eglutę, o tada jau su mažium abudu darbavomės smile.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 11 30, 00:21)
Gurma, labai gražus kalendorius  wub.gif ir dar kartą ačiū už laiškučius smile.gif  Aišku juos pakoregavau pagal mus dienų planus, sudėjau užduotis kiekvienai dienai  4u.gif  gavosi super  thumbup.gif

Štai ir mūsų advento kalendorius jau kabo smile.gif Laukia gruodžio 1-os dienos smile.gif Tėtis sumeistravo iš kartono eglutę, o tada jau su mažium abudu darbavomės smile.gif

user posted image

4u.gif

MAN IR LABAI PATIKO TIE LAIŠKUČIAI ... 4u.gif 4u.gif AČIŪ UŽ JUOS
AŠ IR VAIKŲ VARDUS PASIKEIČIAU, TAI DARBE BENDRADARBĖS IR SUŽAVĖTOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 30 lapkričio 2010 - 14:36